کتاب وحشی بافقی علی رزاقی شانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب وحشی بافقی

کتاب وحشی بافقی

معرفی کتاب وحشی بافقی

کتاب وحشی بافقی نوشته علی رزاقی شانی یکی از کتاب‌های مجموعه مشاهیر ایرانی است که در انتشارات تیرگان به چاپ رسیده است. این اثر نگاهی به زندگی، آثار و اشعار وحشی بافقی، شاعر توانمند ایران دارد.

درباره مجموعه مشاهیر ایرانی

سرزمین ایران، از دیرباز، فرهنگ و تمدنی غنی داشته است. این کشور، مهد پرورش ادبیان، حکما، عرفا، فیلسوفان و دانشمندان بسیاری بوده است. آثار آنان تا به امروز نیز باقی مانده و هم مانند راهنمایی برای شناخت بهتر فرهنگ ایران به ما کمک می‌کند و هم دیدگاه و نگرش کلی نسبت به ایران، نحوه تفکر، آیین‌ها، آداب و رسوم و ... به ما می‌بخشد.

در برخی از کتب درسی، این مشاهیر به اختصار معرفی می‌شوند. اما نیاز به شناخت بهتر و دقیق‌تر جوانان با این شخصیت‌ها همچنان حس می‌شود؛ مجموعه مشاهیر ایرانی که به همت انتشارات تیرگان منتشر شده است، در تلاش است تا مخاطبان جوان خود را با چهره‌های شاخص ایران زمین آشنا کند.

خواندن مجموعه مشاهیر ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

جوانان، نوجوانان و تمام کسانی که دوست دارند با چهره‌های شاخص و سرشناس ایران آشنا شوند، مخاطب این مجموعه‌اند.

adonis
۱۴۰۰/۰۲/۰۱

من نوشته‌های آقای رزاقی رو خیلی دوست دارم. این کتاب هم عالی بود.

افسانه های کهن؛ جلد سوم
حکایت هایی از سیاست نامه
مخزن الاسرار
بهروز ثروتیان
قصه های شیرین ایرانی (شاهنامه)
سعید بیابانکی
راگاهای شمال و جنوب هند
جرج راکرت
آشنایی با ایرج میرزا
زینب یزدانی
لبخند بر لب شعر (گزیده‌ شعر طنز از گنجینه‌ی هزار سال شعر فارسی)
اسماعیل امینی
دستان‌نامه پارسی؛ شرح امثال و حکم، کنایات اصطلاحات و داستان‌های امثال فارسی (جلد اول)
محمد رستمی
خودآموز علمی و عملی ریتم‌شناسی و وزن‌خوانی در موسیقی