کتاب سعادت بشری
خواندن نظراتمعرفی کتاب سعادت بشری
«سعادت بشری» نوشته فیلسوف، ریاضیدان و فیزیک دان فرانسوی، بلز پاسکال (۱۶۶۲-۱۶۲۳) است.
پاسکال به ایجاد دو زمینه جدید تحقیقاتی مهم کمک کرد. در ۱۶ سالگی رسالهای مهم در باب هندسه تصویری نوشت و در زمینه تئوری احتمال از ۱۶۵۴ با پیر دی فرما مکاتباتی داشت. پاسکال همچنین نقش چشمگیری در پیدایش اقتصاد مدرن و علوم اجتماعی داشت. وی از جمله مهمترین نویسندگان دوره کلاسیک فرانسه محسوب میشود و امروزه آثارش به عنوان شاهکار نثر فرانسه در نظر گرفته میشوند.
این کتاب برگزیده ای از کتاب «تفکرات» پاسکال است. پاسکال در «تفکرات»، چندین تناقض فلسفی را بررسی کرد: بیکرانی و هیچ، ایمان و خرد، درون و ماده، مرگ و زندگی، معنا و پوچی و... و چنین به نظر میرسد که غیر از جهل، خضوع و گذشت به نتایج دیگری دست نیافت. و با ادغام آنها وی شروط پاسکال را ایجاد کرد.
این است انسان
دانش شادیبخشفردریش نیچه
فسههاساموئل بکت
از چشم انداز نیچهحامد حجت خواه
فلسفه پایهنایجل واربرتون
خیلی فکر کردم که این کتاب رو به چی تشبیه کنم یک کتابِ به شدت سیال... نوع بیان جالب و عقاید گاهی درست گاهی اشتباه بودند... به نظرم پاسکال بعد از اینکه در بین قماربازیاش قانون احتمالات رو به دست
سعادت مثل پروانه ایست که روی برگهای گل به خواب رفته باشد . به مجرد اینکه نزدیکش بروی بالهای خود را باز کرده و در فضا پرواز می کند . آندره تواید
یک کتاب بسیار مهم درباره فلسفه و ایمان.
نظرات پراکنده و نه چندان مفید و کاربردی.
معرکه است بخوانید تا متوجه شوید پشت ظاهر یک دانشمند باطنی با روح یک فیلسوف نهفته است
نظرهای فلسفی ی فیلسوفه خییییییلی قشنگه درباره همه چیز بحث میکنه خیلی حس مشترک داره واقعا دوسش دارم اصلا مث کتابای فلسفی دیگه ای که خوندم نیست
خیلی خوب بود بنظرم، ترجمهاش هم واقعا عالی بود و درک مطالب کمک میکرد. میارزه به خوندنش 🦋
به دلیل ترجمه ضعیف نتوانستم کتاب را تمام کنم این موضوع در مورد همه کتاب های این سری صادق است
ضعیف