کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن)
معرفی کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن)
کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن) نوشته جنیفر لین بارنز و ترجمه نجلا محقق توسط نشر نون در سال ۱۴۰۴ منتشر شده است. این اثر چهارمین جلد از مجموعهی پرطرفدار بازیهای میراث به شمار میآید و رمانی معمایی و پر از چالشهای ذهنی و روابط پیچیده را در بر گرفته است. رمان درمورد زندگی و ماجراهای برادران هاثورن و اطرافیانشان است؛ شخصیتهایی که با گذشته، رازها و انتخابهای دشوار خود دستوپنجه نرم میکنند. در این جلد علاوهبر ادامهی روایتهای قبلی، شخصیتهای تازهای وارد اثر میشوند و لایههای جدیدی از روابط خانوادگی، رقابت، وفاداری و جستوجوی هویت فردی را پیش روی مخاطب میگذارند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن) اثر جنیفر لین بارنز
کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن) نوشتهی جنیفر لین بارنز، رمانی معمایی در بستری مدرن و پرکشش است. این جلد، ادامهای بر ماجراهای سه کتاب پیشین است و تمرکز ویژهای بر شخصیتهای برادران هاثورن و روابط پیچیدهی میان آنها دارد. رمان از زاویهی دید چند شخصیت اصلی، بهویژه گریسون و جیمسون، پیش میرود و هر فصل با تمرکز بر یکی از آنها لایههای تازهای از گذشته، دغدغهها و چالشهایشان را آشکار میکند. ساختار این رمان بهگونهای است که با فلشبکهایی به دوران کودکی برادران، ریشههای رفتارها و رقابتهای کنونیشان را نشان میدهد و همزمان، ماجراهای پرهیجان و معمایی در زمان حال را دنبال میکند.
حضور شخصیتهایی مانند ایوری، زندر و نَش و همچنین ورود چهرههای جدید باعث میشود رمان حاضر از تکبعدیبودن فاصله بگیرد و به شبکهای از روابط، رازها و انتخابهای اخلاقی بدل شود. فضای کتاب حاضر میان عمارتهای خانوادگی، شهرهای بزرگ و مکانهای اسرارآمیز در نوسان است و رقابت، بازی، وفاداری و جستوجوی هویت فردی در سراسر رمان جریان دارد. جنیفر لین بارنز در کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن) با بهرهگیری از دیالوگهای زنده و موقعیتهای غیرمنتظره، مخاطب را به دل دنیایی پر از رمزوراز و انتخابهای دشوار میبرد. عنوان انگلیسی این جلد The Brothers Hawthorne است.
رمان برادران هاوثورن، اثری اسپینآف که پس از رویدادهای بازیهای میراث روایت میشود، در ۲۹ اوت ۲۰۲۳ منتشر شد. رمان حاضر در سال ۲۰۲۳ میلادی نامزد جایزهی انتخاب گودریدز برای بهترین داستان نوجوانان شد.
خلاصه داستان بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن)
هشدار: این بخش ممکن است قسمتهایی از داستان را فاش کند!
رمان با بازگشت به دوران کودکی برادران هاثورن آغاز میشود؛ جایی که بازیها و چالشهای خانوادگی، شخصیت و روابط آنها را شکل میدهد. گریسون و جیمسون در زمان حال با بحرانهای شخصی و خانوادگی روبهرو هستند. گریسون درگیر مسئولیتهای تازه و رازهای مربوط به خانوادهی پدریاش میشود و جیمسون با پدر ناشناختهاش روبهرو میشود؛ مردی که گذشتهای پررمزوراز و ارتباطی با باشگاهی مخفی و افسانهای دارد. ایوری، وارث ثروت هاثورن، همچنان در مرکز توجه است و تلاش میکند با چالشهای بنیاد خیریه و روابط عاطفیاش کنار بیاید. ماجراها از عمارتهای مجلل تا مهمانیهای اشرافی و باشگاههای مخفی لندن پیش میرود.
جیمسون و ایوری برای ورود به باشگاهی اسرارآمیز به نام بخشایش شیطان، باید توجه صاحبامتیاز آن را جلب کنند؛ جایی که قدرت، ثروت و بازیهای ذهنی در هم تنیدهاند. همزمان گریسون برای محافظت از خواهران ناتنیاش و جلوگیری از افشای رازهای خطرناک خانوادگی وارد ماجراهایی پرتنش میشود. رمان حاضر با ترکیب معما، رقابت، روابط خانوادگی و جستوجوی هویت، مخاطب را درگیر دنیایی میکند که هر تصمیم در آن پیامدهای غیرمنتظرهای بهدنبال دارد.
چرا باید کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن) را بخوانیم؟
بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن) با ترکیب عناصر معمایی و روانشناختی، تجربهای دیگر از داستانگویی را ارائه داده است. روایت چندلایه و شخصیتپردازی باعث میشود مخاطب با دغدغهها و کشمکشهای درونی هر شخصیت همراه شود. حضور معماهای پیچیده، بازیهای ذهنی و رقابتهای خانوادگی، فضای رمان را پرتنش و غیرقابل پیشبینی نگه میدارد. همچنین پرداختن به موضوعاتی مانند وفاداری، هویت، قدرت و مسئولیت، لایههای عمیقتری به اثر میبخشد.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که به رمانهای معمایی، روایتهای چندشخصیتی و روابط پیچیده، رقابتهای ذهنی و معماهای پررمزوراز علاقه دارند. همچنین رمان معاصر حاضر برای علاقهمندان به داستانهایی با محوریت جستوجوی هویت و چالشهای اخلاقی مناسب است.
درباره جنیفر لین بارنز
جنیفر لین بارنز (Jennifer Lynn Barnes) نویسندهی آمریکایی رمانهای نوجوانان است که در سال ۱۹۸۳ متولد شد. او در سال ۲۰۰۲ دوران دبیرستان را به پایان رساند و سپس برای تحصیل در رشتهی علوم شناختی وارد دانشگاه ییل شد و در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۱۲ بهترتیب مدرک کارشناسی و دکتری خود را از همین دانشگاه دریافت کرد. نخستین رمان خود را در ۱۹سالگی نوشت و در دوران دانشجویی موفق شد پنج کتاب به فروش برساند. پس از دریافت مدرک دکتری، پژوهش دربارهی اوتیسم را در دانشگاه کمبریج ادامه داد و سپس بهعنوان دانشیار روانشناسی و نویسندهی حرفهای در دانشگاه اوکلاهما مشغول به کار شد. سهگانهی بازیهای میراث (۲۰۲۰ - ۲۰۲۲) از آثار او برای نوجوانان است.
این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
این نویسنده در سال ۲۰۱۹ موفق به دریافت جایزهی پروفسور ریاستجمهوری بنیاد بنیاد رابرت گلن راپِ دانشگاه اوکلاهما شد. نخستین جلد از سهگانهی بازیهای میراث با عنوان بازیهای میراث در فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز و IndieBound و USA Today قرار گرفت و نامزد جوایز ادگار نوجوانان، انتخاب Goodreads و ده کتاب برتر نوجوانان YALSA شد. کتاب دوم با نام میراث هاوثورن نیز به مرحلهی نهایی جایزهی انتخاب گودریدز برای داستان نوجوانان راه یافت و رمان سوم یعنی گامبی نهایی در سال ۲۰۲۲ برندهی جایزهی انتخاب گودریدز برای بهترین داستان نوجوانان شد.
همچنین این اثر یکی از بهترین کتابهای سال نوجوانان به انتخاب Kirkus Reviews، یکی از بهترین کتابهای سال به انتخاب Publishers Weekly، یکی از بهترین کتابهای نوجوانان کتابخانهی عمومی نیویورک و یکی از ۱۰۰ کتاب برتر آمازون بوده است. جنیفر لین بارنز آثار و افتخارات دیگری نیز در کارنامهی خود دارد.
نظر افراد یا مجلههای مشهور درباره این کتاب چیست؟
- غیرممکن است این اثر را زمین بگذارید (BuzzFeed).
- ای. لاکهارت، نویسنده: جنیفر لین بارنز استاد معماها و پیچشهای داستانی است. مجموعهی بازیهای میراث سرگرمکنندهترین کتابی بود که امسال خواندم.
- کاترین مکگی، نویسنده پرفروش نیویورکتایمز: این اثر ترکیبی هیجانانگیز از رازهای خانوادگی، عاشقانهای ممنوع و گنجیابی پرریسک در دنیای مرموز میلیاردرهای تگزاس است. پیچشهای بیوقفهی داستان تا آخرین صفحه مرا در حال حدسزدن نگه داشت.
- رمان دقیق و حسابشدهی جنیفر لین بارنز مانند نسخهای از فیلم Knives Out برای دنیای نوجوانان است؛ مناسب هر خوانندهای که بهدنبال تعلیق، عاشقانه و زرقوبرق باشد. این نویسنده تنشی پرریسک، مثلث عاشقانهای دلنشین و گروه بزرگی از شخصیتهای بهیادماندنی را خلق کرده است (SLJ).
اقتباسهای کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن)
لاینزگیت، استودیویی که مجموعه فیلمهای Twilight و The Hunger Games را تولید کرده، با اقتباس تلویزیونی از مجموعهی بازیهای میراث آثار خود برای نوجوانان را گسترش داده است.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
کتاب حاضر توسط نشرهای زیر روانهی بازار کتاب ایران شده است:
- برادران هاثورن ترجمهی نیایش کاری، نشر آذرباد، ۱۴۰۴.
برادران هاثورن ترجمهی آرزو بصیری، نشر آثار نور، ۱۴۰۴.
- برادران هاثورن ترجمهی فاطمه عابدینی، نشر آراستگان، ۱۴۰۴.
بخشی از کتاب بازی های میراث (کتاب چهارم، برادران هاثورن)
«گریسون با فِراری از دروازۀ باز گذشت و وارد مسیر ماشینروِ طویلی شد که به عمارت گریسون منتهی میشد. نمای گچی یکدست سفید، بهطرز تقریباً وسواسگونهای، متقارن بود و شیروانیهای سفالی سقف دقیقاً همرنگ آجرهای نارنجیقرمز مسیر ماشینرو بودند.
گریسون هنگام عبور از کنار آبنمای عظیمی سرعتش را کم کرد. ارتفاع فوران آب و مجسمههای برنزیای را که از آب سر برآورده بودند ارزیابی کرد: یک عقاب و یک قو. هنگام پیاده شدن از فِراری، متوجه شد به شفیلد گریسون فکر میکند... به تنها باری که با هم ملاقات کرده بودند. مرد اعلام کرده بود: من سه شرکت مختلف رو از صفر ساختهام. اگه برای حوادث غیرمترقبۀ احتمالی دید نداشته باشی، دستاوردهایی رو که من داشتهام به دست نمیآری. برای خطرات احتمالی.»
اگر بازی های میراث رو مطالعه کرده باشید خوندن برادران هاثورن براتون تجربهی لذتبخشی از خوندن اسپینآف این مجموعهاست. برادران هاثورن داستان تقریبا فرعی از روند اصلی داستانه و به گریسون و جیمیون هاثورن پرداخته که هرکدوم درگیر بخشی از زندگی
دلم برای برادرای هاثورن و ایوری تنگ شده بود🫠😆حس میکنم باهاشون زندگی کردم واقعا عاشق تک تک شخصیتای کتابم...موقع حل کردن معماها حس کردم منم کنارشونم و خب عمارتشون قشنگ بوی پولداری میده و وایب باحالیه😂کاش زودتر جلد های بعدی
این کتاب جلد چهارم بازی های میراث هست و بعد از جریانات سه تا کتاب اول رخ میده. این دفعه کتاب از زاویه دید ایوری نیست و درباره پسر هاست، جیمسون و گریسون هردو درگیر ماجراهایی میشن... من این کتاب رو
کتاب واقعا مجموعه ای از شکست ها و پیروزی های درونی و چالش ها و معما های جذاب زندگی هست . و کسایی که مثل من عاشق معما و بازی باشن قطعا این کتاب رو میپسندن . کتاب جوری بود
چهارمین جلد از مجموعه کتاب های بازی میراثه و خبتقریبا اگه جلدهای قبلی رو نخونده باشید بعضی از شخصیتهارو اصلا نمیشناسید. ترجمه روانی داره ، و داستان این جلدشهم مثل جلدهای قبلی جالبه محور اصلی این مجموعه ها خانوادست. خانواده اولویت همه
ترکیبی نفس گیر از هیجان ، ماجراجویی و عمیق ترین احساسات بشری
سلاممم خب این فصل هم به پایان رسید ، من هر چهار فصل این کتاب و خوندم و اگه میخواستم بر اساس هیجانی بودن فصل ها رتبه بندی کنم میگفتم از بهترین فصل دوم ، فصل سوم ، فصل اول ،
جلد پنجم نداره؟
من شخصیت جیمسون رو بیشتر از بقیه برادراش دوست داشتم و این کتاب برام جالب بود که از زبون این شخصیت گفته و درباره زندگیش بیشتر فهمیدم ، البته از نظر من داستان هردوتا برادر تو این کتاب خوب بود
وقتی صفحهی اول کتاب رو خوندم فکر کردم که داستان کودکی پسرها رو روایت میکنه ولی اینطور نیست. کتاب ادامهی ۳ کتاب قبلیه و به همون اندازه جذاب. امیدوارم ادامهی این مجموعه هم ترجمه بشه