کتاب دموکراسی ها چگونه می میرند
نویسنده:استیون لویتسکی، دانیل زیبلات
انتشارات:بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
۳٫۳
(۱۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب دموکراسی ها چگونه می میرند
«دموکراسیها چگونه میمیرند» کتابی از دو صاحبنظر و دانشمند علوم سیاسی، استیون لویتسکی و دانیل زیبلات است که از کتابهای برتر سال ۲۰۱۸ نیویورک تایمز و نیوزویک بوده است.
استیون لویتسکی دانشمند علوم سیاسی و استاد دانشگاه هاروارد است که حوزه مطالعاتیش بیشتر سیاست در آمریکای لاتین، احزابسیاسی، نظامهای حزبی و روند دموکراتیکسازی است و دانیل زیبلات همکار او در دانشگاه هاروارد است که به خاطر کتابها و مقالاتش در حوزه علوم سیاسی، جوایز متعددی از انجمن علوم سیاسی آمریکا دریافت کرده است. او مدیریت چندین مرکز و برنامه تحقیقاتی وابسته به دانشگاه هاروراد را برعهده دارد.
آنها کتاب خود را بایک سوال آغاز کردهاند: آیا دموکراسی در خطر است؟ و در تمام ۹ فصل کتاب به نوعی به این سوال پاسخ دادهاند. تمرکز آنها در این اثر بر کشور خودشان امریکا است و معتقدند که اتفاقاتی که اخیرا در این کشور افتاده، پیشدرآمد یک بحران دموکراتیک در سایر کشورهای جهان بوده است و رفتار سیاستمداران آمریکا در مجامع بین المللی و در داخل کشور مانند دشمن پنداشتن رقبای انتخاباتی، تضعیفکردن نهادهای مدنی همچون دادگاه و سرویسهای اطلاعاتی و...باعث شده است دموکراسی در درجه اول در آمریکا و بعد، در سرتاسر جهان، حتی در کشورهایی که وجود دموکراسی بدیهی انگاشته میشود، در معرض تهدید قرارگیرد.
نویسندگان در این کتاب میگویند بر خلاف تصور همگان که فکر میکنند تنها جنگ و کودتا عامل مرگ دموکراسی است، راه دیگری هم برای درهم شکستن آن وجود دارد؛ راهی که به اندازه راه اول مخرب است اما کمتر جلب توجه میکند. در این روش، دموکراسی به دست رهبران آن از بین میرود و این کار از پای صندوقهای رای آغاز میشود؛ بی هیچ کودتا، آتشسوزی یا ترور و تبعیدی: «هیچ تانکی در خیابانها دیده نمیشود، قانون اساسی و سایر نهادهای بهظاهر دموکراتیک پابرجا میمانند، مردم کماکان رأی میدهند و خودکامگانِ منتخب، ظاهر دموکراتیکشان را حفظ میکنند ولی از درون، اصل و ماهیت دموکراسی را نابود میکنند.»
نویسندگان این کتاب، دونالد ترامپ را عوام فریب میخوانند و درباره برآمدن قانون اساسی آمریکا از پس او، نگرانند. آنها عقیده دارند فروپاشی دموکراسی در امریکا از دهه هشتاد و نود سده گذشته آغاز شده و قرن بیست و یکم دوران شتابگیری آن است و این احتمال وجود دارد که دونالد ترامپ به این فرآیند سرعت بخشد.
استیون لویتسکی و دانیل زیبلات در این کتاب از ائتلافهای سرونوشتساز جهان تا نخستین سالهای ریاست جمهوری ترامپ و نقش مردم و قوانین نانوشته سیاست را در دموکراسی آمریکا بررسی کردهاند.
هدف آنها در این کتاب چنانکه خودشان میگویند شناسایی بخشهای تکراری تاریخ است تا پیش از آن که خیلی دیر شود، بتوانند از زوال دموکراسی جلوگیری کنند.
زبان و ترجمه این اثر به گونهای است که خواندن آن را برای همه علاقهمندان به موضوعات سیاسی راحت کرده است پس نگران نویسندگان و تخصص آنها نباشید، چون مخاطب این کتاب شما هستید.
سوسیالیسم
کریستین نیمیتز
پیشبینیهای سیاسیبروس بوئنو دی میسکیتا
حکمرانی بد و فسادریچارد رز
پایان یک رؤیااحسان نراقی
دربارهی آزادیجان استوارت میل
نظم و زوال سیاسیفرانسیس فوکویاما
برابری و جانبداریتامس نیگل
تاریخ اروپا؛ از قرن نوزدهم تا اوایل قرن بیست و یکمسرژ برستاین
جامعهشناسی دینماکس وبر
چین و غرباچ ار مک مستر
زایش سرمایه داریهنری هلر
سوسیالیسممایکل نیومن
نظریه های دموکراسیفرانک کانینگهام
امید علیه امیدنادژدا ماندلشتام
مردم در سیاست ایران؛ پنج پژوهش موردییرواند آبراهامیان
مبانی سرمایهداریدیوید کوتس
انقلاب ایرانمهران کامروا
آیا قرن بیستویکم به چین تعلق دارد؟نیل فرگوسن
چین چگونه سرمایهداری شد؟رونالد کوز
توتالیتاریسمهانا آرنت
کاساندرای زیبا
جین آستن
تب بشکهدیوید سداریس
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)آنتونی کنی
فقیه و سلطانوجیه کوثرانی
چرا سوسیالیست نیستمرند پال
پیشرفت و عقلانیت در علممحمدمهدی هاتف
زندگی واسیلیلیانید آندری یف
چرا روشنفکران لیبرالیسم را دوست ندارندریمون بودن
تاریخ نگار زواللودویگ فون میزس
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
حجم
۶۹۷٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۳۴۴ صفحه
حجم
۶۹۷٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۳۴۴ صفحه
قیمت:
۱۴۸,۰۰۰
۴۴,۴۰۰۷۰%
تومان
نظرات کاربران
عرض ادب . (۱ امروزه اگرچه زمان بلوغ دموکراسی ها بعنوان شیوه ای از ساختار سیاسی و تبلور آزادی خواهی است اما ؛ دموکراسی پدیده ای تاریخی است که ریشه در تاریخ دارد. « آزادی و برابری » بعنوان دو اصل اساسی دموکراسی
"ترکیب یک بحران جدی با فردی که پتانسیل اقتدارگرایی دارد ممکن است برای دموکراسی مرگبار باشد . برخی رهبران هنگامی که به قدرت می رسند با بحران مواجه می شوند . به عنوان مثال ، فوجیموری در حالی به قدرت
دموکراسی، خرد، از خود گذشتگی، آینده نگری و اولویت دادن به منافع جمعی میخواد. سیاستمداران هر کشوری اینها رو داشتن دموکراسی های پایداری هم دارند. آگاهی و خرد توده مردم در این کشورها رابطه مستقیم و دوطرفه با خرد و
در عصر حاضر سیاست یکی از اجزای مهم در زندگی جامعهی بشری است. حال آنکه افراد بسیاری از سیاست دوری میکنند اما برخی نیز به سیاست علاقهمندند و در بطن این موضوع تحصیلات و فعالیتهای موفقی دارند و حتی به سیاستمداری بزرگ نیز تبدیل میشوند. درزمینهی سیاست، کتابها و