دانلود و خرید کتاب چارلز داروین تیم م. برا ترجمه محمدرضا توکلی صابری
تصویر جلد کتاب چارلز داروین

کتاب چارلز داروین

معرفی کتاب چارلز داروین

این اثر سرگذشت فشرده چارلز داروین را روایت می‌کند. مردی خارق‌العاده که نامش به عنوان یکی از نظریه‌پردازان بزرگ و جنجال‌برانگیز تاریخ هستی، ماندگار شد.

آنچه در این کتاب می‌خوانید تحقیقی اصیل در مورد داروین نیست، بلکه ترکیبی از اطلاعات اساسی موجود درباره او همراه با تصاویر است.

این کتاب به شما می‌گوید که نه تنها چارلز داروین یکی از مهم‌ترین انسان‌هایی بوده که تاکنون زیسته است، بلکه او مرد نیکی بود ــ مردِ شرافتمندی که زندگی خانوادگی تحسین‌آمیزی داشته است.

نویسنده درباره این اثر در مقدمه می‌گوید:

نظریه تکامل بی تردید بزرگترین ایده‌ای است که ذهن انسان به آن رسیده است، و ارائه دهنده‌ی آن، چارلز داروین، تأثیرگذارترین دانشمندی است که تاکنون زیسته است. او شیوه‌ی نگرش انسان را به جایگاه خویش در طبیعت تغییر داد. توصیف او از فرایند تکاملی که از طریق انتخاب طبیعی رخ می‌دهد پایه علوم زیست‌شناختی معاصر را تشکیل میدهد، از جمله رشته‌های عملی کشاورزی، پزشکی، و به‌تازگی بیوتکنولوژی.

در مورد زندگی و دوران این مرد بزرگ صدها کتاب و مقاله نوشته شده است، و مسلّم است که نمی‌توانم همه‌ی چیزهایی را که باید بدانیم در یک کتاب کوچک بیاورم. اگر فقط می‌خواهید کتابی درباره‌ی داروین بخوانید، خواندن سرگذشت داروین را که در سال ۱۹۹۱ توسط آدریان دسموند و جیمز مور نوشته شده است به شدت توصیه می‌کنم؛ اگر می‌توانید از عهده‌ی خواندن دو کتاب برآیید زندگینامه‌ی داروین به قلم خودش را هم به آن اضافه کنید. هدف من هم در این کتاب این است که نگاه خصوصی‌تری به زندگی داروین بیاندازم.

mr.soheil
۱۳۹۸/۰۱/۰۷

بسیار عالی برای شروع مطالعه فرگشت

مهراد حسن پور
۱۴۰۲/۰۹/۲۰

اصلا مگه میشه کتاب های علمی و بخصوص کتابهای بیوگرافی بزرگترین استادان علم، بد باشه؟ خیلی مختصر و مفید، کوتاه و جذابه، به نظرم داروین بزرگترین دانشمند جهان در تمام ادوار هستش و حالا حالاها باید در موردش بخونیم.

1984
۱۴۰۱/۰۴/۲۲

مطالب جالبی گفته البته بجر ۲ صفحه اول که معلوم نیس سخن کیه. قیمتش هم که مفت‌. سپاس طاقچه.

M.ap
۱۴۰۱/۰۱/۱۳

کتابی جالب و جذاب از سرگذشت انسانی عجیب. صبر ،دقت،پشتکار،تیزبینی،فروتنی واخلاق چارلز داروین قابل تحسین هست و زندگی چارلز داروین بیش از پیش نشان میدهد در زمان و مکان درست بودن تا چه حد قادر است بر شکوفایی یا نابودی

- بیشتر
Mahsa🐨
۱۴۰۳/۰۳/۱۶

قشنگ بود اما خیلی مختصر بود

❦︎𝑭𝒂𝒓𝒏𝒂𝒛❦︎
۱۴۰۲/۱۰/۲۴

خیلی خوب بود‌.

کاربر ۸۶۷۸۵۰
۱۳۹۹/۰۵/۲۹

چارلز داروین یک یهودی فراماسون بود. نظریه تکاملش یک شبه علم است و اثبات نشده..اگر میلیونها میمون و انسان وجود داره..پس میلیونها گونه مابین چرا آثاری ازشون پیدا نشده...برای اطلاعات بیشتر به قسمت اول مستند "بندگان خدا و بردگان شیطان"

- بیشتر
دانشمندان طرفدار نظریه تکامل، حضرت آدم را اولین انسانی می‌دانند که به مرحله‌ی بالای فهم و تعقل رسید و شرایط دریافت پیام را داشت.
دهقان غذاخوار
داروین نشان داد که هر شکل متفاوت گل در درون یک گونه طوری سازگاری یافته است تا گرده شکل دیگری از گل همان گونه را برای باروری بپذیرد. هنگامی که یک شکل از گل با گرده‌های خودش به طور مصنوعی بارور می شود، زادگان ضعیف‌تری حاصل می‌شود.
دهقان غذاخوار
اسقف در نطق خود رو به هاکسلی (که نمایندگی داروین را داشت) کرد و پرسید که آیا از طرف پدربزرگ یا مادربزرگ خویش است که با میمون خویشاوندی دارد؟ حضار از این توهین به خنده درآمدند. هاکسلی به آرامی برخاست، به اسقف رو کرد و پاسخی به این مضمون داد که اگر قدرت انتخاب بین یک میمون حقیر و شخصیت ممتازی چون حضرت اسقفی که تمسخر را وارد یک بحث علمی می‌کند، داشتم بی‌شک میمون را انتخاب می‌کردم.
kosar ahmadi
تئودوسیوس دوپشانسکی، متخصص برجسته‌ی ژنتیک و شخصیت عمده در تلفیق ژنتیک و تکامل این جمله‌ی مشهور را گفته است: «هیچ چیزی در زیست‌شناسی معنی نمی‌دهد مگر در پرتو تکامل.» آن پرتو ابتدا در حدود دو قرن پیش از این در انگلستان تابید، توسط مردی خارق‌العاده که اکنون به سادگی او را «داروین» می‌خوانیم.
M.ap
دانشمندان طرفدار نظریه تکامل، حضرت آدم را اولین انسانی می‌دانند که به مرحله‌ی بالای فهم و تعقل رسید و شرایط دریافت پیام را داشت.
kosar ahmadi
برده‌ای را پیش صاحب مزرعه آوردند و از او پرسیدند که آیا از زندگی‌اش راضی است. آن برده پاسخ داد که از زندگی‌اش راضی است. فیتزروی گفت که این نشان می‌دهد که بردگی برای بردگان بد نیست. در حالی که داروین نظر او را به تمسخر گرفت و گفت که پاسخ یک برده را در حضور اربابش نباید جدی گرفت.
پویا پانا
بنیادگرایان ضدتکاملی کوشش کرده‌اند تا داروین و بینش مفید او یعنی نظریه تکامل را بدنام کنند. امید است که خواننده دریابد که «داروین» یک واژه زشت نیست و نظریه تکامل بهترین شرحی است که علم می‌تواند در مورد تنوع زیستی جهان طبیعی ارائه دهد. ممکن است حتی یکی از بزرگ‌ترین نظریه‌هایی باشد که تابحال کسی عرضه کرده است.
kosar ahmadi
واژه‌ی ناشناخت‌گرا (agnostic) را دوستش توماس هنری هاکسلی در ۱۸۶۴ ساخت و خود داروین نوشت که «توصیف صحیح‌تری از وضعیت فکری من است.»
kosar ahmadi
در آن زمان اصولاً هیچ سنگواره‌ی انسانی شناخته شده نبود، به جز چند استخوان نئاندرتال سردرگم کننده که هنوز هیچ توضیحی برای آن وجود نداشت. استرالوپتیکوس (میمون آدم‌نما یا «حلقه‌ی مفقوده») هنوز شناخته نشده بود. با این حال داروین به درستی استدلال می‌کرد، بر اساس زیست جغرافیایی، آفریقا مهد تکامل انسان است. این موضوع از آن زمان تاکنون با وفور گونه‌های استرالوپتیکوس که فقط در آفریقا پیدا شده است توسط یافته‌های حاصل از DNA تأیید شده است.
kosar ahmadi
اراسموس داروین توضیحی طبیعی برای منشأ و پیدایش حیات ارائه می‌کرد. او در کتابش زئونومیا Zoonomia که در سال ۱۷۹۴ منتشر شد، از حرکت گیاهان بالارونده، باروری متقابل در گیاهان، و اهلی کردن حیوانات بحث کرده بود. در آثار دیگرش نیز در مورد مکانیسم توارث و انتخاب جنسی اظهارنظر کرده بود. این زمینه‌های آشنای داروینی را برای این ذکر می‌کنم تا محیط روشنفکرانه‌ای را که پدر چارلز و خود چارلز در آن به‌دنیا آمدند نشان دهم.
kosar ahmadi
نظریه تکامل بی‌تردید بزرگ‌ترین ایده‌ای است که ذهن انسان به آن رسیده است، و ارائه دهنده‌ی آن، چارلز داروین، تأثیرگذارترین دانشمندی است که تاکنون زیسته است. او شیوه‌ی نگرش انسان را به جایگاه خویش در طبیعت تغییر داد. توصیف او از فرایند تکاملی که از طریق انتخاب طبیعی رخ می‌دهد پایه علوم زیست‌شناختی معاصر را تشکیل می‌دهد، از جمله رشته‌های عملی کشاورزی، پزشکی، و به‌تازگی بیوتکنولوژی.
kosar ahmadi
هنگامی که چارلز در سن پانزده سالگی از شیمی دلزده شد و به شکار پرداخت، پدرش با خشم فریاد زد: «تو به چیزی جز شکار، سگ‌ها و موش گرفتن توجهی نداری، و باعث شرمسازی خودت و خانواده‌ات خواهی شد.» دکتر داروین پس از آن چارلز را از مدرسه بیرون آورد و او را به‌عنوان دستیار در مطبش گذاشت. چارلز سابقه پزشکی بیماران پدرش را ثبت می‌کرد و تشخیص بیماری‌ها را حدس می‌زد. این کار او را برای پیوستن به برادرش راس در دانشگاه ادینبرو در سال ۱۸۲۵ آماده می‌کرد. او نسل سوم خانواده‌ی داروین بود که پزشکی می‌خواند.
محمد طاهر پسران افشاریان
دانشمندان طرفدار نظریه تکامل، حضرت آدم را اولین انسانی می‌دانند که به مرحله‌ی بالای فهم و تعقل رسید و شرایط دریافت پیام را داشت.
کاربر ۴۳۰۱۶۶۶
من نمی‌دانم که چگونه و به چه کسی تحسین خود را برای کتاب داروین به طور کامل ابراز کنم. از نظر او ممکن است چاپلوسی باشد و از نظر دیگران خودستایی. ولی صادقانه معتقدم که اگرچه با حوصله‌ی زیاد بر روی این موضوع کار کرده و آزمایش کرده‌ام، ولی به جامعیت کتاب او، گردآوری انبوه مدارک، استدلال‌های قاطع و لحن و جوهر ستایش‌انگیز کتابش هیچ‌گاه نزدیک نشده‌ام. من واقعاً سپاسگزارم که ارائه‌ی این نظریه به جهانیان به عهده‌ی من گذارده نشده است. آقای داروین دانشی جدید و فلسفه‌ای جدید ایجاد کرده است؛ و من اعتقاد دارم که چنین تصویر کاملی از شاخه‌ی جدیدی از معرفت انسانی خارج از عهده‌ی یک شخص بوده است.
tiam17
داروین نشان داد که زادگان گیاهانی که باروری متقابل شده‌اند بسیار سرسخت‌تر از زادگان گیاهان خودبارور شده‌اند. تمام آزمایش‌ها در باغچه‌ها و گلخانه‌های خانه‌ی داون توسط داروین، کارگران و فرزندانش انجام می‌شدند. نتایج این پژوهش‌ها باعث شد که داروین در مورد سلامتی درازمدت فرزندانش نگران شود. اِما دختر دایی او بود، بدین جهت می‌ترسید که فرزندان‌شان ضعف‌هایی را به ارث ببرند (از آنچه که می‌توان آن را یک نوع خودباروری محسوب کرد) که در فرزندان دو فرد غیرخویشاوند (و بنابراین باروری متقابل) وجود نخواهد داشت.
1984
واژه‌ی ناشناخت‌گرا (agnostic) را دوستش توماس هنری هاکسلی در ۱۸۶۴ ساخت و خود داروین نوشت که «توصیف صحیح‌تری از وضعیت فکری من است.»
1984
گهگاه دانشجوی بنیادگرایی پس از کلاس درس تکامل پیش من می‌آید و می‌گوید، «می‌دانستی که داروین نظریه‌اش را پیش از مرگ پس گرفت؟» یا در آگهی برای سخنرانی یک معتقد به نظریه‌ی آفرینش‌باوری چیزی مانند «مکالمات داروین در بستر مرگ» دیده می‌شود. این داستان‌های خیالی نماینده‌ی آرزوی دل ضدتکاملی‌ها است، ولی تاریخ جالبی دارد.
1984
دانشمندان طرفدار نظریه تکامل، حضرت آدم را اولین انسانی می‌دانند که به مرحله‌ی بالای فهم و تعقل رسید و شرایط دریافت پیام را داشت.
1984
نظریه تکامل در مورد تحول و تغییر جانداران در دوران‌های زمین‌شناختی یک نظریه قطعی و اثبات‌شده نیست. این نظریه نه‌تنها با اصل قرآنی که نسل انسان را از حضرت آدم می‌داند منافاتی ندارد، بلکه با اصل توحید هم بیشتر سازگاری دارد.
1984
رابرت فیتزروی کاپیتان کشتی دنبال طبیعی‌دانی بود که همسفر مناسبی باشد و هنسلو داروین را به‌عنوان مناسب‌ترین فرد برای این کار به او توصیه کرده بود
بابک محمدحسینی

حجم

۲٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۲٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۲۸,۰۰۰
۱۴,۰۰۰
۵۰%
تومان