کتاب پیش داوری
معرفی کتاب پیش داوری
ولتر زاده ۲۱ نوامبر ۱۶۹۴-درگذشته ۳۰ مه ۱۷۷۸ از نامدارترین فیلسوفان و نویسندگان فرانسوی عصر روشنگری است. شهرت او به خاطر ذکاوت خارق العادهاش، مخالفتهایش با کلیسای کاتولیک، حمایتش از آزادی مذهب، آزادی بیان و جدایی دین از سیاست و شجاعتش در بیان نظریات بیپرده است.
ولتر در تمام سبکهای ادبی و نوشتاری از جمله نمایشنامه، شعر، رمان، مقاله و نوشتههای تاریخی و علمی دست داشت. او بیش از بیست هزار نامه و بیش از دو هزار کتاب و کتابچه نوشت. مهمترین اثری که در دنیای امروز ولتر را بدان میشناسند رمان «کاندید» ساده دل است. این کتاب که یک رمان کوتاه فلسفی است در واقع دیدگاه خوشبینانه بشر به جهان را که توسط کسانی چون الکساندر پوپ و لایب نیتس تبلیغ میشد مبنی بر اینکه دنیا بهترین جهانِ ممکن برای زندگی کردن است که خداوند میتوانسته بیافریند به تمسخر میگیرد.
«پیشداوری» اثری درباره معجزات و بتپرستی است.
(۴-۷-[۴۸]) اثری فوق العاده و ارزشمند؛ ولتر در این کتاب انسان ها رو دعوت به تعقل و خردورزی میکنه تا در برابر اندیشه های مسمومی که توسط مبلغان دین بر توده مردم عرضه میشه، هوشیار باشند و ایستادگی کنند. ولتر اندیشمند بزرگیه
درود بر ولتر و تمام حقیقت جویان جهان.....درباره ولتر اگر میتوانید بخش عصر روشنگری تاریخ تمدن ویل دورانت رو بخونید
اینکه بخشهای مجزا داشت که میشد به صورت مجزا خوندشون خوب بود. ترجمه هم قابل فهم و خوب بود.
من کلا نوشتهای ولتر دوست دارم و البته ترجمهای خانم خسروی عالی هستن ولی این کتاب قسمت بت پرستی خیلی خسته کننده و البته متاسفانه من نتوستنم اسم اصلی کتاب پیدا کنم که بتونم تطابق بدم به نظرم مترجم محترم
پیشنهاد میکنم بخش های:حیوانات ،مخالفت با تثلیث،ملحد،غرور،اشتیاق،پیش داوری و گناه رو مطالعه کنید
کتابی از ولتر با مباحث مختلف از جمله معجزات و بت پرستی