کتاب ۳۶۵ روز بدون تو آخیرا + دانلود نمونه رایگان

کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

نویسنده:آخیرا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

کتاب الکترونیکی «۵ روز بدون تو» نوشتهٔ «آخیرا» و با ترجمهٔ معصومه آقاپور توسط نشر سفیر قلم منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از شعرهای معاصر عاشقانه است که با نگاهی به تجربه‌های عاطفی و جدایی، احساسات عمیق انسانی را به تصویر می‌کشد. «۵ روز بدون تو» با زبان ساده و صمیمی، به دغدغه‌های عشق، دلتنگی و امید در روابط انسانی می‌پردازد و مخاطب را به سفری احساسی در دل خاطرات و آرزوها می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

در «۵ روز بدون تو» اثر «آخیرا»، با مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و بلند روبه‌رو هستیم که در قالبی آزاد و امروزی سروده شده‌اند. این کتاب در دستهٔ شعر معاصر قرار می‌گیرد و به‌ویژه به موضوعات عشق، جدایی، دلتنگی و خاطرات مشترک می‌پردازد. فضای کلی کتاب، روایتگر تجربه‌های عاطفی و لحظات تلخ و شیرین یک رابطهٔ عاشقانه است که به پایان رسیده یا در آستانهٔ فروپاشی قرار دارد. نویسنده با بهره‌گیری از تصاویر احساسی و توصیف‌های ملموس، مخاطب را به درون جهان ذهنی خود دعوت می‌کند و او را با فرازونشیب‌های یک عشق نافرجام همراه می‌سازد. ساختار کتاب به‌صورت قطعات مستقل اما پیوسته است که هرکدام بخشی از یک روایت کلی را شکل می‌دهند. این مجموعه، نمونه‌ای از شعرهای معاصر است که با بیانی مستقیم و بی‌پیرایه، احساسات انسانی را بازتاب می‌دهد.

چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را بخوانیم؟

«۵ روز بدون تو» با تمرکز بر احساسات عمیق و تجربه‌های شخصی، فرصتی فراهم می‌کند تا مخاطب با لایه‌های پنهان عشق و جدایی روبه‌رو شود. این کتاب با قطعات کوتاه و تاثیرگذار، لحظاتی از دلتنگی، امید، پشیمانی و آرزو را به تصویر می‌کشد و به خواننده امکان می‌دهد تا با احساسات خود مواجه شود یا آن‌ها را بازشناسد. شعرهای این مجموعه، به‌گونه‌ای نوشته شده‌اند که می‌توانند همدلی و هم‌حسی را برانگیزند و برای کسانی که تجربهٔ عشق یا جدایی را داشته‌اند، آشنا و قابل لمس باشند. همچنین، این اثر می‌تواند الهام‌بخش کسانی باشد که به دنبال بیان احساسات خود از طریق شعر هستند یا می‌خواهند با ادبیات معاصر ارتباط برقرار کنند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر، به‌ویژه کسانی که دغدغه‌های عاطفی، تجربهٔ جدایی یا دلتنگی دارند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال بازتاب احساسات شخصی در قالب ادبی هستند یا می‌خواهند با نمونه‌هایی از شعر آزاد و عاشقانه آشنا شوند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب ۳۶۵ روز بدون تو

«سفت‌ترین قسمت دور شدن از تو این است که می‌دانم هیچ وقت به دنبال من نخواهی آمد. می‌دانم که من عشق زودگذر تو نبودم، اما تو تا ابد عشق من خواهی ماند. من توانستم هر چیزی که می‌خواستم باشم، یقین بمان که عشق تو همیشه در من هست. روزها رد می‌شوند و من هنوز هم عاشق تو هستم. هیچ‌وقت برای تو مهم نبود که من کجا هستم، چه اتفاقی برای من یا تو می‌افتد. من همیشه تو را دوست خواهم داشت. هر روز و تمام روز دلم برایت تنگ می‌شود، در حالی که نمی‌دانم تو هم دلت برای من تنگ می‌شود یا نه. یکی از سخت‌ترین کارهایی که یک انسان تجربه می‌کند، صحبت کردن با کسی است که هنوز دوستش دارد اما می‌داند که دیگر نمی‌تواند با او باشد.»

۲۵%