کتاب گفتوگوی دو حلزون
معرفی کتاب گفتوگوی دو حلزون
کتاب گفتوگوی دو حلزون، مجموعه اشعار زیبا و خواندنی از یکی از بزرگترین و معروفترین شاعران اسپانیای زبان، فدریکو گارسیا لورکا است. شادی سلطانزاده با ترجمهی گفتوگوی دو حلزون اثری بینظیر از این شاعر بزرگ به ما داده است.
دربارهی کتاب گفتوگوی دو حلزون
گفتوگوی دو حلزون، مجموعه اشعار، مناظرهها و نثرهای کوتاه از فدریکا گارسیا لورکا است. گفتوگوی دو حلزون، شامل آثاری بسیار شناختهشده، کمتر شناختهشده، و برخی دیگر از آثار او است. در میان این آثار، مواردی از اولین شعرها تا کتاب معروفش قصیده کولیان و آثار منتشرشده پس از مرگ او گردآوری شده است.
کتاب گفتوگوی دو حلزون را به چه کسانی پیشنهاد میکنم
اگر به شعر جهان علاقه دارید، خواندن کتاب گفتوگوی دو حلزون لبخند را به شما هدیه میدهد. اگر دوست دارید با نمونهای کلی از آثار گارسیا لورکا آشنا شوید، کتاب گفتوگوی دو حلزون به شما کمک میکند.
دربارهی فدریکو گارسیا لورکا
فدریکو گارسیا لورکا، شاعر مشهور اسپانیایی زبان در تاریخ ۵ ژوئن ۱۸۹۸ در گرانادا اسپانیا متولد شد. او که اشعار و نمایشنامههای زیادی از خود بهجا گذاشته است، در تاریخ ۱۹ اوت ۱۹۳۶ در ۳۸ سالگی به دست پارتیزانهای ملی و در جنگ داخلی اسپانیا کشته شد. فدریکو گارسیا لورکا لقب شاعر کولی را دارد، او نقاشی میکرد، نوازنده پیانو بود و در آهنگسازی نیز دستی داشت. از میان مشهورترین آثار فدریکو گارسیا لورکا میتوان به یرما، عروسی خون و خانه برناردا آلبا اشاره کرد.
بخشی از کتاب گفتوگوی دو حلزون
در این میان دو قورباغه بودند،
تنبل و ناتوان
آفتاب میگرفتند.
یکیشان گفت،
«بیارزشند این آوازهای نو.»
آن یکی قورباغه
معیوب و تقریباً کور، گفت
«حتماً همینطور است دوست من.»
«جوان که بودم میپنداشتم
سرانجام، خدا اگر بشنود آوازمان را
رحم خواهد کرد
اما دانشی که اندوختهام تمام عمر
وامیداردم دروغش پندارم
دیگر آواز نمیخوانم...»
(۶-۲۷-[۱۳۷]) اشعار این کتاب نسبت به سایر اشعار لورکا ضعیف ترن؛ کاش مترجم تعدادی از اشعار معروف ترش رو هم انتخاب می کرد؛ لورکا در کنار لوپه د وگا، گوستاوو آدولف بکر و.. از جمله شاعران بزرگ اسپانیا به شمار میره
به نظر من که خیلی خوبه چون هم داستان خوبی داره و هم جذابیت زیادی شخصیت های جالبی هم داره و هم میشه ازش یک نمایش عروسکی فوقالعاده نوشت