کتاب ثروتمند در روسیه
خواندن نظراتمعرفی کتاب ثروتمند در روسیه
«ثروتمند در روسیه» نوشته جان آپدایک(۲۰۰۹-۱۹۳۲)، نویسنده آمریکایی است. در این داستان، یک نویسنده آمریکایی به نام هنری بچ، با هدف روابط فرهنگی با روسیه، به رومانی و روسیه سفر میکند.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«نویسندهی یهودی محبوب او هم کسی بود که به سه رمان زیبای بروکلینی پشت کرده و از بیابان گذشته بود تا برای دوریس دِی فیلمنامهنویسی کند. این امر ممکن است خصوصا در نظر دانشجویان فارغالتحصیل، مهمل و چرند بیاید. پنج سال پیش وقتی کوبا را از توی تنور در آورده بودند تا خنک شود و هنوز مانده بود تا دیگِ ویتنام به غلغل بیافتد، بچ در روسیه کیفیتی از زندگی- فقیرانه اما آیینی، نخ نما اما پر طمطراق، سانتیمانتال، پر شور و قوم و خویش نما- را یافت که یادآور گذشتهی فراموششدهی یهودیاش بود. فضیلت در روسیه، همچون کودکیاش، امری برخاسته از انسان بود، همچون رایحهی آرامشبخشِ تن، و نه چیزی فرادستی که روح تقلاگر انسان را همچون پروانه به چارمیخ بکشد.
او به همراه میهمانداران درشت اندام از هواپیمای ایروفلوت به فضایی آکنده از سخاوت و گشادهدستی پای گذاشت. آنها با تودههایی از رزهای یخ زده در دستانشان به پیشواز او آمده بودند. در اولین بعدازظهر اتحادیهی نویسندگان برای مخارج جاری دستهای روبل کاغذی به او دادند که رویشان عکسهایی از لنین به رنگ صورتی و ارغوانی و برج اسپاسکا به رنگ آبی کمرنگ بود. ظرف ماه آتی در قالب حقالتالیف (آنها به افتخار حضور او «سبک سفر کن» را ترجمه کرده بودند و چند مقالهی تفسیری او [مترو گلدن مایر و ایالات متحده؛ پروانه بر سنجاق؛ دنیل فوکس: یک نکوداشت] نیز در ویژهنامهای منتشر شده بود، اما از آنجا که هیچ موافقتی بر سر انتشار آنها صورت نگرفته بود، حقالتالیفها به صورت دلبخواهی محاسبه شدند.»
نابغه
زندگی شهری و چند داستان دیگردانلد بارتلمه
نه فردا، نه دیروزحسین تهرانی
تب بشکهعلی مجتهدزاده
کشش هادیدیهون کولارت
می شود در یک کلام گفت: کتاب بامزهای است. نویسنده یک نویسندهٔ خیالی به نام هنری بچ را به بلوک شرق می فرستد و ما همراه بچ، کمی با فضای روسیه و رُمانی در سال ۱۹۶۴ آشنا می شویم. نویسندهٔ آمریکایی کتاب
بسیار زیبا.نویسنده با هوشمند تمام شخصیت یک نویسنده غربی رو ترسیم کرده که برای یک بازدید فرهنگی به بلوک شرق میره.
کتاب رو نتونستم خوب باهاش ارتباط بگیرم فک می کنم ترجمه اش سخت بود و اصلا نشد اطلاعاتی رو از لابلای اون فهمیدم از اینکه خیابان عرض شون کوچیک هست و ماشین ها مدام بوق میزنند و همان ویژگی کشورهای
👍👍👍👍👍