دانلود و خرید کتاب جهان پس از امریکا (ویراست دوم) فرید زکریا ترجمه احد علیقلیان
تصویر جلد کتاب جهان پس از امریکا (ویراست دوم)

کتاب جهان پس از امریکا (ویراست دوم)

معرفی کتاب جهان پس از امریکا (ویراست دوم)

«جهان پس از آمریکا» کتابی از فرید زکریا نویسنده سیاسی و روزنامه‌نگار صاحب‌نام هندی- آمریکایی است که ویراست اول آن در سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ نوشته شد. درست وقتی که امریکا مرکز جهان بود. اقتصاد امریکا شکوفا بود و به‌رغم شکست در عراق، مردم از قدرت نظامی واشنگتن در شگفت بودند که از ۱۱ سپتامبر در مقیاسی بی‌مانند در تاریخ بشر در سراسر دنیا وارد میدان شده بود. فرهنگ امریکایی در همه‌جا از امریکای لاتین تا چین حکمفرما بود و هر نظری که درباره جورج دابلیو. بوش داشتند باز این احساس عمومی وجود داشت که امریکا نماینده پیشرفته‌ترین شکل سرمایه‌داری است که به شیوه‌ای پیچیده هدایت و تنظیم می‌شود. این اثر اما در نیمه سال ۲۰۰۸ منتشر شد که بحران مالی تازه آغاز شده بود. پاییز آن سال، نظام مالی آمریکا سقوط کرد و به همراه آن اقتصاد که در آخرین فصل، ۶ درصد کوچک شده بود و حدود چهار میلیون شغل را در شش ماه از دست داد که بزرگ‌ترین افت از دهه ۱۹۳۰ بود. انقباض تجارت جهانی بدتر از دهه ۱۹۳۰ بود. زکریا در «جهان پس از آمریکا» کوشیده است پیامدهای بحران مالی، تغییرات حاصله در قدرت و دیپلماسی و روان ملی آمریکا را توضیح دهد و واقعیات سیاسی دوران ریاست جمهوری اوباما را منعکس کند. به طور کلی «جهان پس از آمریکا» دربر دارنده نظرات زکریا درباره بحران مالی و تأثیرات آن، چالش‌ها و فرصت‌های اقتصاد امریکا و ماهیت جغرافیای سیاسی جهانی جدید است. او در این کتاب از دگرگونی عظیمی که برای همه کشورها در حال وقوع است حرف می‌زند دگرگونی‌ای که به قول خودش هنوز فهمیده نشده است دگرگونی‌ای که در آن شاهد کاهش قدرت ایالات متحده و اوج‌گیری کشورهای دیگر به خصوص کشورهای آسیایی هستیم. تحولی که ذاتش اقتصادی است اما پیامدهایش به همه عرصه‌های دیگر زندگی سرایت می‌کند و این معنایش ورود به جهانی تازه است؛ «جهانِ پس از آمریکا». جهانی که مکان‌‌ها و مردمان بسیاری تعریف و هدایتش می‌کنند. زکریا در این کتاب از پیدایش و روند رشد این جهان تازه غیر غربی سخن گفته است. «جهان پس از آمریکا» در حقیقت آینه‌ای است که در بررسی نقش قاطع ایالات متحده و بسیاری کشورهای دیگر در جامعه جهانی به ما کمک می‌کند. خوانندگان علاقه‌مند از درک بی‌نقص زکریا از روابط بین‌المللی، سیاست جهانی و توسعۀ اقتصادی بهرۀ فراوان خواهند برد.
کورش
۱۴۰۱/۰۱/۱۹

کتاب جالبی است اما نویسنده آن در بیان قدرت آمریکا و توان آن در غلبه بر مشکلاتی که با آن روبرو است ، کمی راه اغراق می رود.

جهانی شدن پس از جنگ جهانی دوم کم‌وبیش با امریکایی شدن مترادف بود.
ایمان فلاح
در پانزده سال گذشته ایالات متحده امریکا تحریم‌هایی بر نیمی از جمعیت دنیا اعمال کرده است.
ایمان فلاح
محصور بودن یکی از مواهب طبیعی امریکا است که در احاطه دو اقیانوس پهناور و دو همسایه آرام قرار گرفته است.
ایمان فلاح
در تراز سیاسی‌نظامی هنوز در جهانی با یک ابرقدرت به‌سر می‌بریم. اما در همه ابعاد دیگر ــ صنعتی، مالی، آموزشی، اجتماعی و فرهنگی ــ توزیع قدرت در حال دگرگونی است و از سلطه امریکا فاصله می‌گیرد.
ایمان فلاح
همچنان به دنیایی می‌اندیشیم که در آن قدرتی نوخاسته باید از میان دو گزینه ناخوشایند یکی را برگزیند: به نظم غربی بپیوندد یا ردّش کند و کشوری شرور گردد و عقوبت تکفیر را به جان بخرد.
ایمان فلاح
پاره‌ای از دانشوران معاصر، مشهورترین‌شان سمیوئل پی. هانتینگتن، چنین استدلال کرده‌اند که مدرن شدن و غربی شدن یکسره از هم متمایزند. به گفته هانتینگتن غرب پیش از آنکه مدرن شود غربی بود. غرب ویژگی متمایزش را در حدود قرن هشتم یا نهم به‌دست آورد اما فقط در حدود قرن هجدهم «مدرن» شد.
ایمان فلاح
این موضوع شاید سطحی به‌نظر برسد اما چنین نیست. لباس زنان شاخصِ مهم احساس راحتی جامعه با مدرنیته است. عجیب نیست که دنیای اسلام بیشترین مشکل را با زنانی دارد که به سبک غربی لباس می‌پوشند. نیز در همین مناطق است که زنان بیشترین فاصله را از معیارهای عینی (مدرنیته) دارند ــ سواد، آموزش، مشارکت در نیروی کار ــ روسری و چادر شاید گزینه مطلوب باشد اما با دیدگاهی همخوانی دارد که به روش‌های دیگر جهان مدرن را پس می‌زند.
هادی
رابطه اقتصادی چین‌امریکا مبتنی بر وابستگی متقابل است. چین برای فروش کالاهایش به بازار امریکا نیازمند است؛ امریکا برای تأمین مالی بدهی‌اش به چین نیازمند است. این در عصر جهانی شدن معادل نابودی متقابل حتمی عصر اتم است.
هادی
آیا قرن آمریکا به پایان رسیده است؟
جوزف نای
دیروز و امروز یک ملت: واکاوی تحولات ترکیه از ۱۹۸۹ تا امروز
کرم اکتم
آیا قرن بیست‌ویکم به چین تعلق دارد؟
نیل فرگوسن
سلطان جدید (اردوغان و بحران ترکیه مدرن)
سونر کاگابتای
صلح کردند که جنگ بماند (جلد اول)
دیوید فرامکین
پایان قرن آمریکا؟
جوزف نای
خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده تر
الن میک سینزوود
آینده‌ علوم سیاسی
گری کینگ
دولت کارتر و فروپاشی دودمان پهلوی
خاویر گررو
بزرگان مکتب اتریش
رندال جی. هولکام
چین چگونه سرمایه‌داری شد؟
رونالد کوز
دولت و جامعه در گذار چین به دموکراسی
شیائوجین گوئو
تاریخ اقتصاد مارکسی، جلد اول؛ ۱۹۲۹ ـ ۱۸۸۳
مایکل چارلزهوارد
دست های آلوده
پیتر لارمور
دموکراسی ها چگونه می میرند
استیون لویتسکی
بحران بی‌پایان: چگونه سرمایه‌ی مالی- انحصاری جهان را از آمریکا تا چین به رکود و آشوب می‌کشاند
جان بلامی‌فاستر
مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم
حسین صادقی
کره‌ی جنوبی؛ ژنرال توسعه
جواد قربانی آتانی
صلح کردند که جنگ بماند (جلد دوم)
دیوید فرامکین
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ

حجم

۳۰۱٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

حجم

۳۰۱٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

قیمت:
۱۰۳,۰۰۰
۷۲,۱۰۰
۳۰%
تومان