٪۵۰
مجموعه داستان
عباس عظیمیانتشارات:
نشر چشمه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب گاهی به قبرها هم نگاه کن
کتاب الکترونیکی «گاهی به قبرها هم نگاه کن» از عباس عظیمی - نشر چشمه. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گاهی به قبرها هم نگاه کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گاهی به قبرها هم نگاه کن |
مدیریت وزن در نوجوانان چاق و دارای اضافه وزنمهدی حقی
اقتدار عبوس کلاغ هاریشارد کاپوشینسکی
مدیریت شبکه های توزیع متداول و هوشمندحسین عسکریان ابیانه
آتش و خشممایکل ولف
تعهد دولت ها در مقابله با کرونا ویروس مطابق اسناد بین المللی و حقوق داخلیاحمدرضا رضایی
انواع دعا از نگاه مولاناایرج شهبازی
درس گفتارهای حافظ شناسی (ترم پنجم)عبدالحمید ضیایی
کتاب شامل داستان های کوتاهی است که حول محور مردم جنگ زده افغانستان است و سختی ها و مرارت های مهاجرت که ناشی از جنگ و فقر می باشد.
نخ تسبیح داستانهای این کتاب مرگ هست. نویسنده نگاه جالب توجهی به حیوانات هم داشته و دوربینش رو جایی گذاشته که ما با خوندن داستان میتونیم هم شخصیتها رو بشناسیم و هم فضا رو ببینیم.
داستانها را دوست داشتم؛ بیشتر از همه "ترسخوردن" و "عطا اینجا بود" را. پن: در داستانِ زکریا که همهاش در افغانستان میگذرد و شخصیتهایش هم افغانستانی هستند؛ در دیالوگها اسم برجها فروردین و اردیبهشت ذکر شده که فکر میکنم یک...بیشتر