کتاب طهران قدیم
خواندن نظراتمعرفی کتاب طهران قدیم
«تهران عجوزهای است که از زادن و پروردن عقیم شده است و حالا از هر چه زمینِ بکر و زنده و زاینده است، کینه و نفرت دارد و فقط زمینخوار، نه، که «زندگیخوار» است و زندگیها را میبلعد. بنگرید که چگونه روزبهروز ارزش مواتش بالا میرود... اینجا شهر مدهوشی و خوابناکی است، شهر عروسکان و مترسکانی است که چنان خفتهاند که گویی مردهاند. فریب غوغا و قشقرق تهران را نخورید. به ازدحام چهارراهها و راهبندان اتومبیلها و صف طویل سینماها ننگرید، از رونق بازار فروشگاهها و نمایشگاههایش هم مرعوب نشوید. این جنبوجوش و تبوتاب از بیداری نیست؛ از «بیدارخوابی» است.»
«طهران قدیم» عنوان کتابی است که نویسندههای بزرگی مثل جمالزاده و عمران صلاحی و سپانلو و سیمین بهبهانی و... در آن یادداشتهای نیمهبلندی دربارهٔ تهران نوشتهاند. این یادداشتها هر کدام روایتِ هر نویسنده را از دیدِ او بازگو میکند. موضوع هر یادداشت با دیگر متفاوت است؛ در عین حال وجه مشترک همهٔ این یادداشتها «طهران قدیم» است. این یادداشتها را سیمین بهبهانی جمعآوری کرده است.
از ندارد تا دارا
نگاهی به تجارب زنان کارآفرین در ایران (۲)انجمن زنان مدیر کارآفرین
چهلمسپیده سادات محمدیان ماسوله
ستون های زمین (جلد دوم)کن فالت
ستون های زمین (جلد اول)کن فالت
نه چشم دل به سویی نه باده در سبویی که تر کند گلویی به یاد آشنا آمد ستاره ها نهفتم از آسمان ابری دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من به یادی از بانو سیمین بهبهانی♥♥♥ روحت شاد و یادت گرامی
سلام کتاب تاریخ تهران بد نیست ، اما نکته که من در خیلی از کتب دیدم ، البته از نظر من ایراد هست و باید بر طرف بشه تاریخهای ذکر شده در متن کتابه ، تاریخ ما هجری شمسی ،
کتاب خیلی خوبیه و متن روانی داره، داستان به گونه ای تعریف میشه که خودت رو تو قصه فرض میکنی و انگار شخصیت های داستان رو تو ذهنت پرورش میدی. منتظری تا اتفاق بعدی رو بخونی.
چند،صفحه اول کتاب راخوندم به نظرم حالب نبود،شاید چون تصوری از فضای آن محلات وخیابان ها نداشتم ...