دانلود و خرید کتاب جنس ضعیف اوریانا فالاچی ترجمه سعید گوهری راد
تصویر جلد کتاب جنس ضعیف

کتاب جنس ضعیف

معرفی کتاب جنس ضعیف

جنس ضعیف اثر اوریانا فالاچی، نویسنده و خبرنگار توانای ایتالیایی است. او به خاطر قدرت بیان بالا، درک خاص سیاسی و جسارت فوق العاده‌اش، هنوز بیست ساله نشده بود، نوشتن در روزنامه‌ها را آغاز و به قول خودش «قدرت واژه‌ها» را کشف کرد. او به سرعت از نویسنده‌ی یک روزنامه‌ی محلی، به خبرنگاری بین‌المللی که برای تعدادی از معتبرترین نشریات اروپا قلم می‌زد تبدیل شد. خانواده اوریانا هم سیاسی بودند. مادرش دختر یک انارشیست بود و پدرش یک لیبرال که در جریان مبارزات ضدفاشیستی، به یکی از رهبران این جنبش تبدیل شده بود. اوریانا خود نیز در مبارزات زیرزمینی ضدفاشیستی مشارکت داشت.

فالاچی در طول حیاتش با سیاست‌مداران و رهبران بزرگ زیادی از جمله معمر قذافی، آریل شارون و محمدرضا شاه مصاحبه کرد. او در سال ۱۳۵۸ نیز مصاحبه‌ای با امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی داشت که باعث شهرت بیشترش در ایران شد.

فالاچی تا آخر عمرش از مصاحبه‌اش با امام خمینی به عنوان «نقطه‌ی طلایی تمام عمر کار حرفه‌ای‌اش» نام می‌برد. نثر خاص اوریانا بسیار خشن، گاهی خوشبینانه و گاهی بسیار بدبینانه است.

 درباره کتاب جنس ضعیف

کتاب جنس ضعیف فالاچی، نتایج مطالعاتش بر موقعیت‌های ممکن برای یک زن در جامعه است که ناشی از زن بودن او یا تابوهایی اجتماعی است.

او به کشورها و مناطق مختلفی همچون پاکستان، هند، سنگاپور، جاکارتا، ژاپن، هاوایی، سفر کرده و مشاهداتش را از جایگاه اجتماعی و فرهنگی زنان این مناطق به روی کاغذ آورده است. ازدواج، نقش زنان در جامعه و خانواده، پوشش آنها و توانایی‌هایشان موضوعاتی هستند که فالاچی به آنها پرداخته است. او پس از سفرها و مطالعات خود و در انتهای کتاب می‌نویسد:

«وقتی با نگاهی درست به وضعیت زن از این سر تا آن سر جهان بنگریم، می‌بینیم که عموماً به طور غیرطبیعی و در اشتباهی محض سر می‌کنند؛ مانند حیوانات در باغ وحش از مردان جدا زندگی می‌کنند و هیچ یک از آن‌ها، آن‌طور که باید از سعادت حقیقی و از مزایای اصلی جنس خود بهره مند نیستند.

فالاچی عقیده دارد در جهان امروز، همه‌ی زنان کم و بیش راه غلطی را پیش گرفته‌اند که به جز رنج و عذاب، پایانی ندارد؛ آن هم به دلیل برداشت غلطی از دو کلمه که امروز بر سر زبان همه‌ی زنان جهان است، یعنی استقلال و پیشرفت...»

او در چند خط پایانی کتاب خود اینطور نوشته است:

«پس از گردش در دور دنیا به همان نقطه‌ی آغاز برگشته بودم. در این گردش، به جز چرخیدنِ یکنواخت و یکسانِ همه‌ی زنان دورِ یک محور رنج و بدبختی احمقانه، چیز جالبی ندیدم و به این نتیجه رسیدم که هیچ کس آن‌طور که باید راه درست خوشبختی را تشخیص نداده است.»

 خواندن کتاب جنس ضعیف را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به جامعه‌شناسی به ویژه مطالعات زنان.

معرفی نویسنده
عکس اوریانا  فالاچی
اوریانا فالاچی
ایتالیایی | تولد ۱۹۲۹ - درگذشت ۲۰۰۶

 اوریانا فالاچی، نویسنده، روزنامه‌نگار و مصاحبه‌گر سیاسی برجسته‌ اهل ایتالیا بود که به دلیل فعالیت‌های گسترده‌ای که در زمینه‌های مختلف انجام داد، مشهور و شناخته می‌شود. دامنه فعالیت‌های او بسیار گسترده بود و از فعالیت به عنوان یک چریک ضد فاشیست در دوران جنگ جهانی دوم تا مصاحبه با رهبران سیاسی جهان و همچنین نوشتن کتاب‌های مختلف و قلم زدن در نشریات مشهور و معتبر و تبدیل شدن به یک خبرنگار بین‌المللی را در بر می‌گیرد.

شقايق بانو
۱۳۹۸/۰۹/۰۳

یکی از قسمت هایی که از نظرم جالب بود ؛این کتاب تو دهه شصت میلادی نوشته شده تو اون زمان زنهای ایرانی ازادی داشتند و نویسنده به ایران نیومد چون از نظرش وضعیت زنها مناسب بود.بنظرم الان اگه این کتاب

- بیشتر
parisa.p
۱۳۹۹/۰۹/۰۸

یه فصل از کتاب اصلی حذف شده ، این کتاب به زبان های دیگه یه فصل از سفذ به ترکیه هم داره که کاملااااا حذف شده حتی تو فصل اخر به عنوان نتیجه گیری از زن هایی در انکارا یاد

- بیشتر
محدثه
۱۳۹۸/۰۸/۳۰

برای منی که علاقه مند به آگاهی از وضعیت زنان در سراسر دنیا هستم کتاب منحصر به فرد و جالبی بود.اگر علاقه ای به کتاب های توصیفی ندارید و دنبال نتیجه گیری هستید شاید کتاب براتون ناقص جلوه کنه.اما به

- بیشتر
kordelia
۱۳۹۸/۰۷/۱۱

واقعا کتاب جالبی بود انقدر که لاجرعه سر کشیدم...اما پایان کتاب رو دوست نداشتم؛کاش انقدر کلی نبود.. کاش نویسنده بعد از به قول خودش دور دنیا گشتن و سرانجام به نقطه آغاز بازگشتن نتیجه گیری درخور توجهی از تقابل تفاوت

- بیشتر
Hanieh
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

کتاب خیلی خوبی بود بخصوص ابتدای کتاب بهتر هم بود خیلی خوشم اومد مشکل فقط این بود که کتاب یه مقدار قدیمی هست و اوضاع خیلی از اون کشورهایی که توصیف کرده بود خب الان فرق داره ولی در کل

- بیشتر
❤ محمد حسین ❤
۱۴۰۱/۰۶/۰۳

کتاب درباره سفر اوریانا فالاچی با یکی از همکارانِ عکاسش به شرق هست و کنکاش درباره زندگی و موقعیت اجتماعی زنان در اون منطقه، این کتاب در سال ۱۹۶۱ میلادی نوشته شده، و نکته جالب اینکه، وقتی حرف از مقایسه

- بیشتر
🍃Anee shirley🍃
۱۳۹۸/۱۰/۰۶

این کتاب باعث شد بفهمم تو کشورهای دیگه هم زنان با مشکلات بسیاری دست و پنچه نرم میکنن مخصوصا کشورهای آسیایی .باعث شد با فرهنگ دیگر زنها هم اشنا شم.واقعا کتابو دوست داشتم:)

zahra.Askari
۱۳۹۹/۰۵/۰۹

این کتاب دومی هست که از این نویسنده میخونم .کتابی است که ما را از وضعیت زنان اگاه میکنه اما میدونیم که کتاب اپدیتی نیست. ولی خیلی جذاب و روان است

shima
۱۳۹۸/۰۸/۱۹

بیان جذاب و شیرین اوریانا فالاچی و موضوع جذاب زنان ترکیبی بی نظیر برای یک کتابه. زنان در دو راهیه مدرنیته و سنت گیر کردن. واقعا کدوم مسیر درسته؟ چطور میشه تعادل رو حفظ کرد.

امینه
۱۳۹۷/۰۹/۰۸

کتابی از جنس زنان سراسر دنیا.

_ وقت ندارم. در هنگ کنگ مردان بسیار عقب افتاده هستند. دوست دارند همسرشان در خانه بماند و فقط به او توجه کند
sargol
به لورین یادآوری کردم که همه‌ی زنان کم و بیش راه غلطی را پیش گرفته‌اند که به جزء رنج و عذاب، پایانی ندارد؛ آن هم به دلیل برداشت غلطی از دو کلمه که امروز بر سر زبان همه‌ی زنان جهان است، یعنی استقلال و پیشرفت... در هر جای جهان که رفتم، با همین دو کلمه مواجه می‌شدم که انگار مثل آدامس در دهان‌ها جویده می‌شود، غافل از این‌که این آدامس ممکن است معده‌ی آن‌ها را سخت ناراحت کند... پس از گردش در دور دنیا به همان نقطه‌ی آغاز برگشته بودم. در این گردش، به جزء چرخیدنِ یکنواخت و یکسانِ همه‌ی زنان دورِ یک محور رنج و بدبختی احمقانه، چیز جالبی ندیدم و به این نتیجه رسیدم که هیچ کس آن‌طور که باید راه درست خوشبختی را تشخیص نداده است.
M
فکر کنید در سال ۱۹۴۷ هنگامی که همسر اولم را از دست دادم، والدینم می‌خواستند به من تا حدی گرسنگی بدهند تا بمیرم. این یک رسم قدیمی چینی است. به من می‌گفتند که قبر زیبایی را برایم درست می‌کنند و روی آن می‌نویسند: آرامگاه ابدی همسری وفادار! به آن‌ها می‌گفتم که من آرامگاه نمی‌خواهم، دختری دارم که به خاطر او به زندگی‌ام ادامه می‌دهم و آن‌ها عصبانی می‌شدند!
مروارید ابراهیمیان
شما زنان شرقی دوست نداشتید خودتان همسرتان را انتخاب کنید؟! ظاهراً زن‌هایی امروزی به نظر می‌رسیدند. آن‌ها به ما اجازه دادند که بدون چادر هم از آن‌ها عکاسی کنیم. با این حال در مواجهه با این سؤال مات و مبهوت ماندند و کمی بعد همه با هم گفتند: نه!
ز.م
«عزیزم!... زنان همه جای جهان با هم یکسانند. با هر نژاد و آب و هوا و مذهب که باشند، در اصل با هم برابرند چون طبیعت انسان تغییرناپذیر است.»
باران
تنها به این شرط که در این مورد با کسی حرفی نزنم و نام داماد را نپرسم و در روزنامه چاپ نکنم. پاسخ دادم: خیلی خوب. اسم عروس را هم نمی‌نویسم. _ اهمیتی ندارد. عروس مهم نیست. بسته کماکان با حرکتی بسیار تند مثل کرمی وحشت زده به جلو می‌خزید و حالا در انتهای حیاط قرار گرفته بود. - چرا اینگونه راه می‌رود؟!... نابیناست؟! - نه، چشم‌هایش را بسته‌اند. - چرا؟ - چون نباید داماد را ببیند. - مگر تابه حال او را ندیده؟ - نه.
ز.م
متاسفانه ما انسان‌های عصر امروز علاوه بر نیروی تخیل وجودی‌مان، لذت کشف کردن که در سفرهای پیشین داشتیم و همچنین لذت آهسته رفتن و انتظار کشیدن را هم از دست داده‌ایم.
zahra.Askari
به راج کوماری پاسخ دادم: «بله... البته که آن اتفاقات را به یاد می‌آورم. همچنین جملات گاندی که در این باره گفته بود انقلاب زمانی گسترده نامیده می‌شود که زنان یک کشور و شرایط زندگی آنان را کاملاً عوض کند. انقلاب بدون زنان امکان ندارد. شاید زنان به لحاظ جسمانی ضعیف‌تر از مردان باشند، اما بی شک از نظر روحیه و اخلاق نیرویی صد برابر بیش‌تر از مردان دارند... اگر می‌توانستم ارتش آزادی را
jsmn
یکی از آن‌ها به دختران چنین گفت: من که نمی‌توانم برای خودم همسری پیدا کنم!... پدر و مادرها خیلی بهتر می‌توانند این کار را انجام دهند. سال دیگر که دبیرستانم تمام شود، به خانه‌ی شوهر می‌روم. در غرب برای ازدواج کردن اصولی وجود ندارد؟! - چرا... برخی اوقات افرادی هستند که در روزنامه و مجلات آگهی می‌کنند و یا دست به دامن آژانس‌های مخصوص می‌شوند. - چقدر زشت!
ز.م
هند سرزمینی است که درک چراهایش سخت است و به دنبال پاسخ‌ها بودن بیهوده، تنها یک راه برای کشف اسرار وجود دارد: نگاه کنی، گوش بدهی و آن‌چه را که دیده‌ای و شنیده‌ای تکرار کنی.
مروارید ابراهیمیان
گاندی که در این باره گفته بود انقلاب زمانی گسترده نامیده می‌شود که زنان یک کشور و شرایط زندگی آنان را کاملاً عوض کند. انقلاب بدون زنان امکان ندارد. شاید زنان به لحاظ جسمانی ضعیف‌تر از مردان باشند، اما بی شک از نظر روحیه و اخلاق نیرویی صد برابر بیش‌تر از مردان دارند... اگر می‌توانستم ارتش آزادی را تنها از زنان تشکیل دهم، شک ندارم که یک ساله پیروز جنگ بودم!»
Tina
بر اساس قوانین جدید زن می‌تواند تقاضای طلاق کند، اما باید محاکمه بشود و محاکمه نیز دردسر به دنبال دارد، اما مرد می‌تواند سه بار کلمه‌ی طلاق را به زبان بیاورد و خود را از قید و بند تعهد زناشویی آزاد کند و حتی نفقه را هم نپردازد. بعد از من پرسید که متوجه می‌شوم یا نه؟! _ نه. نمی‌فهمم. چگونه ممکن است کوچک‌ترین علاقه‌ای بین این زن و مردها به وجود نیاید؟ _ گاهی اوقات به هم علاقه دارند، اما از این‌که آن را مطرح کنند خجالت می‌کشند، انگار که این کار گناه است. در بین ما، ماجراهای عشقی وجود ندارد.
ز.م
چه نیازی است که زن‌ها خواندن و نوشتن بلد باشند؟!... اصلاً برای که بنویسند؟!... تنها شخصی که می‌توانند برایش بنویسند، شوهرشان است و زمانی که شوهرشان را کنارشان دارند، اصلا چه نیازی به نوشتن است؟!
ز.م
هرچه که لازم بوده گفته‌ام. هیچ عروسی شب عروسی‌اش خوشحال نیست!... خود من سه شبانه روز در عروسی‌ام گریه کردم... مگر در غرب زن‌ها موقع ازدواج گریه نمی‌کنند؟! گفتم: گاهی اوقات بله. در غرب شرایط متفاوت است. گاهی به خاطر خوشبختی و گاهی به خاطر بدبختی گریه می‌کنند. همه با هم پرسیدند: فرق زنان غربی چیست؟ _ در واقع آن جا خود زن همسرش را انتخاب می‌کند.
ز.م
نسل جدیدی از زنان روی کار آمده‌اند که دیگر نه تنها مظهر زیبایی یا شی‌ای شکننده نیستند، بلکه می‌توانند درباره‌ی زندگی‌شان تصمیم بگیرند.
zahra.Askari
لزومی نمی‌بینم که با زن‌ها مثل موجوداتی رفتار کنیم که در کره‌ای دیگر زندگی می‌کنند. خیلی از مسائلی که برای مردها مهم است، برای زن‌ها نیز حائز اهمیت است. مردان سالمی را هم سراغ دارم که به خواندن مجلات زنانه‌ی هارپرز علاقه دارند و به علاوه زنان عادی را می‌شناسم که همه‌ی جزئیات تایمز را می‌خوانند. با این حال آن مردان و زنان هیچ یک شعور کم‌تری از همنوعان خود ندارند.
zahra.Askari
زنان همه‌ی جهان با هم برابرند.
🍁paiiz
دیگر زمان حرف‌های کنفسیوس به سر آمده که می‌گفت: جهل در زنان نشانه‌ی فضل است!...
مروارید ابراهیمیان
عکاس روزنامه بود که براساس تساوی حقوق زن و مرد، در هیچ کجا نمی‌شد که چمدان‌های من را حمل کند.
hologram
زن ناشر پیشنهاد داد که من و جمیله لباس‌هایمان را با هم عوض کنیم. اندام‌هایمان مانند هم بود. با شوخی و خنده لباس‌هایمان را با هم عوض کردیم. نتیجه گرفتیم که ساری بر تن زنان غربی نیز بسیار برازنده است، در حالی‌که لباس غربی بر تن زنان هندی زار می‌زد! وقتی ساری را به دور خودم پیچیده بودم، کم‌ترین ناراحتی‌ای حس نمی‌کردم، در حالی که جمیله در لباس کوتاه من با یقه‌ی بی‌دلیل بازش اندام خنده‌داری پیدا کرده بود. انگار بدنش دو نیمه شده و قد کاملاً کوتاه شده باشد. برهنگی پاهایش زیبا نبود و از چهره‌ی خودش هم ناراحتی هویدا بود.
ز.م

حجم

۱۵۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

حجم

۱۵۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان