دانلود و خرید کتاب ایلیاد هومر . ترجمه سعید نفیسی
تصویر جلد کتاب ایلیاد

کتاب ایلیاد

نویسنده:هومر .
انتشارات:انتشارات پر
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۷از ۲۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ایلیاد

«ایلیاد» یکی از حماسه‌های کهن یونانی نوشته هومر است که در کنار ادیسه، از آثار کلاسیک ادبیات جهان به شمار می‌رود. محاصره و تسخیر شهر تروا در ترکیه‌ی امروزی، حدود ۱۲۰۰سال قبل از میلاد مسیح، اتفاق افتاد و «هومر»، داستان‌سرا و شاعر نابینای یونانی، ۴۰۰ سال بعد، یعنی در نیمه‌ی دوم قرن هشتم پیش از میلاد، آن جنگ تاریخی میان یونانی‌ها و تروایی‌ها را به صورت دو منظومه‌ی حماسی بلند، یعنی «ایلیاد» و «اودیسه»، آفرینش کرد. «ایلیاد» که مانند «اودیسه» با ۲۴ سرود، نظم یافته، به دوران شگفتی «میسن» و برتری آن دوران مربوط می‌شود و موضوع آن لشکرکشی «آگاممنون» پادشاه مقتدر «میسن»، جهت بازپس‌گیری همسرش از شاهزاده‌ی «تروا» به این شهر است. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: شفق با جامه ارغوانی، پرتو خویش را به روی زمین می‌تافت که زئوس، خدایی که بانگ تندر وی سرورانگیزست، خدایان را بر بلندترین فرازگاه‌های بی‌شمار اولمپ گرد آورد و به سخن گفتن آغاز کرد. همه خاموش بودند گفت: ای خدایان اولمپ، گوش هوش به سخنان من فرادهید و من خواست بازپسین خود را به شما خواهم گفت. باید که هیچ‌یک از شما چه خدا و چه الهه، در پی آن نباشد که از فرمان من سر بپیچد. فرمانبردار باشید، تا آن‌که بی‌درنگ بتوانم زود اندیشه خود را به‌کار برم. هر کس که از گروه آسمانی‌نژاد دور شود و مردم تروا یا مردم آخائی را یاری کند به المپ باز نخواهد گشت مگر آنکه شرمگین و زخمی شود، یا اینکه وی را به دوزخ تاری پرتاب خواهم کرد، که جایگاه دور افتاده‌ای است و دروازه‌ها و آستانه‌ای رویین گرد آن را فرا گرفته‌اند و پرتگاه ژرفی‌ست بر فراز کشور مردگان هم‌چنان که آسمان زمین‌ست. از این پس خواهد دانست که هیچ‌یک از خدایان در توانایی با من برابر نیست.
momenhub
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

این کتاب را نمیشه نخواند.

مردآویج گیلانی
۱۳۹۸/۰۱/۳۱

کتاب خوبیست اما به نظرم ترجمه ی دکترکزازی حماسی تراست

🌻سپیده 🌻
۱۳۹۶/۰۱/۲۸

"ایلیاد"،اثر حماسی طبیعی از "هومر"،شاعر نابینای یونانی،که در آن از "جنگ تروا" که بخاطر دزدیدن " هلن،زن زیباروی پادشاه،که به دست"پاریس" اتفاق افتاد.

Nazanin Memar
۱۳۹۶/۰۲/۱۱

خود کتاب که نیاز به تعریف نداره اما پاورقی‌ها جا به جاست. هر شماره پاورقی کلمه‌ی بعدی رو نوشته

Zarrin.V
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

کتاب شامل یه بخشی از نبرد معروف ترواست. مراحل جنگ و دخالتهای خدایان و الهگان رو با معرفی پهلوانان هر دو طرف و با جزییات کامل تشریح می کنه. فقط حیف که در مورد سرنوشت آشیل یا همون آخیلوس هم

- بیشتر
کاربر ۱۴۴۹۷۹۴
۱۴۰۰/۰۳/۲۴

بعضی کلمات رو جا انداخته یا اشتباه نوشته شده

بهاره
۱۴۰۳/۰۱/۱۵

اگر طرفدار ا سا طیر یونان هستید این کتاب را بخوانید.

ناستس و آمفیماک پسران نامور نومیون بودند و دومی چون دختران زر و زیور به خود می‌بست و به جنگ می‌رفت. نادان بیچاره! زر و زیور مرگ را از او دور نکرد. وی نزدیک رود به دست آخیلوس تیز تک از پای درآمد و آخیلوس جنگاور همه آن زرها را با خود به غنیمت برد.
nargess
مانند شیری که گرفتار گرسنگی جانکاهی‌ست و چون مرالی دشتی یا گوزنی سرفراز در بیشه خود ببیند شاد می‌شود و ناگهان آن را درهم می‌شکند هرچند که دسته‌ای از سگان شکاری سبک رو و جوانانی گرم خیز در پی آن باشند، منلاس هم بدین سان شادمان شد و آرزومند بود آن بزهکار را کیفر دهد. پس همان دم با سلاح از گردونه خویش فرو جست.
A L I
ای زئوس بزرگ آیا هرگز این همه ناسازگاری را بهره شاهی که برتر از همه شاهان است کرده‌ای و آیا هرگز این همه سرافرازی را از او گرفته‌ای؟
A L I
در میان این لشکریان بسیار هیچ‌کس نتوانست لاف زند که پیش از دیومد اسبان تندرو خود را برانگیخته و از خندق گذشته و به جنگ تاخته باشد.
A L I
ای زئوس بزرگ، خردتو بالاتر از خرد آدمی‌زادگان و خدایانست؛ با این همه تو این کشتار را روا می‌داری، مردمی گمراه، دلداده درشت‌خویی و نابکاری را که جز از جنگ، این آفت ددخویی آدمی‌زادگان، از چیزی خرسند نیستند یاری می‌کنی! پس چه! بالاترین کامیابی‌ها، خواب، مهرورزی، آواز دلربای و پایکوبی پاکزادان، این کامجویی‌هایی که با شوری بیشتر از کارزار بدان می‌پردازند، سرانجام ما را دل زده می‌کنند و مردم تروا هرگز از کشتار باز نمی‌ایستند!
mohammad shahriari
ض و صنایع لفظی می‌پرداختند و صنایع معنوی را نادیده می‌گرفتند. دلایلی که می‌آورند بسیار ناروا بود، مثلاً می‌گفتند که در اودیسه تنها از نود شهر جزیره اقریطس «کرت» ذکر رفته و حال آنکه در ایلیاد ذکری از صد شهر این جزیره هست و اگر هر دو منظومه از یک سراینده است چگونه است که در ایلیاد پهلوانان ماهی نمی‌خورند و در اودیسه می‌خورند؟ پیداست که این خرده‌گیری‌ها تا چه اندازه بی‌بنیادست. در زمان‌های اخیر نیز برخی نقادان همان روش کوریزونت‌ها را در پیش گرفته‌اند اما بحث را بیشتر جنبه عالمانه داده‌اند و دلایل‌شان متقن‌تر از دلایل نقادان اسکندرانی‌ست. در این دو منظومه مطالعه دقیق کرده و در میان آن دو اختلاف آشکار یافته‌اند. بدین گونه که ایلیاد بیانی مؤثرتر و ساده‌ترست و اودیسه بیشتر جنبه اخلاقی دارد و نیز پیچیده‌ترست.
9194533235

حجم

۶۴۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۵۱۶ صفحه

حجم

۶۴۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۵۱۶ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
۱۲,۵۰۰
۵۰%
تومان