دانلود و خرید کتاب برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسل برتراند راسل ترجمه کاظم فیروزمند
تصویر جلد کتاب برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسل

کتاب برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسل

معرفی کتاب برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسل

برتراند آرتور ویلیام راسل( ۱۹۷۰-۱۸۷۲)، فیلسوف، منطق‌دان و ریاضی‌دان بریتانیایی است. «برگزیده نوشته‌های اساسی برتراند راسل»، برگزیده مقالات و آثار راسل به گزینش رابرت اگنر و لستر دنان است. به گفته ویراستاران، این مقاله‌ها به خاطر سهمی که در زمان نگارش خود در پیش‌برد تفکر داشته‌اند، برگزیده شده‌اند. راسل نیز درباره این مقالات می‌نویسد:« آثاری در این مجموعه است که ۵۷ سال پیش نوشته‌ام و اکنون کار شخص دیگری به نظرم می‌آید. نظرات من، از زمانی که درباره فلسفه شروع به نوشتن کردم، دربارة بسیاری از امور تغییرات مکرر پذیرفته است. کسانی هستند که این‌گونه تغییرات را در فلسفه، هر چند در علم، سزاوار نکوهش می‌دانند. این امر، به نظر من، ناشی از سنتی است که فلسفه را بیش‌تر با یزدان‌شناسی همسان می‌داند تا با علم. من به سهم خود، یک نظام نامتغیر آموزه‌های فلسفی را ملاک رکود فکری تلقی می‌کنم...جهانی که من در آن زیسته‌ام جهانی بود که به سرعت تغییر می‌یافت. این تغییرها از لحاظی چنان بود که با فراغ بال می‌پذیرفتم، اما از لحاظ دیگر به گونه‌ای بود که فقط به واسطه زبانی برگرفته از درام تراژیک می‌توانستم با آن همراهی کنم. ... من نمی‌توانم به حقایق «مقدس» معتقد باشم. هر آن‌چه را که کسی حقیقت می‌شمارد، باید بتواند، بدون دم و دستگاه تطهیر روز یکشنبه، انتقال دهد». اثر حاضر، با هدف ارائه طرح وسیعی از نگرش‌های یکی از معدود متفکّران اثرگذار قرن بیستم و شناخت سیر فکری «برتراند راسل» از سال ۱۹۰۳ تا ۱۹۵۹ گردآوری شده است. کتاب، مشتمل بر شش بخش است و طی هر بخش زوایایی از شخصیت، زندگی و اندیشه‌های فلسفی «راسل» معرفی و تصویری از علایق وسیع و گوناگون وی عرضه شده است.
أبوٰمُخلــــِـــٰـــصْ
۱۳۹۸/۱۰/۱۲

اگر خوب زندگی کنی به حتم شاد نمی شوی . اما اگر شاد باشی خوب زندگی خواهی کرد!

من نمی‌توانم به حقایق «مقدس» معتقد باشم. هر آن‌چه را كه كسی حقیقت می‌شمارد، باید بتواند كه بدون دم و دستگاه تطهیر روز یكشنبه انتقال دهد.
رهگذر
ما در واقع دو نوع اخلاق در كنار هم داریم: یكی آن‌كه تبلیغ می‌كنیم اما عمل نمی‌كنیم و دیگری آن‌كه عمل می‌كنیم، اما به‌ندرت تبلیغ‌اش می‌كنیم. مقالات شك‌اندیشانه
gisoo73
جهانی كه شناخت علمی بر ما عرضه می‌كند، شاید حتی بی‌هدف‌تر و بی‌معنی‌تر از این، در طرح كلی‌اش چنین است. ایده‌آل‌های ما در چنین جهانی باید برای خود جایی پیدا كند. این‌كه انسان حاصل علت‌هایی است كه از نتایجی كه به بار می‌آوردند هیچ پیش‌بینی‌ای نداشتند؛ این‌كه منشأ او، رشد او، بیم‌ها و امیدهایش، عشق‌ها و باورهایش همه حاصل تركیب تصادفیِ اتم‌هاست؛ این‌كه نه شور و شوق، نه شدت رشادت، نه شدت فكر و احساس هیچ‌یك نمی‌تواند انسان را از دفن شدن در گور حفظ كند؛ این‌كه همه‌ی كوشش‌ها و رنج‌های اعصار، همه‌ی ایثارها و دل‌بستگی‌ها، همه‌ی الهام‌ها، همه‌ی دوره‌ها و تابناكی‌های نبوغ انسانی، در این مرگ گسترده‌ی منظومه‌ی شمسی محكوم به زوال است؛ و این‌كه كلّ معبد دستاوردهای بشری ناگزیر باید زیر آوارِ این جهان ویران مدفون گردد ـــ همه‌ی این‌ها، اگر نه كاملاً قطعی، چنان مسلم اند كه هیچ امیدی نیست كه فلسفه‌ای پدید آید كه مردودشان بداند. فقط در چوب‌بست این عقاید، فقط بر بنیاد استوارِ یأسی پایدار است كه از این پس می‌توان برای آدمی جایی امن جُست.
reza
هر چه كه عقل سلیم، دور از تأثیر فلسفه یا تئولوژی، می‌پذیرد، واقعی است.
احسان رضاپور
نظرات من، از زمانی كه درباره‌ی فلسفه شروع به نوشتن كردم، درباره‌ی بسیاری از امور چندین بار تغییر پذیرفته است. كسانی هستند كه این‌گونه تغییرات را در فلسفه، هر چند نه در علم، سزاوار نكوهش می‌دانند. این امر، به نظر من، ناشی از سنتی است كه فلسفه را بیشتر با یزدان‌شناسی همسان می‌داند تا با علم. من به سهم خودم، یك نظام نامتغیرِ آموزه‌های فلسفی را ملاك ركود فكری تلقی می‌كنم. آدم دوراندیشی با روحیه‌ی علمی هرگز مدعی آن نخواهد بود كه عقاید فعلی‌اش یكسره درست است
احسان رضاپور
من نمی‌توانم به حقایق «مقدس» معتقد باشم. هر آن‌چه را كه كسی حقیقت می‌شمارد، باید بتواند كه بدون دم و دستگاه تطهیر روز یكشنبه انتقال دهد.
پویا پانا
در زمان بروز شوربختی، بخشی از شجاعت این است كه بدون شكوه كردن بر امیدهای از دست‌رفته‌ی خود، در برابرش بردبار باشیم و اندیشه‌ی خود را از سقوط به ورطه‌ی یأس و دریغ بیهوده باز داریم.
کاربر نیوشک

حجم

۲۱۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۸۲ صفحه

حجم

۲۱۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۸۲ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
تومان