معرفی و دانلود کتاب تاجر ونیزی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تاجر ونیزیsubscriptionAvailable

کتاب تاجر ونیزی

نوع کتاب
۴.۱ امتیاز(از ۲۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب تاجر ونیزی

«تاجر ونیزی» یکی از نمایشنامه‌های کمدی-رمانتیک ویلیام شکسپیر، شاعر و نمایش‌نامه‌نویس قرن شانزدهمی انگلستان است. او این اثر را بین سال‌های ۱۵۹۶ تا ۱۵۹۸ نوشت. منتقدان و شکسپیرپژوهان منبع احتمالی این کمدی رمانتیک را گاو ِ بی‌ذَنَب، نوشتهٔ ِسر جیووانی، نویسندهٔ فلورانسی می‌دانند که به سالِ ۱۵۵۸ در میلان چاپ شده بود. از دیگر آثاری که مستقیم و غیرمستقیم در این نمایشنامه تأثیر گذاشته‌اند، می‌توان به یهودی مالتی (حدود ۱۵۹۰‌) کریستوفر مارلو اشاره داشت که نقیضه‌ای است بر قضیهٔ محاکمه و مجازات روی لوپز، پزشک یهودی ملکه الیزابت که راست یا ناراست درصدد سوءقصد به جان ملکه برآمده بود. آنتونیو تاجر ونیزی برای دوستش از یک رباخوار یهودی قرضی می‌گیرد تا مقدمات عروسی‌اش را فراهم کند. رباخوار شرط می‌گذارد که برای هر روز دیرکرد در پس دادن قرض، آنتونیو باید یک تکه از گوشت بدنش را بدهد. او این موضوع را قبول می‌کند اما در حال تجارت، کشتی‌هایش دچار حادثه می‌شوند و او نمی‌تواند برای پس دادن قرضش برگردد. در این میان یهودی رباخوار مصصم است که پولش را پس بگیرد، پس آنتونیو را به دادگاه می‌کشاند و خبری دستگیری او به دوستش بساتیو می‌رسد. بساتیو و تاره عروسش به کمک دوستشان می‌شتابند اما یهودی مذکور مایل به گرفتن پول نیست. او از مسیحیان متنفر است و گوشت تن آنتونیو را می‌خواهد. تصویری که شکسپیر در درام خود از ونیز و یهودیان به دست می‌دهد،هنرمندانه و تا اندازه‌ای برآمده از یهودی‌ترسی انگلیسی‌ها است و این موضوع باعث شده تا برخی این اثر را یهودستیزانه معرفی کنند. تاجر ونیزی پیش از این دوبار به قلم ناصرالملک و علاءالدین پازارگادی به فارسی ترجمه شده است و ترجمه مهران صفوی از آن، ترجمه سوم است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تاجر ونیزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابتاجر ونیزی
عنوان انگلیسیThe merchant Venice
موضوعنمایشنامه
نویسندهویلیام شکسپیر
انتشاراتبنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۴/۱۲
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱.۷۹ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۲۵۳۱۹۴۰
تعداد صفحه‌ها۲۰۰ صفحه
قیمت کتاب۱۳۵۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

ادریس
۱۳۹۸/۱۱/۱۱

مثل همه آثار شکسپیر عالی است و حرف ندارد. در مورد وام خواستن تاجری به نام آنتونیو از یک تاجر بی رحم و سنگ دل یهودی به نام شایلاک است و... یک بخشی هم در مورد ازدواج و شاهزاده ها برای...بیشتر

۱
علی دائمی
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۱۱

آثار جناب شکسپیر بی‌نظیره؛ هم از جذابیت و کشش برخورداره و هم جنبهٔ تعلیمی و اخلاقی داره. بسیاری از آموزه‌های اخلاقی و نصایحی که از زبان شخصیت‌ها می‌شنویم با آموزه‌های دینی ما مطابقت کامل داره. و جالب اینجاست که مواعظ...بیشتر

۰
شلاله
۱۳۹۸/۰۵/۲۱

نمایشنامه ی کمدی و خوشخوان از شکسپیر 😍 مطالعه ی این کتاب لذت بخش بود. ولی امیدوارم لینک توضیحات برای هر شماره در متن ارجاع داده شود.

۰
ماهی سرخ کوچولو
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۷

کتاب زیبایی بود، پیشنهاد میکنم که بعد از خوندن کتاب، سینمایی The Merchant of venice 2004رو هم که فیلم این اثر هست ببینید و از بازی بی‌نظیر آل‌پاچینو در نقش شایلاک لذت ببرید...💞

۰
خدوک
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

وای از سخنانی ک در این نمایشنامه زده میشه کلمه به کلمه اش جای تامل داره عالی تر از اون ترجمه بینظیر این اثر هست که نثری فوق العاده داره.💚🤍❤️🕊️✌🏻

۰
شرق‌زاد؛
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۳

دومین تجربه نمایشنامه خوانی من بود. کمدی جذابی بود. ترجمه اشکالاتی داشت و نمیشه گفت بهترین ترجمه موجوده. مخصوصا که بعضی از اشکالات ترجمه مفهوم داستان رو هم تحت تاثیر قرار داده بود.

۰
far678
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۹

جالب بود و قابل تامل. گویا یک لغتنامه گویا و پر مغز بود. روند قصه روان و جذاب بود. شخصیت ها قوی و اختصاصی برای برخی ویژگی ها بودند. در کل توصیه میکنم شاید ابتدایش فهمیدن و درک اش کند باشد اما در...بیشتر

۰
bookworm
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۲/۱۹

من تمایل داشتم که با نمایشنامه ای که به اندازه شاه لیر و هملت و غیره معروف نیست آثار شکسپیر رو شروع به خواندن کنم به همین علت تاجر ونیزی رو انتخاب کردم و بسیار از مفاهیم مطرح شده لذت...بیشتر

۰
کاربر ۲۶۳۸۱۲۳
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۷/۰۶

چقدر شخصیت جذاب و دوست داشتنی داشت آنتونیو و در مقابل یهودستیزی شکسپیر به وضوح دیده میشه

۰

بریده‌هایی از کتاب

Mohammad
۲۳
آدمی که به سبب داشتن طبع ناساز وجودش تهی از معرفت نغمه و موسیقی باشد و بر اثر شنیدن نوای موزون دلش از جای نشود، غیر از خیانت و غارت و تباهی از او نیاید؛ روانش از لجهٔ شب تیره‌تر و دلش از اِربوس (۱۱) تاریک‌تر است و چنین آدمی هرگز لایق اعتماد نباشد.
شلاله
۱۱
دستِ خالی از شکار باز می‌گردم با خورجینی از شبنمِ شرم
شلاله
۷
آنان که سیری و رفاهی ِ فزون از حد نصیب‌شان افتاده است، هم‌پایهٔ کسانی رنج می‌برند که بی‌چیزی و افلاس را از حد گذرانده‌اند. بدین‌صورت، نباید اعتدال و میانه‌جویی را نعمت ناچیزی انگاشت: زیادت مال، سالخوردی زودرس آورد، اعتدال و کفایت درازی عمر.
علی دائمی
۶
غمگین و گرفته می‌یابم‌تان، از آن‌که بسیار غرقهٔ دنیا و متعلقاتش گشته‌اید. اما بدانید آنان که جویای فزونی بودند، جز زحمت برنگرفتند.
علی دائمی
۶
آنان که سیری و رفاهی ِ فزون از حد نصیب‌شان افتاده است، هم‌پایهٔ کسانی رنج می‌برند که بی‌چیزی و افلاس را از حد گذرانده‌اند. بدین‌صورت، نباید اعتدال و میانه‌جویی را نعمت ناچیزی انگاشت: زیادت مال، سالخوردی زودرس آورد، اعتدال و کفایت درازی عمر.
علی دائمی
۶
خنک آن واعظی که پیش از همه، وعظ خویش را جامهٔ عمل پوشاند. مرا راحت‌تر آن‌که به بیست نفر چیستی نیکی بیاموزم، تا آن‌که به‌جای یکی‌شان، در عمل به آموخته‌هایم، به نیکی بپردازم. عقل توان آن دارد که قوانینی در باب مهار هواهای نفسانی وضع کند، اما آن زمان که این هواها بر ما چیره گردند، دیگر کاری از دست این قوانین چوبین برنخواهد آمد؛ حماقت و بلاهت جوانی، خرگوش چستی را مانَد که دم به تلهٔ نصیحت و اندرز نمی‌دهد.
ar
۴
هیچ خباثت و منکری، هرقدر هم که خرد و جزئی بنماید، وجود خارجی نمی‌یابد مگر آن‌که به زیوری از نیکی و فضیلت آراسته شود
RF Mohammadi
۴
جماعتی بر صفحهٔ هستی‌اند که رخسارشان به رویهٔ گندیدهٔ مردابی می‌ماند پوشیده از کف و کثافت و خیره‌سرانه، خویش را چنان خاموش و سنگین نشان می‌دهند تا در نظر دیگر مردمان، مصداق مسلمی برای پرمغزی و وقار و باریک‌بینی به شمار آیند. گویی ورد زبان‌شان این است: «من عقل کل هستم و به وقت لب گشودنم، هیچ موجودی حق عرض وجود ندارد!‌» آنتونیو عزیز، من این جماعت را نیک می‌شناسم؛ کسانی که صرفاً برای لب فروبستن به پرمغزی و خردمندی شهره گشته‌اند، اما به یقین هرگاه که مهر از لب خویش بگشایند، مستمعان را به ورطهٔ گناهی درکشند که ایشان را نادان بخوانند
آرمان
۳
شاهد هستید که این ابلیس چگونه از سطور کتاب مقدس بهر تأیید مقاصد ناصوابش بهره می‌برد. (۳۷) چونان بدکاری که خنده‌ای خوش بر لب دارد یا سیب طبع‌فریبی که درونش گندیده است. آه، که غدر چه ظاهر پرقدری دارد!
sajad
۳
هرگز سخنان نرمی را که از دلی سخت ادا می‌شود، خوش نداشته و همیشه نسبت به آن بیمناک بوده‌ام.