کتاب آچار سیاست
معرفی کتاب آچار سیاست
کتاب آچار سیاست نوشته جولیان فلاندرز و ترجمه تورج حوری که توسط انتشارات مازیار منتشر شده است به بیان ۱۰۰ راه هوشمندانه برای کمک به فهم و به یاد سپردن مهمترین نظریههای سیاسی میپردازد.
درباره کتاب آچار سیاست
در این کتاب نویسنده حالت میانهای را هدف قرار داده است برای فهم آسان و دقیق مهمترین نظریات سیاسی. اشاراتی که به دنبال هر قسمت میآیند ممکن است به اندازهی مثالهای کتاب زیرکانه یا قابل حفظ کردن نباشند اما امیدوار است اندکی بیشتر برای کسانی که میخواهند برای درک بعضی از چالش برانگیزترین مفاهیم سیاسی راهی پیدا کنند، میانبری پیدا کرده باشد. این کتاب مجموعهای از نظریات مهم سیاسی را کاربردی و دقیق آموزش میدهد بهگونهای که محتوا آسیب نبیند و اطلاعات دقیق منتقل شود.
خواندن کتاب آچار سیاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام علاقهمندان به علوم سیاسی و دانشاموزان و دانشجویان مفید است همچنین کسانی که میخواهند این مفاهیم را آموزش دهند میتوانند از این کتاب به عنوان راهنما استفاده کنند.
با این کتاب به بسیاری از اصطلاحات و سیستم های حکومتی (مثل دموکراسی پارلمانی جمهوری و...) و ایدئولوژی های سیاسی (نظیر سوسیالیسم و فاشیسم و.... ) بصورت خلاصه و فهم آسان آشنا میشیم کتاب منظم و کم حجمی هست که
چرا میگن پی دی اف خوب نیست؟ من خیلی با پی دی اف راحت تر و مسلط تر هستم😁
چرا پیدیاف؟
این کتاب عالیه ، با اینکه دوست ندارم کتاب با فرمت پی دی اف خریداری کنم ولی اینقدر این کتاب جذاب بود و متن روانی داشت ، خریدمش، از طاقچه و نشر مازیار خواهشمندم فرمت کتابخوان الکترونیکی را ارائه بدهند،
این کتاب اگرچه با فرمت PDF قرار داده شده اما صفحه آرایی و فونت و بودن تصاویر در اکثر صفحات آن، خواندنش را آسان میکند. برای کسانی که به سیاست و تاریخچه نظریات سیاسی علاقه دارند، کتاب جالب و مختصر
من که خیلی خوشم اومد...
کتاب بسیار فشرده است و برخی از مفاهیم را گنگ توضیح داده. است. از آنجاییکه کتاب را برای آمریکاییها نوشتهاند، بیست فصل آخر آن به آمریکا و قانون آن اختصاص دارد و دید آن هم کاملا مطابق با حکومت است.
من از کتاب های سیاسی خیلی خوشم میاد ولی نمیدونم چرا در طاقچه کتابهای سیاسی صوتی پیدا نمیشه و باید رفت ازجای دیگه خرید لطفاً کتابهای صوتی سیاسی رو پخش کنید مثل چرا کشورها شکست میخورن مثل همین کتاب
کتاب خیلی خوب امیدوارم کم سانسور شده باشه. و اینکه اول کتاب کد QR داده برای دیدن عکس هاس رنگی کتاب از وبسایت ناشر (چون عکس های کتاب همه سیاه و سفید هستند) ولی وقتی کد رو اسکن می کنی
این کتاب واقعا عالیه ولی ای کاش کتابهای بی نهایت همیشه میموندن چطوری باید کاری کنیم تا بمونن اگه کسی میدونه بگه لطفا🙏🙏🙏