کتاب حتی سگها
خواندن نظراتمعرفی کتاب حتی سگها
«حتی سگها» نوشته جان مکگرگور (-۱۹۷۶) نویسنده انگلیسی است. این کتاب که جایزه بینالملی ادبیات دوبلین را دریافت کرده است پیرامون مواد مخدر و زندگی معتادان بیخانمان است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
اواخر دسامبر، اونا دَر و میشکنن و جسد و میکِشن بیرون. هوا مثل گیرهی آهنگری سرده! آسمون، چشم فولاد، آبی و سرد، درختا، استخونای پوسیدهای که تو نورِ یخ زدهی خورشید، سفیدک زده. ما جلوی دری که از جا دراومده جمع میشیم!
خیابون ساکته، بخار از دودکش موتورخونه شوفاژ آه میکشه و با موج بیرون میزنه. تلویزیون اتاق همسایه سوسو میزنه. یکی از فاصلهای دور، اون طرف زمین بازی، پشت اون آپارتمانها، رو حصار نردهها، چکش کاری میکنه.
دهنهی قطور ناودون، یخ و برف آب شده رو، از سه طبقه بالاتر به طرف پیاده رو سرازیر میکنه و آب، کمکم زیر دیوار کوتاه آجری جمع میشه و یخ میبنده.
ماشینا، تک و توک با سرعت از خیابون رد میشن، شیشه ماشینا بخار گرفته و موتورشون از سرما زوزه میکشه و با تقلای زیاد جلو میره.
یکی رو میبینیم که اون طرفتر، بالای سراشیبی جاده داره از تاکسی پیاده میشه. اون زن درِ تاکسی رو باز میذاره و ما دو تا چمدون سفری، پر از لباس و کتاب و لوازم آرایش، روی صندلی عقبش میبینیم. زن از پلکان کوتاه بالا میره و در و با سر و صدا میکوبه. این زن لوراست!
خط آهن زیرزمینی
یک میلیون جرینگی یا اوراق کردن لمیوئل پیتکینناتانیل وست
پارالاکسلیرد بارون
تپه پوشکینسرگئی دولاتوف
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یک کتاب عالی جنایی و جامعه شناسانه درباره خلاف کاران و معتادان آمریکایی.
توصیه می کنم حتما نمونه کتاب رو مطالعه کنید و اگر با زاویه دید و نحوه روایت داستان مشکلی نداشتید، کتاب رو بخونید، من که اصلا خوشم نیومد داستان در ایرلند اتفاق می افته