معرفی و دانلود کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل(۳) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل(۳)

کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل(۳)

۳.۲ امتیاز(از ۵ رأی)

معرفی کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل(۳)

کتاب حاضر، دربردارندة مجموعه داستان‌های کوتاه، و جلد سوم از مجموعة «چند داستان کوتاه همراه با تحلیل» با موضوعات علمی ـ تخیلی ـ اجتماعی، عاشقانه و... است. داستان‌ها با عنوان‌های «برای پرندگان»، «یکشنبه در پارک»، «تجدید دیدار»، «بگو آره»، «کن ـ کن»، «پیگمالیون»، «چند میکروفیکشن» و «فیلیپ مارلو» از نویسندگانی چون «استفن کینگ»، «بل کوفمن»، «جان چیور»، «توبیاس وولف»، «آرتورو ویوانته»، «جان آپدایک» و... است. در داستان «پیگمالیون» ماجرای مردی به نام «پیگمالیون» می‌خوانیم که همسر اوّل او، عادت به تقلید از مهمانانی داشت که در مجلس شرکت می‌کردند که این کار مورد علاقة پیگمالین بود امّا در کل علاقة چندانی به همسرش نداشت. پیگمالیون بعد از طلاق دادن همسر اول، با «گوئن» یکی از زن‌های مورد تقلید همسر اولش، ازدواج می‌کند و در طول سال‌های نخست، رفتار پیگمالیون باعث می‌شود که گوئن نیز رفتاری همچون همسر دومش را پیدا کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل(۳) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچند داستان کوتاه همراه با تحلیل(۳)
موضوعداستان کوتاه، داستان خارجی
شابک۹۷۸-۶۰۰-۵۶۳۹-۲۴-۷
برچسبداستان کوتاه همراه با تحلیل

Bookworm
۱۳۹۵/۱۲/۰۶

این خطوط سفید، یا نقاشی سفید روی جلد کتاب شبیه یه دختره خوش استایله، البته به جای خوش استایل میخواستم یه واژه ی دیگه که با س شروع میشه به کار ببرم که نبردم

وحید
۱۳۹۶/۰۶/۰۸

مجموعا راضی‌کننده است. 😊

بریده‌هایی از کتاب

NL
در مقام تمثیل، پارادایم آشوب فرایند حیات را به جای جریانی مستمر و در جاده صاف و قابل ردیابی به حرکت در تونلی تاریک و پیچ در پیچ تشبیه کرده که هر آن مسئله یا حادثه‌ای، یا بهتر بگوییم مجموعه پیچیده‌ای از مسائل و حوادث پیش‌بینی‌نشده، سر راه موجودی که در این تونل حرکت می‌کند قرار می‌گیرد. برای موجودی که در این تونل مجبور به حرکت است و ابتدا و انتهای آن را هم نمی‌داند و هر لحظه نگران است که خنجری به سمتش پرتاب شود یا سنگی روی سرش بیفتد یا زیر پایش خالی شود یا ضربه وحشتناکی به شکمش بخورد، یا همه این‌ها با هم در یک زمان به شکل‌های مختلف بر او حادث شود، طبیعی است که برداشتن هر گام رویکردی جدید خواهد بود. او ناچار است در برداشتن هر گام تمامی ظرفیت‌های ذهنی خود را به کار گیرد و برای حفظ بقای خود به خلق شبکه به هم پیچیده‌ای از پیش‌بینی‌های جدید دست بزند.
چند داستان کوتاه همراه با تحلیل (۴)
شادمان شکروی
چند داستان کوتاه همراه با تحلیل (۲)
جی. دی. سلینجر
گرگ‌ها باز می‌گردند: (ب‍ه‍ت‍ری‍ن‌ داس‍ت‍ان‌ه‍ای‌ ک‍وت‍اه‌ آل‍م‍ان‍ی‌)
ه‍ان‍س‌ ب‍ن‍در
چند داستان کوتاه همراه با تحلیل (۱)
داستان‌ های برق‌ آسا
اپرای شناور
جان بارت
شهرزاد و مرگ و داستان های دیگر
جمال میرصادقی
بلبل حلبی (مجموعه داستان)
محمد کشاورز
طرف تاریکی: گزیده داستان‌های کوتاه