کتاب مادونایی با پالتو پوست
خواندن نظراتمعرفی کتاب مادونایی با پالتو پوست
«مادونای با پالتوی پوست» نام رمانی از نویسنده اهل ترکیه، صلاحالدین علی است که با رکورد یکمیلیون فروش در سال ۲۰۱۵، پرفروش ترین کتاب سال ترکیه شد.
علی در این اثر داستانی دو وجهی را روایت می کند. یکی ماجرای کارمند یک شرکت که راوی میکوشد با او رابطهای دوستانه برقرار کند و به زندگی او راه یابد و دیگری خاطرات دستنوشته کارمند پیر که روایتی عاشقانه از زندگی روزگار جوانی او در آلمان است:
«در آن زمانها ماریا انگشت اشارهاش را تکان داده، میخندید و میگفت:
ـ نه دوست من؛ نه. عشق اصلاً چیزی که شما میگوئید نیست. ساده و سمپاتیک و بعضی وقتها یک علاقهٔ عمیق نیست. عشق کلاً چیز دیگری است و عین این مسأله است که نمیدانیم از کجا آمده ایم و کدام روز قرار است از این دنیا کوچ کنیم. در حالی که دوستی دوامش بیشتر است و بستگی به فهم و درک متقابل دارد. میتواند نشان دهد به چه صورتی شروع شده و اگر از میان رود، حتی میتوان علّت آن را تحلیل کرد.
در صورتی که عشق را نمیتوان تحلیل کرد.»
این رمان پایانی شگفتانگیز و تکان دهنده دارد که نشان می دهد ادمها هرکجای این دنیا و در هر مقام و جایگاهی که هستند هرچقدر هم که منزوی و معمولی باشند باز دنیایی درون خود دارند که ارزش شناختن و کشف شدن دارد. دنیایی خارج از تصور ما.
تنهای بزرگ
کودتایرواند آبراهامیان
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
مادونایی با پالتو پوست، بی شک کتابی تحسین برانگیز و توصیف محوره. کتابی که بیشتر از اونکه رمان باشه و در چارچوب ادبیات داستانی قرار بگیره، فلسفیه و به توضیح به جا و دقیق و کامل حالات یک انسان و
هر بار که با محتوای عاشقانه یه کتاب مواجه میشم، با خودم میگم یعنی میتونه با داستان های عاشقانه ای که قبلاً خوندم، متفاوت باشه؟ و هر دفعه، غافلگیر میشم! با اینکه شاید شباهت کمی به کتاب "چشم هایش" ِ بزرگ
اول از خود کتاب: خیلی دوستداشتنی بود، من که یاد ملت عشق افتادم، بسیار پسندیدم دوم ترجمه: متوسط بود، در زبان فارسی متزلزلناپذیر غلطه و درستش تزلزلناپذیره، از مترجم کتاب شناختی ندارم ولی حدس میزم ترکزبان باشین، چون تو ترکی ما
بسیار کتاب جالب با داستانی جالب و هیجان انگیز توصیه میکنم حتما بخونید
داستان عاشقانه قشنگی بود کمی شبیه به کتاب چشمهایش بود ممنونم :)
خوب داستان خوبی داشت یه داستان عاشقانه غم انگیز اما میتونست بهتر از این تموم بشه ادم بعد از خوندنش میگه خوب میگه اگه یه نا امید نمیشد شاید میتونست به اون چیزی که میخواست برسه