دانلود و خرید کتاب پرومته در جهنم آلبر کامو ترجمه کامل روزدار
تصویر جلد کتاب پرومته در جهنم

کتاب پرومته در جهنم

نویسنده:آلبر کامو
امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پرومته در جهنم

«پرومته در جهنم»، «کیریلوف» و «اسطوره سیزیف» سه نوشتار از آلبر کامو(۱۹۶۰-۱۹۱۳)، نویسنده فرانسوی است. همچنین کامل روزدار که ترجمه این مجموعه را بر عهده داشته، تحلیلی محتوایی بر رمان طاعون، از مهمترین آثار کامو نوشته است.

در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم:

«طاعون» تنها یک رمان نیست که پس از نشر آن به شهرت جهانی رسید، بلکه در این رمان نظریات فلسفی کامو و نیز اندیشه‌هایی در مورد پیاده ساختن این نظریات در عرصه عملی مسئولانه و متعهدانه وجود دارد. در این مقاله چنین ارتباطات و پیوستگی‌هایی با اشاره به بیوگرافی و به دوران او، به تئوری‌ها و نظریات او نشان داده خواهد شد.

فلسفه «پوچی» اساس و شالوده آثار ادبی کامو را تشکیل می‌دهد. «پوچی» تضاد میان تلاش انسان برای دست‌یابی به مفهوم زندگی، و تجربه‌های او مبنی بر عدم دست‌یابی به آن است. کامو در رمان‌های «بیگانه» و «طاعون» ، دو عکس‌العمل کاملاً متفاوت انسان را، هنگامی که با «پوچی» مواجه می‌شود، نشان می‌دهد:

۱. در رمان «بیگانه» قهرمان اصلی «پوچی» را با تمام وجود خود لمس کرده به آن پی می‌برد و با آن با بی‌اعتنایی برخورد می‌کند.

۲. در رمان «طاعون» قهرمان اصلی با «پوچی» مواجه شده و در مخالفت با آن بر آن می‌شورد و دست به مبارزه و مقاومت می‌زند. این اعتراض منجر به آن می‌شود که فرد دیگر تنها به فکر خود نباشد و راه خود را به سوی هم‌نوعان خود بیابد.

موضوع درام‌ها و نمایشنامه‌های کامو نیز به طور کلی در حول و حوش این معضل است که چه طرز برخوردی می‌تواند در قبال «پوچی» صحیح باشد؟ چگونه می‌توان در دنیایی که «مرگ» آن را تهدید می‌کند، زندگی کرد؟ آیا قتل و کشتار وسیله‌ای مشروع برای مقاومت می‌باشد؟ کامو توقعات اخلاقی والایی دارد. به این موضوع می‌توان در آخرین داستان او به نام «سقوط» پی بُرد.»

Khosro Jalalmanesh
۱۳۹۹/۰۶/۲۹

ناشر و احتمالامترجم این کتاب را از. بریدن و چسباندن قطعاتی از چند کتاب وبا یک جلد شیک روانه بازار کرده اند .

تاریخ، زمینِ بایری است که در آن هیچ بوته زیبایی نمی‌روید. انسانِ امروز با این وجود تاریخ خود را برگزیده است و نمی‌تواند و نباید از آن روی برگرداند. اما به جای آن که تاریخ را مطیع و گوش به فرمان خود سازد، روز به روز هر چه بیشتر برده و اسیر آن می‌گردد.
کاوشگر
رمان «طاعون» آن انسان‌هایی را به تصویر خواهد کشید، که سرنوشت آن‌ها در جنگ این بود که بیاندیشند، سکوت اختیار کنند و رنج بکشند.»
کاوشگر
کامو مدت کوتاهی پس از انتشار رمان «طاعون» در برابر کشیشان کاتولیک سخنرانی‌ای تحت عنوان «آته‌ایستان و مسیحیان» ایراد می‌کند. او در این سخنرانی می‌گوید که از بدی‌هایی که در حق مسیحیان روا می‌گردد، منزجر است، اما در ضمن متذکر می‌شود که امیدی به بهبود وضعیت موجود ندارد. او مسیحیان و به ویژه شخص پاپ را فرا می‌خواند که پلیدی‌های موجود در جهان را ـ پلیدی‌هایی چون نفرت، ترور، خشونت و دیکتاتوری را ـ که باید در برابرشان احساس مسئولیت کرد، از نظر سیاسی و اجتماعی ـ و نه از جنبه متافیزیکی ـ صریحا و شدیدا محکوم کنند؛ کامو این انتقادِ مسیحی‌ها و مارکسیست‌ها را مبنی بر این که او نگرشی بدبینانه دارد، با قاطعیت رد می‌کند. کامو این نکته را یادآور می‌شود که او نیست که رنج و محنت و یا لعن و نفرین‌های وحشتناک را ابداع کرده است؛ هم‌چنین او نیست که فریاد بر می‌آورد که آدم خوبی وجود ندارد و یا این که کودکان از همان روز تولد جزو لعنت شدگانند. کامو پاسخ می‌دهد: «من می‌گویم: من به سرنوشت انسان بدبینم، اما به خود انسان خوشبین هستم.»
کاوشگر

حجم

۱۲۷٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۷۳ صفحه

حجم

۱۲۷٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۷۳ صفحه

قیمت:
۳۹,۰۰۰
تومان