کتاب در بند اعدام
معرفی کتاب در بند اعدام
کتاب در بند اعدام نوشته آنتونی ری هینتون و لارالاو هاردین است که با ترجمه مریم رئیسی منتشر شده است. این کتاب روایت زندگی مردی است که بهترین سالهای عمرش را در انتظار اعدام گذراند.
درباره کتاب در بند اعدام
آنتونی ری هینتون، سوم آوریل ۲۰۱۵، پس از سی سال تحمل سلول انفرادی در بند اعدامیهای زندان آلاباما، آزاد شد. آقای هینتون کسی که در امریکا، یکی از طولانیترین دورههای محکومیت را در انتظار اعدام تجربه کرده و در نهایت بیگناه شناخته و آزاد شده است. خیلی از ما نمیتوانیم حتی تصور این را بکنیم که دستگیر، به جرمی وحشتناک متهم و زندانی شویم و در نهایت به دلیل نداشتن پول کافی برای استخدام وکیلی کارآزموده به اعدام محکوم شویم. حتی تصور چنین چیزی برای اغلب انسانها غیرممکن است. بااینحال لازم است بپذیریم چنین چیزی در امریکا اتفاق میافتد و باید برای جلوگیری از وقوع مجدد آن کاری بکنیم. این کتاب سرگذشت مردی است که عمرش را در زندان گذراند اما ذهنش در زندان اسر نبود.
خواندن کتاب در بند اعدام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به خواندن زندگینامه پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب در بند اعدام
حتی با وجود شواهد موجود، من هرگز در هیچ پروندهای حسی قویتر از چیزی که در دادگاه هینتون تجربه کردم نداشتم. دادگاهی که از متهمش گناهکاری و شر مطلق میبارید.
دادستان، باب مکگریگور آدم هرگز نمیداند دقیقاً در کدام لحظه از زندگیاش همهچیز برای همیشه عوض میشود. فقط زمانی میتواند آن لحظه را تشخیص دهد که توی آینهعقب زندگیاش نگاه کند، و اگر از من میشنوید، باید بگویم که آدم اصلاً و ابداً انتظارش را هم ندارد. آیا زندگی من در روزی که دستگیر شدم برای همیشه تغییر کرد، یا آن لحظهای که زندگیام را عوض کرد، حتی قبلتر اتفاق افتاده بود؟ آیا آن روز نقطهٔ اوج مجموعهای از لحظات سرنوشتساز، تصمیمگیریهای اشتباه و بدشانسی بود یا جریان زندگیام را فقر، رنگ پوست و زندگی در مناطق جنوبی رقم زده بود؟ جنوب، جایی بود که حتی در عصر حقوق مدنی هم به مدنیت بها نمیدادند. سخت میتوان به این سؤالها پاسخ داد. وقتی مجبور باشید زندگیتان را در اتاقی بهاندازهٔ یک توالت بگذرانید (یعنی فضایی یکونیم در دو متر)، کلی وقت دارید که تکتک لحظات زندگیتان را دوباره و دوباره مرور کنید. با خودتان تصور میکنید اگر وقتیکه آمدند سراغتان فرار کرده بودید چه میشد؛ یا واقعاً چه میشد اگر آن بورسیهٔ بیسبال را قبول کرده بودید؛ یا وقتی امکانش را داشتید، با فلان دختر ازدواج کرده بودید. همهمان این کار را میکنیم. لحظات وحشتناک زندگیمان را مرور میکنیم و بعد فکر میکنیم چه میشد اگر بهجای راست، به چپ رفته بودیم؛ یا بهجای اینکه اینطور رفتار کنیم، آنطور رفتار کرده بودیم؛ یا اگر جور دیگری تصمیم گرفته بودیم.
شاید به احترام همچین آدمایی در هر کجای دنیا تمام قد ایستاد. خواهش میکنم این کتاب رو بخونید حتماااا بخونید فراتر از یک کتابه هر چیزی رو بخواین تو این سرگذشت پیدا میکنید... عشق . امید. بی عدالتی. ظلم...........بخونید بارها
ساعت ۲ونیم شبه ویه بندکتاب روتاآخرخوندم.وقتی تموم میشه ازینکه میفهمین چه نعمتیه آزادی توپوست خودتون نمبگنجین..ازصدتاکتاب خودیاری بیشتربازدهی داره براتون..قول میدم.
آیا این کتاب همون کتاب "خوشید حتما می تابد "هست؟ من اون رو مطالعه کردم و به صورت صوتی گوش دادم که گزارش لحظه به لحظه سالهای اسارت آنتونی ری هینتون هست. واقعا لذت بخش بود و علیرغم طولانی بودنش بسیار جذاب