کتاب هم دیوار
معرفی کتاب هم دیوار
کتاب الکترونیکی «هم دیوار» نوشتهٔ میترا داور و ترجمهٔ مهرپویان میرچی در انتشارات پر چاپ شده است. کتاب همدیوار مجموعه داستانی دوزبانه فارسی و آلمانی است. در این مجموعه برشی از زندگی روزمرهٔ افراد با نگاهی به حوادث تاریخی و اجتماعی روایت میشود.
درباره کتاب هم دیوار
راوی در این داستانها هویت مشخصی ندارد و شما به راحتی قادر به کشف زوایای شخصیتها نخواهید بود. ابهامی در روح تمامی بخشهای کتاب جاری است که گاه باعث دیریاب شدن مفاهیم آن میگردد و گاهی نیز سبب تأویلپذیر بودن آنها.
داستانهای مینیمال این مجموعه، به جز داستان "هم دیوار"، از کتابهای چاپ شدهٔ قبلی میترا داور، «نقاشی ماریا» و «سیاوش در سایه» است.
کتاب همدیوار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به داستانک و داستان کوتاه و همچنین کسانی که با زبان آلمانی آشنایی دارند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب هم دیوار
جنگ جهانی سوم
شلوار پاچه گشاد، زمانی مد بود؛ دوباره مد شد. در سالهایی کمابیش یکسان، مد دوباره باز میگردد، جنگ جهانی نیز، گاه مد میشود: جنگ جهانی اول ، سپس جنگ جهانی دوم ...
پدربزرگم در جنگ جهانی دوم ورشکست شد؛ و پدرش در جنگ جهانی اول. پدر بزرگم می¬گفت: "هر بار توی خاندان ما ، کسی ورشکست شد، بدانید که جنگ جهانی سوم آغاز می¬شود ."
همین است که ما هیچگاه ریسک نمی¬کنیم و فکر سرمایه¬گذاری را از ذهن¬مان بیرون کرده¬ایم .
ترجیح می دهیم که کارمند باشیم، تا موجب پیش آمدن جنگ جهانی سوم شویم!