کتاب زندگی خصوصی درختان
معرفی کتاب زندگی خصوصی درختان
کتاب زندگی خصوصی درختان نوشته آله خاندرو سامبرا است که با ترجمه ونداد جلیلی منتشر شده است. این کتاب زندگی در جامعه شیلی چندین سال پس از پایان دیکتاتوری ژنرال پینوشه است.
درباره کتاب زندگی خصوصی درختان
زندگی خصوصی درختان درباره خانوادهای است که مادر در یک شب، ناگهان دیگر به خانه برنمیگردد. شوهر این زن که شخصیت اصلی داستان است، در انتظار بازگشت همسرش، همراه با فرزندشان شروع به رویاپردازی میکند. این رمان دو فصل دارد گلخانه و زمستان. این کتاب با نثر جذاب خود خواننده را با خود همراه میکند.
خواندن کتاب زندگی خصوصی درختان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب زندگی خصوصی درختان
اما امشب شبی معمولی نیست، دستکم هنوز نیست. هنوز خیال خولیان کاملاً آسوده نیست که روزش هم روزی عادی بوده باشد، چون ورونیکا هنوز از کلاس طراحی برنگشته است. وقتی ورونیکا برگردد رمان تمام میشود، اما تا وقتی برنگشته باشد کتاب ادامه پیدا خواهد کرد. کتاب تا آنجا ادامه خواهد داشت که ورونیکا برگردد یا برای خولیان روشن شود که ورونیکا دیگر برنخواهد گشت. عجالتاً جای ورونیکا در اتاق آبی خالی است و خولیان دخترک را با داستانی دربارهٔ زندگی خصوصی درختان سرگرم نگه میدارد.
دقیقاً همین الان درختان در خلوتِ دنجِ پارک دربارهٔ سرنوشت شوم درخت بلوطی حرف میزنند که دو نفر اسمشان را به یادبود دوستیشان بر پوستش کندهاند. صنوبر میگوید هیچکس حق ندارد بدن کسی را بدون رضایتش خالکوبی کند. بائوباب در طرفداری از درخت بلوط از این هم پیشتر میرود و میگوید درخت بلوط قربانی خرابکاری تأسفباری شده است و این آدمها سزاوار مجازاتاند. میگوید من یکی که تا اینها به مجازاتی نرسند که سزاوارشاند آرام نمیگیرم. آسمان و زمین و دریا را دنبالشان زیر پا خواهم گذاشت.
کتاب آمیختهایست از خاطره، داستان، واقعیت، خیال، گذشته و آینده. بیشتر از آنکه داستان باشد، به یادداشتی بلند شبیه است. اینگونه نثر چندان عامهپسند نیست ولی مخاطب خودش را دارد. به پایان رساندنش ممکن است دشوار به نظر برسد-و در برخی
Our share of night to bear, Our share of morning, Our blank in bliss to fill, Our blank in scorning. Here a star, and there a star, Some lose their way. Here a mist, and there a mist, Afterwards – day!
کتاب بدی نبود اما پایانش رو دوست نداشتم در اصل حس میکنم کتاب نیمه کاره موند
کتابی کوتاه که بیشتر شبیه یادداشتی چند صفحه ایه. یادداشتی از مردی به نام خولیان که شب زنش ورونیکا به خونه برنمیگرده و با وجود نگرانی که داره، سعی میکنه دخترش رو آروم نگه داره. خولیان تو این شب عجیب،زندگی
معمولی بود ...