دانلود و خرید کتاب مجموعه آثار چخوف؛ جلد هشتم (نامه ها ۱) آنتوان چخوف ترجمه سروژ استپانیان
تصویر جلد کتاب مجموعه آثار چخوف؛ جلد هشتم (نامه ها ۱)

کتاب مجموعه آثار چخوف؛ جلد هشتم (نامه ها ۱)

معرفی کتاب مجموعه آثار چخوف؛ جلد هشتم (نامه ها ۱)

اولین کتاب از نامه‌های چخوف، جلد هشتم از مجموعه آثار آنتوان چخوف است که به همت انتشارات توس منتشر شده است. چخوف در وصیت‌نامه‌اش آورده بود که نامه‌هایش را برای نوه‌هایش به ارث می‌گذارد تا بخوانند و از آن‌چه بر او گذشته باخبر شوند.

چخوف در سال ۱۹۰۴ درگذشت و بلافاصله چاپ نامه‌هایش در مطبوعات آغاز شد. این نامه‌ها همچون آثار دیگر چخوف که امضای او زیر آنها بود به سرعت منتشر شد و مورد استقبال خوانندان قرار گرفت.

درباره مجموعه نامه‌های چخوف

نشر توس مجموعه نامه‌های چخوف را در سه جلد برای علاقه‌مندان به این نویسنده و آثارش منتشر کرده است. نسخه کامل مکاتبات آنتون پاولویچ چخوف تقریبا شامل چهار هزار و پانصد نامه به دوستان و قریب ده هزار یادداشت و مکاتبه با افراد متفرقه است که زمان زندگی‌اش تنها تعداد معدودی از نامه‌ها که جنبه اجتماعی داشتند منتشر شدند. اما نامه‌های نوشته شده به او، تنها پس از مرگش از سال ۱۹۰۴ به بعد به چاپ رسیدند. نویسندگان یادبودها، به نامه‌هایی که به عنوان موثق‌ترین منبع اطلاعات دربارهٔ زندگی چخوف و روابط او با معاصرینش محسوب می‌شدند روی آوردند.

در سال‌های ۱۹۱۶ - ۱۹۱۲ دوره شش جلدی نامه‌های آنتوان چخوف زیر نظر ماریا پاولونا چخووا با شمهٔ مختصری از شرح حال هریک از افراد طرف مکاتبه، به چاپ رسید. در سال ۱۹۷۴ اولین جلد از مجموعه کامل سی جلدی مجموعه آثار و نامه‌های آ. پ. چخوف، چاپ فرهنگستان علوم، از چاپ بیرون آمد. دوازده جلد از این مجموعه به مکاتبات چخوف اختصاص داشت. دراین چاپ کلیه نامه‌ها با اصل آن مطابقت داده شده و در موثق بودن تاریخ‌های آن دقت کامل به عمل آمده است.

دوره سه جلدی نامه‌ها که ترجمه حاضر از آن برگرفته شده، منتخبی از این چاپ است.

خواندن مجموعه نامه‌های چخوف را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

علاقه‌مندان به چخوف و آثار او و دوست‌داران شرح احوال و زندگی بزرگان ادبیات جهان را به خواندن این اثر دعوت می‌کنیم.

بخشی از کتاب نامه‌های چخوف

چخوف به اُلگا کنیپر

۳ سپتامبر ۱۸۹۹، یالتا

هنرپیشهٔ عزیز، به همهٔ پرسش‌های شما پاسخ خواهم داد. من به خیر و خوشی رسیدم. همسفرهای من جایی در پایین به من اختصاص دادند. بعد چنان شد که در کوپه فقط دو نفر باقی ماندیم. من و یک ارمنی جوان. چندین بار در روز و هر بار سه استکان چای با لیمو می‌نوشیدم. بدون شتاب و با وقار. تمام آن‌چه را در زنبیل بود خوردم، اما به نظرم رسید که زنبیل را برداشتن و در ایستگاه‌ها به دنبال کتری آب‌جوش رفتن کار انسان متین نیست و به حیثیت تئاتر هنری لطمه می‌زند. تا ''کورسک هوا سرد بود. سپس کم‌کم شروع به گرم شدن کرد و در سواستوپل دیگر کاملا گرم بود. در یالتا به خانهٔ خودم رفتم و اکنون همین‌جا که مصطفی وفادار محافظت آن را به عهده دارد زندگی می‌کنم. هر روز ناهار نمی‌خورم، زیرا رفتن به شهر دور است و رفتن به آشپزخانه با اجاق‌های نفتی باز هم مزاحم پرستیژ است. شب‌ها پنیر می‌خورم. با ''سینانین‌ها ``رفت‌وآمد می‌کنم. تا به حال دوبار نزد سردین‌ها رفته‌ام. آن‌ها عکس شما را با محبت نگاه کردند و شُکلات‌ها را خوردند. ''لئونید والنتینویچ ``حالش بهتر است. نارزان نمی‌نوشم. دیگر چه می‌خواهید بگویم؟ تقریبآ به باغ نمی‌روم. بیش‌تر در خانه می‌نشینم و به شما فکر می‌کنم. هنگامی که از باغچه‌سرا می‌گذشتم به شما فکر می‌کردم و به یاد می‌آوردم که چه مسافرتی داشتیم. عزیز من، هنرپیشهٔ بی‌همتا، خانم شایان تحسین، کاش می‌دانستید که نامهٔ شما چه‌قدر مرا خوشحال کرد. در مقابلتان چنان سرِتعظیم فرو می‌آورم که پیشانیم کف چاهی را که هفده متر عمق دارد، لمس کند.

من به شما عادت کرده‌ام. اکنون غصه می‌خورم و به‌هیچ وجه نمی‌توانم خودم را راضی کنم که شما را تا بهار نبینم. عصبانی هستم ـ یک کلام بگویم اگر ''نادنکا``۱۶۹ می‌دانست که در روح من چه می‌گذرد آن‌وقت چه حکایتی بر پا می‌شد.

معرفی نویسنده
عکس آنتوان چخوف
آنتوان چخوف
روس | تولد ۱۸۶۰ - درگذشت ۱۹۰۴

آنتوان پاولویچ چخوف، در سال ۱۸۶۰، در شهر تاریخی و بندریِ «تاگانروگ» در جنوب روسیه به دنیا آمد و در سال ۱۹۰۴، درگذشت. با گذشت یک قرن از زندگی این نویسنده، او هنوز هم یکی از مهم‌ترین، چیره‌دست‌ترین و حرفه‌ای‌ترین داستان‌نویسان و نمایشنامه‌نویسان تاریخ ادبیات جهان است.

.
۱۳۹۹/۰۵/۲۵

پس کی بقیه جلدهاش رو میارید😭

Aryan
۱۳۹۹/۱۲/۰۲

کاش بقیه جلد ها رو هم قرار بدید.

تو با خواهرت درست حرف نمی‌زنی، پس تعجب‌آور هم نیست که او با تو بیگانه باشد.
mim.panah
چخوف‌ها هنوز همان آیین خشک اخلاقی خود را حفظ کرده‌اند: «اگر بنوشی می‌میری؛ اگر ننوشی هم می‌میری؛ پس بهتر است بنوشی و بمیری».
پویا پانا
«اگر بنوشی می‌میری؛ اگر ننوشی هم می‌میری؛ پس بهتر است بنوشی و بمیری»
mim.panah
اگر من جای تو بودم و اگر من خانواده تشکیل داده بودم، هرگز به هیچ‌کس اجازه نمی‌دادم که نه تنها به عقایدم، بلکه حتی به خواسته‌ها و تمایلاتم پی ببرد. این ''من ``مال لاینفک من است، وزارتخانهٔ من است؛ و درست به دلیل همین نظام و شرایط طبیعی هیچ‌یک از خواهران که مایل و خواستار کنجکاوی یا دلسوزی هستند حق دخالت بی‌جا در کار مرا ندارند.
mim.panah
«او (انسان) شبیه به جیرجیرک است، که جست وخیزکنان و بال زنان، میان سبزه‌ها می‌رود و سرود قدیمی‌اش را مدام می‌خواند. کاش همیشه میان سبزه‌ها می‌ماند. آخر او بینی‌اش را همه جا فرو می‌کند. هم در پِهن و هم در لجن، او همیشه در هیجان است و مدام غصه می‌خورد. امیال و اندیشه‌اش در دوردست‌ها در پروازند اما ذره‌ای فهم و شعور ندارد، ابلهی بیش نیست، و هر آن‌چه دور یا نزدیک اوست قادر به آرام کردن روح عمیق او نیست.»
AbolfazlModirroosta090
من یک نادان بیش نیستم؛ نمی‌توانم حتی بینی خود را بالا بکشم؛ کتاب زیادی نخوانده‌ام، ولی خدای شما را قبول دارم و این کافی است که شما قدر و ارزش مرا با طلا بسنجید.
Hossein Heydari
«پس از مرگ ما همه‌چیز خودبه خود شکل می‌گیرد.»
mim.panah
چخوف از نامه‌هایش هم‌چون نسخ خطی نگهداری می‌کرد. در زیر هیچ کلمه‌ای خط نمی‌کشید و برای هیچ‌کدام برتری قائل نبود. به هیچ وجه تغییر یا اصلاحی در آن‌ها انجام نمی‌داد.
mim.panah
من کلاه سیلندر به سر داشتم و سعی می‌کردم به‌عنوان دانشجو در پیش چشمان تو هرچه بیش‌تر خودنمایی کنم؛ آخر در آن سن و سال برایم خیلی اهمیت داشت که به هر وسیله‌ای وجود خود را به رخ بکشم، در مقابل پیرزنی با صدایی بلند آروغ زدم، ولی این امر اثری را که انتظار داشتم بر تو نگذاشت؛ برعکس تو را مشمئز کرد و با سرزنشی ملایم گفتی: «تو همان دائم‌الخمری هستی که بودی».
mim.panah
با بی‌صبری منتظر باغ آلبالو هستم. منتظر اثری شاعرانه و هنری هستم که در آن بدرخشم! مشغول خواندن مقالهٔ آلبوف هستم. خیلی خوب و جالب و قابل فهم است. مامان برای معالجه به دهکده رفته است. دیشب دایی ساشا و خاله لی‌لیا این‌جا بودند. به طور وحشتناکی خسته شده بودم.
طلا در مس

حجم

۶۷۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۲۸ صفحه

حجم

۶۷۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۲۸ صفحه

قیمت:
۱۴۰,۰۰۰
تومان