کتاب هر دو در نهایت می میرند + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هر دو در نهایت می میرند

کتاب هر دو در نهایت می میرند

خواندن نظرات

معرفی کتاب هر دو در نهایت می میرند

کتاب هردو در نهایت می میرند با عنوان اصلی They Both Die at the End، نوشته‌ی آدام سیلورا، نویسنده‌ی جوان و محبوب آمریکایی است. داستان روایتگر یک روز سرنوشت‌ساز از زندگی متیو و روفوس است؛ دو پسر نوجوانی که تنها ۲۴ ساعت تا پایان زندگی‌شان فرصت دارند. آشنایی این دو شخصیت در واپسین لحظات زندگی‌‌شان، تجربه‌ای ناب از دوستی، عشق و کشف واقعی زندگی را پیش چشم می‌گذارد. این رمان با ترجمه‌ی میلاد بابانژاد و الهه مرادی توسط نشر نون منتشر شده است. شما می‌توانید نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هر دو در نهایت می میرند اثر آدام سیلورا

رمان هر دو در نهایت میمیرند اثر آدام سیلورا نخستین بار در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. موضوع کتاب هر دو در نهایت می‌میرند روایت مواجهه‌ی انسان با مرگ و اهمیت زیستن در لحظه است. این اثر در ژانر ادبیات داستانی کودک و نوجوان نوشته شده است. «زندگی کردن نادرترین اتفاق جهان هستی است. بیش‌تر مردم فقط وجود دارند، همین». این جمله‌ی آغازین رمان است و فلسفه‌ای را که داستان براساس آن شکل گرفته، به‌خوبی نشان می‌دهد. درون‌مایه‌ی اصلی کتاب بر غنیمت شمردن لحظات زندگی، اهمیت دوستی و ارتباط انسانی، پذیرش کوتاهی عمر و لزوم اتخاذ انتخاب‌های معنادار تمرکز دارد و نشان می‌دهد که حتی یک روز باقی‌مانده می‌تواند سرشار از لحظات پرمعنی و الهام‌بخش باشد. به‌عنوان نمونه، در بخشی از کتاب می‌خوانیم که «دوازده ساعت پیش، در تماسی، به من گفته شد امروز قرار است بمیرم و حالا، از هر زمان دیگری، زنده‌ترم.»

ماجراهای هیجان‌انگیزی که تنها در ۲۴ ساعت رخ می‌دهند، رمان هر دو در نهایت می‌میرند را به اثری خواندنی تبدیل کرده‌اند. این کتاب به‌ویژه برای نوجوانان، نکات ارزشمند و تجربه‌هایی آموزنده درباره‌ی زندگی و انتخاب‌های معنادار ارائه می‌دهد. یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این اثر، ترکیب هوشمندانه‌ی واقع‌گرایی با عناصر فانتزی (برای مثال، شرکتی با توانایی پیش‌بینی زمان مرگ افراد) است که تجربه‌ای تازه و متفاوت از رمان نوجوانانه برای مخاطب خلق می‌کند و پیام‌های داستان را به طرز تأثیرگذارتر و جذاب‌تری انتقال می‌دهد.

دانلود کتاب هر دو در نهایت می‌میرند در طاقچه با فرمت epub امکان‌پذیر است. این فرمت با داشتن قابلیت‌های بیشتر، تجربه‌ی مطالعه‌ی بهتری را نسبت به نسخه‌ی pdf در اختیار خواننده قرار می‌دهد. همچنین، کتاب صوتی هر دو در نهایت می‌میرند نیز با گویندگی و صدای دلنشین مریم محبوب و حامد فعال نیز برای خرید و دانلود در طاقچه در دسترس است.

جمله زیبا از کتاب هردو درنهایت می میرند

خلاصه داستان

رمان هر دو در نهایت می‌میرند داستان دو نوجوان به نام‌های متیو تورز و روفوس امتریو را روایت می‌کند که از طریق شرکتی به نام قاصد مرگ (Death-Cast) از مرگ قریب‌الوقوع خود باخبر می‌شوند و تنها ۲۴ ساعت فرصت دارند تا آخرین لحظات زندگی‌شان را تجربه کنند. قاصد مرگ شرکتی است که مرگ افراد را کمی پیش از وقوع پیش‌بینی می‌کند. متیو شخصیتی درون‌گرا، محتاط و کمی ترسو دارد، در حالی‌که روفوس جسور، پرانرژی و آماده‌ی مواجهه با چالش‌هاست. آن‌ها از طریق اپلیکیشن دوست‌یابی آخرین دوست (Last Friend) با یکدیگر آشنا می‌شوند تا این روز دشوار را با هم سپری کنند و تنهایی مواجهه با پایان زندگی را کمتر احساس کنند.

در طول این روز پایانی، متیو و روفوس ماجراهایی عجیب، هیجان‌انگیز و احساسی را تجربه می‌کنند؛ از ملاقات با عزیزان و حل مسائل ناتمام گرفته تا تجربه‌ی فعالیت‌هایی که تا آن روز جرئت انجام آن‌ها را نداشته‌اند. در همین حین، گذشته‌ی پیچیده روفوس و اتفاقات ناگفته‌ی زندگی او، نه‌تنها چالش‌ها و تنش‌ها را افزایش می‌دهد، بلکه مسیر روز پایانی آن‌ها را غیرقابل پیش‌بینی و هیجان‌انگیزتر می‌کند و خواننده را با خود به سفری عاطفی و پرتنش می‌برد.

همانطور که گفته شد، دو شخصیت اصلی داستان هر دو در نهایت می میرند، «متیو تورِز» و «روفوس امتریو» هستند. متیو پسری خجالتی و گوشه‌گیر است که ارتباطات اجتماعی وسیعی ندارد و بیش‌تر وقتش را به تنهایی در خانه می گذراند. روفوس برخلاف متیو جوان پرشروشوری است و گذشته‌ای پرحادثه دارد. روفوس تباری کوبایی داشته و به فرزندخواندگی پذیرفته شده است. به غیر از این دو شخصیت محوری داستان، شخصیت‌های دیگری نیز نقش‌آفرینی می‌کنند. از دیگر شخصیت‌های این رمان، می‌توان به «لیدیا وارگاس» (بهترین دوست متیو)، پدر متیو که در زمان روایت داستان، در کماست، «پاتریک پک‌گوین»، «دلیلا گری»، «آندریا»، «کندریک او کانل»، «دیردرا»، «وین پیرس»، «دالما یانگ» و «زو لاندن» اشاره کرد.

متیو و روفوس هر دو در نهایت میمیرند

خرید و دانلود کتاب هر دو در نهایت می میرند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

• نوجوانانی که می‌خواهند درباره‌ی ارزش زمان و انتخاب‌های معنادار فکر کنند.
  • تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی و داستان‌های احساسی و تأمل‌برانگیز، به‌خصوص، افرادی که می‌خواهند با شخصیت‌هایی قابل لمس هم‌ذات‌پنداری کنند.
  • خوانندگانی که از ترکیب واقع‌گرایی و عناصر فانتزی لذت می‌برند.
  • طرفداران ژانر داستان نوجوان و رمان‌های ماجراجویی
  • کسانی که علاقه‌مند به خواندن کتاب‌هایی در ستایش زندگی و دوستی هستند.

چرا باید این رمان را بخوانیم؟

این کتاب علاوه بر این‌که بسیار جذاب و سرگرم‌کننده است، آموزه‌ها و مفاهیم متعددی را به خواننده عرضه می‌کند. برخی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این کتاب عبارت‌اند از:

• دعوت به تأمل عمیق درباره‌ی ارزش زندگی و کوتاهی زمان: این کتاب به ما یادآوری می‌کند که زندگی کوتاه است و می‌بایست هر لحظه را غنیمت شمرد.
  • شجاعت و انتخاب‌های معنادار: رمان خواننده را تشویق می‌کند تا تصمیم‌های ارزشمند و جسورانه اتخاذ کند، حتی وقتی زمان او محدود است.
  • اهمیت دوستی و ارتباط انسانی: این داستان به خواننده نشان می‌دهد چگونه روابط انسانی می‌تواند زندگی را غنی و معنا‌دار کند.
  • ماجراهایی هیجان‌انگیز و پر احساس: روز پایانی شخصیت‌ها پر از لحظات هیجان، درد، شادی و کشف است که خواننده را کاملاً مجذوب می‌کند.
  • ترجمه‌ی روان: این رمان با ترجمه‌ای روان و خوانا توسط میلاد بابانژاد و الهه مرادی ارائه شده که تجربه مطالعه را برای مخاطب فارسی‌زبان بسیار راحت و لذت‌بخش می‌کند. لازم به ذکر است که در صورت تمایل می‌توانید نسخه‌ی صوتی این کتاب را نیز از طاقچه تهیه کنید.

جوایز و افتخارات کتاب هردو درنهایت می‌میرند

کتاب هر دو در نهایت می‌میرند اثر آدام سیلورا از زمان انتشار در سپتامبر ۲۰۱۷ تا به امروز موفقیت‌های چشمگیری در سطح جهانی کسب کرده است و به بیشتر زبان‌های زنده دنیا از جمله فرانسوی، اسپانیایی و چینی ترجمه شده است. همچنین، سریالی به اقتباس از آن در شبکه‌ی نتفلیکس پخش خواهد شد.

این رمان در فهرست پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار گرفت و موفق به دریافت جایزه‌ی لینکلن (Lincoln Award) در سال ۲۰۲۰ شد.

این کتاب همچنین نامزد جوایز متعددی از جمله بهترین کتاب نوجوانان سال از کرکس ری‌ویوز (Kirkus Reviews) و بهترین داستان نوجوانان سال از ALA شد. علاوه بر این، در فهرست بهترین کتاب نوجوانان سال در سایت آمازون و گودریدز قرار گرفت.

درباره آدام سیلورا؛ نویسنده کتاب

آدام سیلورا نویسنده کتاب هردو در نهایت می‌میرند است. این نویسنده آمریکایی عموما با رمان‌هایش برای نوجوانان، شناخته می‌شود. او متولد هفتم ژوئن سال ۱۹۹۰ در نیویورک است. سیلورا در ده‌سالگی علاقه‌ی خود به نوشتن را آشکار کرد و مجدانه به این کار روی آورد. او پیش از آغاز کار به‌عنوان یک نویسنده‌ی حرفه‌ای، کار در کتاب‌فروشی را تجربه کرد. اولین رمانش را در ۲۵‌سالگی نوشت، رمانی که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. سیلورا نویسنده‌ای پرطرفدار است که آثارش با استقبال عموم خوانندگان و منتقدان مواجه شده و جوایز بسیاری نیز برایش به ارمغان آورده‌ است. رمان هر دو در نهایت می‌میرند که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد، محبوب‌ترین و تحسین‌شده‌ترین کتاب او تا به‌امروز است. سیلورا زندگی راحت و بی‌دردسری نداشته است، او مدت‌ها با افسردگی مبارزه کرده و مبتلا به اختلال شخصیت مرزی است. برای آشنایی بیشتر، می‌توانید بیوگرافی آدام سیلورا را در صفحه این نویسنده در طاقچه مطالعه کنید.

نظر افراد و مجله‌های مشهور درباره رمان هردو درنهایت می میرند

در این بخش برخی از نظرات خوانندگان و نشریات مشهور از این کتاب را می‌خوانیم:

• «اثر برجسته‌ای دیگر از سیلورا که با ظرافت تمام پرسش‌های تأمل‌برانگیز درباره‌ی مرگ و معنای زندگی را مطرح می‌کند.» (Kirkus Reviews)
  • «کتابی پر از احساسات واقعی است که هم شما را می‌خنداند و هم می‌گریاند و به بهترین شکل ممکن شما را به مسیری پر فراز و نشیب از احساسات مختلف می‌برد.» (Halifax Public Libraries)
  • این کتاب «استثنایی و فراموش‌نشدنی» است. (Booklist)
  • «آدام سیلورا به ما یادآوری می‌کند که زندگی بدون مرگ معنا ندارد و عشق بدون از دست دادن وجود ندارد.» (Goodreads)

ژانر کتاب هر دو در نهایت می‌میرند چیست؟

این کتاب در ژانر نوجوان (young adult fiction) و ماجراجویی نوشته شده است. روایت داستان اول‌شخص است و «میتو» و «روفوس» روایت‌گران داستان هستند. داستان مانند دیگر رمان‌های ژانر نوجوان آسان‌یاب و روان است و صمیمیت خاص خود را دارد.

هر دو در نهایت می میرند مناسب کدام رده سنی است؟

رمان هر دو در نهایت می‌میرند برای مخاطبان نوجوان نوشته شده اما با توجه به مفاهیم عمیقی همچون ارزش زندگی که از آن‌ها در کتاب سخن رفته است، مخاطبان از هر سنی از خواندن آن لذت خواهند برد.

کتاب هردو در نهایت می میرند چند صفحه است؟

ناشران مختلف این اثر را در قطع و اندازه‌های مختلفی منتشر کرده‌اند. اما تعداد صفحات کتاب هردو در نهایت می‌میرند از نشر نون ۳۳۶ صفحه است.

چه نسخه‌های دیگری از کتاب منتشر شده است؟

کتاب هر دو در نهایت می‌میرند در سال ۱۳۹۷ به بازار کتاب ایران وارد شد. «میلاد بابانژاد» و «الهه مرادی» این کتاب را به فارسی ترجمه کرده‌اند و ترجمه‌ی روان، دقیق و درخشان آن‌ها را نشر نون منتشر کرده است. از دیگر مترجمان فارسی این اثر می‌توان به فرشته مهری، مهرداد یوسفی و لیلا چگینی اشاره کرد.

بخشی از کتاب هر دو در نهایت می میرند

قاصد مرگ به آندریا داناهیو زنگ نزد، چون او قرار نیست امروز بمیرد. آندریا، در واقع، خودش یکی از کارمندان درجه‌یک قاصد مرگ است، شرکتی که از هفت سال پیش تأسیس شده. او تماس‌های زیادی برقرار کرده و به افراد بی‌شماری روز آخرشان را اعلام کرده است. امشب، از نیمه‌شب تا ساعت سه صبح، آندریا با شصت و هفت روز آخری تماس گرفت، هر چند این بهترین رکوردش هم نبود، اما شکستن رکورد نود و دو تماس در یک شیفت سخت بود، مخصوصاً با توجه به این موضوع که می‌گفتند تماس‌هایش به‌خاطر عجله در پایان بردنشان، تحت بازرسی است.

البته، فقط این‌طور می‌گفتند.

در راه خروجش از ساختمان، در حالی که با عصایش، لنگان‌لنگان حرکت می‌کرد، پیش خودش امیدوار بود که بخش منابع انسانی شرکت حداقل تماس‌های امشبش را بررسی نکند، هر چند او خوب می‌دانست امید در این شغل چیز خطرناکی است. آندریا چندین بار اسامی را قاطی کرده بود و با اشتیاق، تماس‌ها را قطع کرده بود و به سراغ تماس بعدی رفته بود. خیلی بد می‌شود اگر در این شرایط کارش را از دست بدهد، با این‌همه فیزیوتراپی‌ای که بعد از تصادفش لازم داشت و شهریهٔ سرسام‌آور دخترش، حسابی هزینه روی دستش می‌ماند. حالا بماند که این تنها شغلی بود که او درش خوب است، شغلی که خیلی‌ها را فراری داده بود و خیلی‌ها را هم روانهٔ روان‌پزشک کرده بود.

قانون مهم و شمارهٔ یک او این بود: روز آخری‌ها دیگر انسان نیستند.

همین. اگر از همین تک‌قانون ساده و آسان پیروی می‌کردید، دیگر لازم نبود ساعت‌ها وقتتان را پیش مشاوران روان‌شناسی شرکت تلف کنید. آندریا خوب می‌دانست که هیچ کاری نمی‌توان برای روز آخری‌ها انجام داد. او نمی‌توانست بالششان را درست کند یا برایشان شام آخری تدارک ببیند یا مهم‌تر از همه، زنده نگهشان دارد. حتی زبانش را هم سر دعا کردن برایشان تلف نمی‌کرد. درگیر داستان زندگی‌شان نمی‌شد و برایشان اشکی نمی‌ریخت. فقط به آن‌ها می‌گفت که دارند می‌میرند و به زندگی‌اش ادامه می‌داد. هر چه زودتر تلفن را قطع می‌کرد، زودتر می‌توانست به روز آخری بعدی زنگ بزند.

آندریا هر شب به خودش یادآوری می‌کرد که روز آخری‌ها چقدر خوشبخت‌اند که او را دارند. او فقط به آن‌ها نمی‌گفت که دارند می‌میرند، بلکه به آن‌ها فرصتی می‌داد تا واقعاً زندگی کنند.

اما او نمی‌توانست برای آن‌ها زندگی کند. این یک کار وظیفهٔ خودشان بود.

او تا همین جا هم وظیفه‌اش را انجام داده بود، آن هم به‌خوبی.

sayeh
۱۴۰۰/۱۰/۱۲

متیو و روفوس من با شما، و با این کتاب زندگی کردم هیچوقت فراموشتون نمیکنم🫂💕 این کتاب عالیه ، حتما حتما حتما بخونیدش :) این کتاب درس بزرگی بهمون میده ، اینکه شجاعانه زندگی کنیم قبل از اینکه روز اخر زندگیمون با کلی افسوس

محمدرضا
۱۴۰۰/۱۱/۱۹

کتابی که کلمه به کلمه اش بوی زندگی می داد...

دختر کتابخوان
۱۴۰۰/۰۹/۲۵

«هر دو درنهایت می‌میرند» داستانی است الهام‌بخش، احساسات برانگیز، دلربا و خیره‌کننده که به ما یادآوری می‌کند بدون مرگ، زندگی و بدون غم، عشق و دوستی معنایی ندارد و می‌شود حتی در یک روز هم که شده زندگی و دنیایمان

kosarnrb
۱۴۰۰/۱۱/۲۴

لحظه به لحظه باهاش زندگی کردم 🫂و همین الان که تموم شد حس غم زیادی دارم :)) پیشنهاد میشه ؟ بزار تو صدر لیست کتابات دوست من همین🙂

به دنبال آلاسکا
۱۴۰۰/۱۰/۱۵

واقعا پیشنهاد میشه:)

hanie
۱۴۰۱/۰۲/۲۸

برای گروه سنی نوجون بیشتر توصیه میشه. کتابخونه نیمه شب در مقایسه با این کتاب برای من خیلی جذاب تر بود. یه نکته دیگه که من متوجه شدم نسخه ایرانیش حذفیات و سانسور داره و بین متیو و روفوس رابطه

Arisa
۱۴۰۱/۱۰/۱۲

ولی تو زبان اصلی کتاب این دوتا کاپل بودن نه دوست صمیمی :)

دانش‌آموز گم شده‌ی هاگوارتز
۱۴۰۱/۰۵/۱۲

فک کنم این اولین کتابیه که من براش مطمئن نیستم توی طاقچه می‌ذارم:( می‌دونید من ایده کتاب رو دوست داشتم و می‌دونم که این کتاب به ما یادآوری می‌کرد قدر تک تک لحظه های زندگیم رو بدونیم اما داستانش منو جذب نکرد و

lonelyhera
۱۴۰۱/۰۵/۱۵

شامل اسپویل البته این رمان جای اسپویلی نداره ولی خب ‌.... قلبم شکست ... توی هر ص از کتاب ارزو میکردم این ماجرا دروغ باشه و این ها از دست مرگ فرار کنند ولی اینطور نشد متیو و روفوس مردن ولی روز

realarezu
۱۴۰۰/۱۱/۱۶

من نسخه فیزیکی کتاب رو خوندم .. کتاب جالبی هست داستان دو نفر در روز اخر زندگیشون.. جدا که از مرگ گریزی نیست و چه بسا اگر افراد روز اخر زندگی خودشون رو می دونستند شاید اونروز خیلی کار ها

بریده‌هایی از کتاب

Shaghayegh
Adler
به نظرم، بیشترین چیزی که دلم برایش تنگ شود فرصت‌های ازدست‌رفته برای واقعاً زندگی کردنِ زندگی‌ام باشد
Sana Del
جای کشتی در بندرگاه امن است، اما این آن چیزی نیست که کشتی‌ها برای آن ساخته شده باشند.
parniangh
آدم‌ها فکر می‌کنن برای کارهایی که دوست دارن، همیشه وقت دارن و لذت داشته‌هاشون رو نمی‌برن، حتی حرف‌هاشون رو هم به‌هم نمی‌گن و صبر می‌کنن. اما من فهمیدم که ما آدم‌ها واقعاً وقتی برای منتظر شدن و تلف کردن نداریم. اگر دنبال چیزهایی که دوست داریم نریم، چیزی جز حسرت برامون نمی‌مونه. تو داری می‌میری و ممکنه هیچ وقت نتونم به‌اندازهٔ کافی بهت بگم که چقدر ازت ممنونم. برای همین، تا وقت داریم، می‌خوام تا جایی که می‌تونم، بهت بگم ممنونم، ممنونم، ممنونم و ممنونم."
kosarnrb
Azin
زندگی را نباید تنها زندگی کرد، حتی در روز آخر.
Mínas
"مامان، به نظرت، چون اینجا هیچ وقت فرصتش رو پیدا نکردم، می‌تونم اون بالا، معنای عشق رو تجربه کنم؟"
Raya
spide 🌙
زندگی کردن نادرترین اتفاق جهان هستی است. بیشتر مردم فقط وجود دارند، همین. اسکار وایلد
Raya

۳۰%