معرفی و دانلود کتاب صوتی توتالیتاریسم + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی توتالیتاریسمsubscriptionAvailable

کتاب صوتی توتالیتاریسم

نوع کتاب
۳.۹(از ۷۸ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
هانا آرنت، محسن ثلاثی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی توتالیتاریسم

کتاب صوتی توتالیتاریسم نوشتهٔ هانا آرنت و ترجمهٔ محسن ثلاثی است. بهناز بستاندوست گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات ماه آوا آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی ترجمهٔ بخش سوم کتاب «خاستگاه‌های توتالیتاریسم» است که در آن نویسنده با بررسی ۲ نمونه از نظام‌های توتالیتر یا تمامیت‌خواه به چگونگی استقرار این نظام‌ها و مشروعیت یافتن آن‌ها پرداخته است.

درباره کتاب صوتی توتالیتاریسم

کتاب صوتی توتالیتاریسم جلدی از مجموعه‌ای است که ۲ جلد دیگر آن به موضوعاتی مانند یهودی‌ستیزی و امپریالیسم پرداخته‌اند. هانا آرنت این اثر را با تحلیل به‌وجودآمدن یهودی‌ستیزی در اروپا آغاز کرده و به چگونگی رشد و نمو این جنبش پرداخته است. او به اهمیت توده‌ها و اتحادی که میان اوباش و نخبگان در زمان استقرار حکومت‌های توتالیتر به وجود می‌آید اشاره کرده و به روش‌های تبلیغاتی و سازمانی این حکومت‌ها برای ماندگاری آن‌ها هم پرداخته است.می‌توان گفت کتاب صوتی حاضر از این می‌پرسد که حکومت‌های توتالیتر چه هستند، چگونه رخ می‌دهند؟ و چگونه دوام می‌آورند؟

شنیدن کتاب صوتی توتالیتاریسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران کتاب‌های صوتی علوم سیاسی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره‌ هانا آرنت

هانا آرنت در سال ۱۹۰۶ به دنیا آمد و در سال ۱۹۷۵ درگذشت. او تئوریسین و فیلسوفی سیاسی بود که در آلمان در یک خانوادهٔ یهودی زاده شد. در ۱۸سالگی وارد دانشگاه ماربورگ شد و در این دانشگاه استاد محبوبش «مارتین هایدگر» بود که رابطهٔ عاشقانه‌ای نیز با او داشت. او در سال ۱۹۲۶ دانشگاه ماربورگ را ترک کرد و به دانشگاه هایدلبرگ رفت تا رسالهٔ دکتری خود را با عنوان «مفهوم عشق از نظر آگوستین قدیس» زیر نظر «کارل یاسپرس» بگذراند. پس از تحصیل به یکی از رهبران چپ آلمان بدل شد و به مخالفت با نازی‌ها پرداخت. هانا آرنت در سال ۱۹۳۲ ریاست دانشگاه فرایبورگ را بر عهده گرفت. در سال ۱۹۳۳ با قدرت‌گرفتن آدولف هیتلر مدتی به زندان افتاد و با شروع جنگ جهانی دوم به اردوگاه مرگ و کوره‌‎های آدم‌سوزی اعزام شد که البته توانست از اسارت فرار کند و همراه با همسر خود «هاینریش بلوشر» به فرانسه برود. هانا آرنت و همسرش با هجوم آلمان‌ها به فرانسه، به آمریکا مهاجرت کردند. او در سال ۱۹۵۱ تابعیت ایالات متحده را پذیرفت. اوایل مهاجرت برای او بسیار سخت و همراه با فقر بود. در ۱۹۶۳ به استادی دانشگاه شیکاگو رسید و در ۱۹۶۷ به «مدرسهٔ تحقیقات اجتماعی» نیویورک رفت و تا پایان عمرش آنجا تدریس می‌کرد. هانا آرنت در سال ۱۹۵۱ کتاب معروف خود «ریشه‌های توتالیتاریسم» را منتشر کرد. این کتاب او را به یکی از اصلی‌ترین نظریه‌پردازان زمان خود بدل کرد؛ همچنین از دیگر آثار معروف او می‌توان به «حیات ذهن»، «انقلاب»، «وضع بشر»، «قدرت و قهر» و «میان گذشته و آینده» اشاره کرد. هانا آرنت در ۴ دسامبر ۱۹۷۵ در نیویورک درگذشت و در کنار همسرش به خاک سپرده شد.

بخشی از کتاب صوتی توتالیتاریسم

«مهم‌ترین خصلتی که می‌توان به جنبش‌های توتالیتر نسبت داد، آن است که این جنبش‌ها به سرعت فراموش می‌شوند و به آسانی می‌توان چیز دیگری به جای آن‌ها برقرار کرد. این قضیه در مورد کیفیت شهرت رهبران این جنبش‌ها، مصداق بیش‌تری دارد. این قضیه در مورد هیتلر نیز صدق می‌کند، کسی که در زمان زندگی‌اش، چنان جاذبه‌ای اعمال کرده بود که هیچ‌کسی در برابر آن مصون نبود. حال آن‌که امروزه، هیتلر پس از شکست و مرگش، چنان از یادها رفته است که حتی در میان گروه‌های نوفاشیست و نونازیِ پس از جنگ نیز چندان نقش مهمی نمی‌تواند داشته باشد.

این ناپایداری، با بی‌ثباتی معروف توده‌ها، بی‌ارتباط نیست. همین ناپایداری شدید، تصدیق دلخوش‌کننده‌ای است برای این رهبرانِ مرده که چه خوب توانسته‌اند رعایایشان را به ویروس خاص توتالیتر آلوده کنند. بنابراین خطاست اگر چنین پنداریم که ناپایداری و فراموش‌کاری توده‌ها، بر این دلالت می‌کنند که آن‌ها از وهم توتالیتر بیرون آمده‌اند. خطای جدی‌تر این خواهد بود که به خاطر این ناپایداری، فراموش کنیم که رژیم‌های توتالیتر، تا زمانی که بر اریکه قدرت‌اند، و رهبران توتالیتر تا هنگامی که زنده‌اند، از پشتیبانی توده‌ای برخوردارند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی توتالیتاریسم و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:توتالیتاریسم
موضوع:علوم سیاسی و روابط بین‌الملل
نویسنده:هانا آرنت
مترجم:محسن ثلاثی
گوینده:بهناز بستاندوست
انتشارات:انتشارات ماه آوا
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۵۶۰.۲۷ مگابایت
مدت‌زمان:۱۰ ساعت و ۵ دقیقه
قیمت کتاب:۳۴۰۰۰۰ تومان
نسخۀ الکترونیکی:خرید کتاب الکترونیکی توتالیتاریسم

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

S.P
۱۴۰۲/۰۹/۰۴

کتاب واقعا بی نقص بود در تعریف توتالیتر و تجزیه و تحیلیل ان در توتالیتر های واقعی اما میخوام تشکر ویژه کنم از سر کار خانم بهناز بستاندوست خوانش بدون ایراد و پر از دقت و‌مکس بجای شما تنها دلیل...بیشتر

۰
foroughi_6 inesta
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۵

کتابهای آرنت ذهن رو بیدار میکنن پیشنهادم به دوستان اینه بجای خوندن رمانهای آبکی که نفعی به حال ذهن نداره این کتاب رو بخونن که ذهنشون رو وادار به فکر کردن بکند

۰
تنهاگرا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۷

با خواندن این کتاب خودتان را آگاه تر و بیناتر می‌بینید واژه ها و جملات ملموس هستند . اگر در جستجوی اطلاعات بیشتر تاریخی هستید تا گام های روشن تری در مسیرها بردارید حتما این کتاب رو گوش دهید

۰
محسن دشتیان
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۰۳

کتاب خوبیه

۰
محمد قدیری
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

یکی از بهترین کتاب ها برای بیداری ملت ما هست هرچند که شاید زبان کتاب سخت باشد اما نباید از رویارویی با این شاهکار اجتناب کرد.

۰
کاربر 5139484
۱۴۰۴/۱۰/۲۹

بر هر ایرانی واجبه اینو گوش بده

۰
leili
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۶

برای همه ما خواندن این کتاب واجب است... تنها با آگاه شدن است که می شود تاریکی را از بین برد...

۰
حمید فولادقلم
۱۴۰۵/۰۱/۲۹

هانا آرنت را همه ی ایرانی ها باید بخوانند ، شاید اینگونه ملتی حافظه مند باشیم . باشد که اینگونه این همه درگیر تکرار در تاریخ خویش نشویم . .اما با این آمار مطالعه که ما...بیشتر

۰
رامین نورانی
۱۴۰۱/۱۲/۱۷

دقیقا همین الانه برخی کشورها 🇮🇷🇮🇷

۰
حامد علی میرزایی
۱۴۰۵/۰۱/۲۶

با وجود بی میلی به مباحث علوم سیاسی، مطالعه کتاب حاضر را برای تمامی ایرانیان( فارغ از هر دیدگاه سیاسی، موافق یا مخالف) واجب میدانم، یکی از امتیاز های کتاب حاضر همه فهم بودن مطالب ان برای عموم افراد است

۰
Abolfazl Mosazadeh
۱۴۰۱/۱۲/۱۲

سلام متن کتاب که جای هیچ‌گونه صبحت باقی نمیزاره اما تنها ایراد نسخه ای صوتی این اثر اینه گوینده کمی تند میخونه اینجور آثار باید شمرده تر خونده بشه مخاطب بهتر درک کنه متن کتاب رو . این رو هم...بیشتر

۰
آوید
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

در باب سیاست و حکومت هایی این چنینی تبیین عالمانه بود. خانم بستاندوست خیلی صحیح متن رو خوندن. ترجمه اما انگار می‌تونست خیلی روان تر باشه. با این حال تجربه ی خیلی خوبی بود گوش دادن به این اثر.

۰
کاربر 8903807
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۲

بنظر کامل نیس اما درباره توتالیتر و موضوعات این شکلی 21 درس برای قرن 21 خیلی بیشتر باز کرده از دیکتاتوری وامسالش... از یووال نوح هراری

۰
کاربر 8624933
۱۴۰۲/۰۵/۰۳

کتاب با اینکه قدیمی هست ولی از لحاظ اجتماعی حکومت های توتالیتر رو خوب بررسی می‌کنه اما از لحاظ سیاسی کاملا جانبدارانه حکومت استالین و هیتلر رو بررسی می‌کنه نه اینکه ادعا هاش غلط باشه ولی بنظرم تحت تأثیر تبلیغات...بیشتر

۰
کاربر 8989855
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

متن عالی ،ترجمه عالی،گویندگی عالی

۰