کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
«اوریانا فالاچی» نویسنده و روزنامهنگار بینالمللی است. او چندین کتاب و رمان نوشت و مصاحبههای زیادی با رهبران سیاسی بزرگ جهان از جمله «امام خمینی(ره)»، «ایندیرا گاندی» و «محمدرضا پهلوی» انجام داد که باعث شهرتش شد. میلیونها نسخه از دو رمان معروف او به نامهای «نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» و «جنس ضعیف» در جهان به فروش رفته است.
«اوریانا فالاچی» زنی با عقاید سیاسی، مذهبی منحصربه فرد و با قلمی بینظیر بود که همین موضوع باعث شد جوایز بسیاری از جمله جایزه «آمبرگنو درو» معتبرترین جایزه شهر میلان و جایزه «آنی تیلور» را دریافت کند و نامزد نوبل ادبیات شود.
رمان «نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» یادداشتهایی از زبان مادری است به کودکش که هنوز متولد نشده است. او از بی عدالتیهای جهان به فرزندش میگوید که تولد ناخواسته خود شروع این بیعدالتیها است. اوریانا فالاچی، در قالب داستان، به عنوان یک انسان و خصوصا یک زن، با خشم، عشق، اضطراب، شادی و بسیاری احساسات عمیق انسانی دیگر مشکلات و بیرحمیهای بشر را برای فرزندش بازگو میکند.
کوه جادو
۳۰ روزمارک رکلاو
چگونه با هرکسی صحبت کنیم؟لیل لوندز
انسان در جستجوی معناویکتور فرانکل
۱۲ قانون زندگیجردن پیترسون
" . . . همواره این پرسش را از خود داشتم: اگر تو اشتیاقی برای به دنیا آمدن نداشته باشی، چه؟ *** کودکم! زندگی جنگی است که هرروز تکرار میشود و لحظات شادش خلسه هایی کوتاهند که بـهایی گزاف برایشان
جدا عالی بود. توی عصری هستیم که خیلی اوقات، وقتی یه اثر که خیلی محبوب شده، مثلا یک کتاب، یک فیلم یا یه قطعه موسیقی رو می شنویم بعدش به افق خیره میشیم با همچین قیافه ای😐!! هیچ چیزی یادت نمیده، هیچ
این ک یک مادر بتونه انقدر نکته سنجانه با جنینه خودش صحبت کنه رازه عجیبیه ک منو شمایی ک هنوز وارد این هیطه ها نشدیم نمیتونیم درکش کنیم. کتاب دلنشین و گاهی غمناکی بود.
کتاب فوقالعادهایه به نظرم، این کتاب شما رو به تفکر کاملا جدید و متفاوتی درباره فرزندآوری و تولید مثل راهنمایی میکنه که گرچه در فرهنگ ما بسیار دور از ذهن ناآشناست، ولی آشنا شدن با این دیدگاه، تجربهای بسیار قابل
من این کتاب رو چند سال پیش خوندم و دوباره میخوام بخونمش درسته که کتاب صرفا برای خانم ها نیست ! ولی فضای زنانه دوست داشتنی و گاهی متاثر کننده ای داره نویسنده به خوبی توانسته احساسات زن ها در
عالی بود
عالی
هرخط از کتاب رو میخونید یه نگاه هم به تصاویر زیر بندازید و انصاف داشته باشید https://persianepochtimes.com/%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%E2%80%8C%E2%80%8F%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%DA%A9%D8%B3%E2%80%8C%E2%80%8C%E2%80%8F%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1/ #من_زنده ام_مامان تصاویری مناسب برای فردی که تصمیم به سقط گرفته عمدی یه طفل معصوم گرفته. خدایا به تو پناه میبریم
اصلا اصلا خوب نبود.
خاطرات یک بدکاره که میخواد با هزار توجیه و تفسیر، عملِ شنیع خودش رو منطقی جلوه بده اما سرانجامِ زناکاری، چیزی جز به دَرَک واصل شدن نیست. زوال اخلاق و شیوع روزافزون شیطان صفتی و بی بندباری.