دانلود و خرید کتاب چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر درباره‌ی دین و موضوعات مربوط به آن برتراند راسل ترجمه امیر سلطان‌زاده
تصویر جلد کتاب چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر درباره‌ی دین و موضوعات مربوط به آن

کتاب چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر درباره‌ی دین و موضوعات مربوط به آن

انتشارات:نشر علم
امتیاز:
۳.۰از ۱۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر درباره‌ی دین و موضوعات مربوط به آن

برتراند راسل یکی از مشهورترین فلاسفه بریتانیا در قرن بیستم است. شهرت وی بیش از دلایل فلسفی، به گستره فعالیت‌های سیاسی، صلح‌طلبانه و اجتماعی او مربوط است. راسل عمری طولانی داشت و بیش از ۹۷ سال زندگی کرد. او طی این سال‌ها علاوه‌ بر مواجهه مستقیم با جنگ‌جهانی دوم، تأثیرات باقی‌مانده از جنگ‌جهانی اول در اروپا را نیز درک کرد. انقلاب اکتبر شوروی واقعه‌ای دیگر بود که بر تفکرات وی مؤثر بود. راسل بارها در سخنرانی‌هایش نظام سرمایه‌داری و استعمار نشأت‌گرفته از آن را به باد انتقاد می‌گیرد. اینها را در کنار نقدهای صریح و بی‌پرده وی بر کمونیسم قرار دهید. او به‌خاطر فعالیت‌های ضدجنگ حتی طعم زندان را نیز چشید. در این کتاب مجموعه‌ای از مقالات راسل درباره دین و موضوعات دیگر مربوط به دین را می‌خوانید. او در این کتاب مسیحیت معرفی‌شده از سوی کلیسا را به نقد می‌کشد. راسل اخلاقی را که از سوی کلیسا تبلیغ شده، نگران‌کننده می‌داند و این کار را با آموزش مدرن در تقابل می‌بیند. تمام این تلاش‌ها برای کوتاه کردن دست مسیحیت از قدرت‌های سیاسی است. قدرتی که باعث بسیاری از جنایات در تاریخ بشری است. نام این کتاب از عنوان مقاله‌ای با نام «چرا من مسیحی نیستم» گرفته شده که در سال ۱۹۲۷ منتشر شد. اما کل کتاب مجموعه‌ای از چند مقاله و سخنرانی و مناظره است که در سال ۱۹۵۷ پروفسور پل ادواردز آن را جمع‌آوری کرد. این کتاب زیر نظر خود برتراند راسل گردآوری شده و به تأیید او رسیده است.

درباره برتراند راسل

برتراند راسل (۱۸۷۲-۱۹۷۰) فیلسوف، منطق‌دان و اصلاح‌طلب اجتماعی بریتانیایی، یکی از بنیان‌گذاران فلسفه تحلیلی و برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۱۹۵۰ بود. او که در ولز متولد شد، از کودکی با تراژدی مواجه شد و تحت سرپرستی مادربزرگش بزرگ شد. راسل از نوجوانی به ریاضیات علاقه داشت و بعدها در کالج ترینیتی کمبریج تحصیل کرد. وی در آنجا با مباحث فلسفی آشنا شد و تحصیل در فلسفه را ادامه داد.

راسل در فلسفه به تحلیل زبان و منطق پرداخت و نظریات مهمی مانند اتمیسم منطقی و نظریه توصیفات را ارائه کرد. او بر این باور بود که زبان باید دقیق و خالی از ابهام باشد تا حقیقت را بازتاب دهد. کتاب "اصول ریاضیات" او نشان داد که می‌توان ریاضیات را به اصول منطقی تقلیل داد. پارادوکس راسل نیز یکی از برجسته‌ترین دستاوردهای وی در نظریه مجموعه‌ها بود.

علاوه بر فلسفه و منطق، راسل در مسائل اجتماعی و سیاسی فعال بود. او مخالف جنگ جهانی اول و سربازی اجباری بود و به همین دلیل مدتی زندانی شد. در دهه‌های بعد، او از سوسیالیسم حمایت کرد و به نقد کمونیسم شوروی پرداخت. آثار اجتماعی او مانند "اصول بازسازی اجتماعی" و "راه‌هایی به سوی آزادی" به موضوعات اصلاحات آموزشی، حقوق بشر و عدالت اجتماعی می‌پردازند.

راسل نویسنده‌ای پربار بود و بیش از ۷۰ کتاب و ۲۰۰۰ مقاله نوشت. برخی از آثار مشهور او شامل "در ستایش بطالت"، "شاهراه خوشبختی"، و "چرا مسیحی نیستم" است. او در این کتاب‌ها دیدگاه‌های خود را درباره اخلاق، آموزش و خوشبختی بیان کرده است.

در سال‌های پایانی عمر، راسل به مبارزه با سلاح‌های هسته‌ای و جنگ ویتنام پرداخت و بار دیگر به‌عنوان یک فعال سیاسی برجسته شناخته شد. او در ۹۸ سالگی درگذشت و میراثی ماندگار در فلسفه، منطق و مبارزات اجتماعی از خود به‌جا گذاشت. راسل را امروز بیشتر به‌خاطر کمک‌های بی‌نظیرش به فلسفه تحلیلی و تأثیرش بر اندیشه‌های مدرن یاد می‌کنند.

با دیدگاه‌ها و کتاب‌های برتراند راسل بیشتر آشنا شوید.

arash
۱۳۹۸/۱۰/۲۳

⭕️کسانی که نمی خواهند به باورهایشان شک کنند، متعصب هستند. ⭕️کسانی که نمی توانند به باورهایشان شک کنند، احمق هستند. ⭕️و کسانی که می ترسند به باورهایشان شک کنند، برده هستند. ⭕️ که براستی , به خواست خود در تاریکی نشسته اند و چراغ را بر خود

- بیشتر
طه
۱۳۹۹/۰۹/۰۷

با خوندن مقدمه متوجه شدم که نباید به ترجمه اعتماد کنم. با ترس بد اومدنی ای مترجم میخواد اسلام رو مبری از انتقاد های راسل جلوه بده و ایده‌ی منسوخ و قدیمیِ فرق بنیادی داشتن اسلام با تمام مذاهب دیگر

- بیشتر
روزبه
۱۳۹۹/۰۴/۱۶

یک ستاره دادم چون ترجمه بسیار غیردقیق و ناقص است و اصلا نمی‌توانید درک درست و کاملی از محتوای کتاب داشته باشید.

kafka wc
۱۴۰۰/۰۱/۰۷

ترجمه بسیار ضعیف. ساده‌گویی همراه با سانسور و تحریف که برای خواننده دستاوردی بجز گمراهی نخواهد داشت

حامد
۱۳۹۸/۱۰/۱۴

ترجمه بد

Kiyarash Tavakoli
۱۴۰۰/۰۸/۱۳

ترجمه افتضاح بود

کاربر 3874986
۱۴۰۲/۱۲/۰۳

من با کتاب کار ندارم، اما بی اطلاعی از مذهب و دین و مباحث اون و تعصب بر نویسنده بخاطر شهرتش و مقابسه مسیحیت پر از تحریف با ادیان دیگه کار بسیار کم خردانه ای هست، متاسفانه ما جوانها از

- بیشتر
ریحانه شاکر
۱۴۰۲/۰۶/۰۳

خواندن نظرات گوناگون برای انسانی که در جست و جوی حقیقت است یا حداقل تظاهر به آن می کند می تواند سودمند باشد،اما این روند تفکر و تامل مراحلی دارد و نکات تبصره هایی به آن چسبانده می شود و

- بیشتر
عبدی
۱۴۰۰/۱۲/۰۵

کتاب بسیار آگاهی بخش است، دلایلی که راسل در نقد دین وارد میکند بیشتر معطوف به خروجی دین در قرن های گذشته است، راسل در مورد اینکه چطور دین باعث سرکوب انسان ها و ویرانی شده توضیحاتی همراه با استدلال

- بیشتر
این خطر فریبنده وجود دارد که بسیاری از رهبران دینی افرادی آزادیخواه و معتقد به جدایی دین از سیاست هستند. آنان به عقاید دیگران احترام می‌گذارند. اما متأسفانه هنوز عده زیادی تا حد امکان به دیگران آزار می‌رسانند و برای آن از هیچ کاری دریغ ندارند.
دهقان غذاخوار
ادیان برای بشر مفید نیستند و البته حقیقتی نیز در آنها نیست.
پویا پانا
انسان همیشه آن طور که احمقانه با همنوع خود رفتار می‌کند، با یک اتومبیل یا موتورسیکلت رفتار نمی‌کند. وقتی اتومبیل خراب می‌شود، این کار او را حمل بر گناه نمی‌داند. او نمی‌گوید تو یک اتومبیل شرور هستی پس دیگر به تو بنزین نمی‌دهم تا یاد بگیری خودت حرکت کنی. بلکه صاحب اتومبیل تلاش می‌کند مشکل آن را بیابد و حل کند. انسان حداقل باید همین رفتار را با همنوع خود داشته باشد.
ragiking
فرض کنید صندوق میوه‌ای را باز کنید و پرتقال‌هایی که خراب است روی جعبه چیده شده باشند. احتمالاً شما نخواهید گفت که پرتقال‌های انتهای صندوق سالم هستند. شما چنین قضاوت می‌کنید که شاید تمام محتوای صندوق خراب است. این دقیقاً چیزی است که یک دانشمند درباره جهان قضاوت می‌کند. او این‌طور درک خواهد کرد که در این دنیا هرچه پیش‌تر رویم با بی‌عدالتی‌های بیشتری مواجه می‌شویم. و این خود نشانه‌ای از سیطره بی‌عدالتی است.
مهتاب
«زندگی خوب آن است که با عشق آغاز شود و با دانش رهبری گردد.»
ragiking
وقتی کودکی درباره مسائل جنسی از والدینش سؤال می‌کند و پاسخ صریح دریافت می‌کند، هیچ پیرایه و موضوع مبهم و ناگواری در ذهنش باقی نمی‌ماند. کودکانی که در بی‌اطلاعی نگه داشته می‌شوند، بیش از کودکان آگاه، برای صحبت کردن در این‌باره تلاش می‌کنند. دانش غیررسمی و نادانی رسمی باعث می‌شود تا آنها در برابر والدین خود پنهان‌کاری کنند. از سوی دیگر نادانی سیستماتیک باعث می‌شود کودک هیجان‌زده رفتار کند و این موضوع ممکن است خطراتی به همراه داشته باشد.
پویا پانا
همیشه افرادی که با عقاید عوام مبارزه کرده‌اند موجب پیشرفت بشر شده‌اند؛ چه پیشرفت‌های عقلانی چه پیشرفت‌های اخلاقی. آنها افراد غیرطبیعی شناخته شدند.
پویا پانا
به محض این‌که سیستمی برای بازرسی عقاید معلمان ایجاد شود، ساختار آموزشی به‌جای تربیت مردمانی شجاع، گله‌ای متعصب و بی‌بنیان را تحویل می‌دهد.
پویا پانا
به ما گفته شده جهان را خدای مهربانی که دارای قدرتی بیکران است، آفریده و او قبل از خلقت، تمام دردها و مشکلات را می‌دانسته است. اگر چنین باشد پس او مسئول تمامی این مشکلات و بدبختی‌هاست. بیان این موضوع که مشکلات جهان نتیجه گناه است، سخنی بی‌معناست
پویا پانا
اگر فرزند شما بیمار باشد، به‌واسطه عشق سعی دارید آن را معالجه کنید. همچنین با استفاده از دانش روش معالجه آن را برمی‌گزینید. راه دیگری برای معالجه او نیست.
پویا پانا

حجم

۱۷۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۳۱ صفحه

حجم

۱۷۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۳۱ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
تومان