دانلود و خرید کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم) جمعی از نویسندگان ترجمه مرتضی ثاقب فر
تصویر جلد کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم)

کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم)

معرفی کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم)

کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم) نوشتهٔ از جمعی از نویسندگان و ترجمهٔ مرتضی ثاقب فر است. انتشارات توس این مجموعه گزارش‌های دومین کنگرهٔ بین‌المللی مهرشناسی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم)

کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم) از «میترا» و «دین مهر» سخن گفته است. این کتاب مجموعه‌ای از مقاله‌ها به قلم نویسنده‌هایی غیرایرانی را در بر گرفته است. عنوان برخی از این مقاله‌ها عبارت است از «آیا میترا رقیب مسیح بود؟»، «خاستگاه و سرشت دین میترا»، «میترا در کوماژن»، «میترا در اوستا»، «خدای کلاه به سر» و «آیین مهر در ایران». میترا پدیدهٔ مذهبی یکتایی است. او در ۳ مذهب متفاوت هندوئیسم، زرتشت‌باوری و میتراییسم رومی مورد پرستش بوده است. اهمیت ایزد میترا تنها در گسترهٔ جغرافیایی پرستندگان آن، از بریتانیا تا هندوستان نمود نمی‌یابد؛ بلکه در گسترش تقویمی پرستش او نیز هست که از سدهٔ چهاردهم پیش از زایش تا امروز را در بر می‌گیرد (او هنوز در سنت پارسیان هند و زرتشتیان ایران چهرهٔ مهمی محسوب می‌شود)؛ بنابراین میترا طولانی‌ترین تاریخ را نسبت به هر ایزد دیگری دارد. پژوهش‌های علمی دربارهٔ میترا نسبتاً اندک و پژوهش‌های کلی دربارهٔ آن نادر بوده است. نخستین کنگرهٔ بین‌المللی پژوهش‌های مهرشناسی که در جولای ۱۹۷۱ میلادی در منچستر برگزار شد، اولین تلاش برای تحقق آرمان همکاری علمی بین‌المللی بود که توانست برای نخستین‌بار کارشناسان رشته‌های گوناگون در این زمینه را گرد هم آورد. کتاب حاضر حاوی مجموعه گزارش‌های دومین کنگرهٔ بین‌المللی مهرشناسی است.

خواندن کتاب دین مهر در جهان باستان (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه دربارهٔ میترا و دین مهر پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مرتضی ثاقب فر

مرتضی ثاقب فر در ۹ مرداد ۱۳۲۱ در تهران به دنیا آمد و در ۱۱ دی ۱۳۹۱ در همین شهر درگذشت. او جامعه‌شناس، نویسنده، مترجم، شاهنامه‌شناس و پژوهش‌گر تاریخ و فرهنگ ایران بود. مرتضی ثاقب‌فر دارای مدرک کارشناسی‌ارشد از دانشگاه سوربن فرانسه و یکی از مترجمان پرکار در حوزهٔ ایران‌شناسی بود. بیشتر ترجمه‌های او در زمینهٔ تاریخ هخامنشی است و شماری از منابع و مراجع اصلی در زمینهٔ هخامشی‌پژوهی به‌دست او به پارسی ترجمه شده است. او باتوجه‌به مؤلف‌بودن خودش در زمینهٔ ایران‌شناسی، هر جا که نوشتار اصلی را دچار خطا یا عدم‌بی‌طرفی می‌دید، در پاورقی یا مقدمه ایرادات را به خواننده تذکر می‌داد. مرتضی ثاقب‌فر به‌عنوان عضو کمیتهٔ علمی همایش بین‌المللی هزارهٔ شاهنامه برگزیده شد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴۴٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۶۵۹ صفحه

حجم

۴۴٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۶۵۹ صفحه

قیمت:
۳۰۰,۰۰۰
تومان