کتاب جهان پس از امریکا (ویراست دوم)
۳٫۲
(۵)
خواندن نظراتمعرفی کتاب جهان پس از امریکا (ویراست دوم)
«جهان پس از آمریکا» کتابی از فرید زکریا نویسنده سیاسی و روزنامهنگار صاحبنام هندی- آمریکایی است که ویراست اول آن در سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ نوشته شد. درست وقتی که امریکا مرکز جهان بود. اقتصاد امریکا شکوفا بود و بهرغم شکست در عراق، مردم از قدرت نظامی واشنگتن در شگفت بودند که از ۱۱ سپتامبر در مقیاسی بیمانند در تاریخ بشر در سراسر دنیا وارد میدان شده بود.
فرهنگ امریکایی در همهجا از امریکای لاتین تا چین حکمفرما بود و هر نظری که درباره جورج دابلیو. بوش داشتند باز این احساس عمومی وجود داشت که امریکا نماینده پیشرفتهترین شکل سرمایهداری است که به شیوهای پیچیده هدایت و تنظیم میشود.
این اثر اما در نیمه سال ۲۰۰۸ منتشر شد که بحران مالی تازه آغاز شده بود. پاییز آن سال، نظام مالی آمریکا سقوط کرد و به همراه آن اقتصاد که در آخرین فصل، ۶ درصد کوچک شده بود و حدود چهار میلیون شغل را در شش ماه از دست داد که بزرگترین افت از دهه ۱۹۳۰ بود. انقباض تجارت جهانی بدتر از دهه ۱۹۳۰ بود.
زکریا در «جهان پس از آمریکا» کوشیده است پیامدهای بحران مالی، تغییرات حاصله در قدرت و دیپلماسی و روان ملی آمریکا را توضیح دهد و واقعیات سیاسی دوران ریاست جمهوری اوباما را منعکس کند. به طور کلی «جهان پس از آمریکا» دربر دارنده نظرات زکریا درباره بحران مالی و تأثیرات آن، چالشها و فرصتهای اقتصاد امریکا و ماهیت جغرافیای سیاسی جهانی جدید است. او در این کتاب از دگرگونی عظیمی که برای همه کشورها در حال وقوع است حرف میزند دگرگونیای که به قول خودش هنوز فهمیده نشده است دگرگونیای که در آن شاهد کاهش قدرت ایالات متحده و اوجگیری کشورهای دیگر به خصوص کشورهای آسیایی هستیم. تحولی که ذاتش اقتصادی است اما پیامدهایش به همه عرصههای دیگر زندگی سرایت میکند و این معنایش ورود به جهانی تازه است؛ «جهانِ پس از آمریکا». جهانی که مکانها و مردمان بسیاری تعریف و هدایتش میکنند.
زکریا در این کتاب از پیدایش و روند رشد این جهان تازه غیر غربی سخن گفته است. «جهان پس از آمریکا» در حقیقت آینهای است که در بررسی نقش قاطع ایالات متحده و بسیاری کشورهای دیگر در جامعه جهانی به ما کمک میکند. خوانندگان علاقهمند از درک بینقص زکریا از روابط بینالمللی، سیاست جهانی و توسعۀ اقتصادی بهرۀ فراوان خواهند برد.
چین و غرب
اچ ار مک مستر
کرهی جنوبی؛ ژنرال توسعهجواد قربانی آتانی
کاربرد نظریههای روابط بینالملل: سیاست بینالملل در عرصه تئوری و عملعبدالعلی قوام
چین چگونه سرمایهداری شد؟رونالد کوز
صلح کردند که جنگ بماند (جلد دوم)دیوید فرامکین
آیا قرن آمریکا به پایان رسیده است؟جوزف نای
دیروز و امروز یک ملت: واکاوی تحولات ترکیه از ۱۹۸۹ تا امروزکرم اکتم
پیشبینیهای سیاسیبروس بوئنو دی میسکیتا
آینده علوم سیاسیگری کینگ
صلح کردند که جنگ بماند (جلد اول)دیوید فرامکین
آیا قرن بیستویکم به چین تعلق دارد؟نیل فرگوسن
تلاش برای حفظ اقتصاد اتحاد جماهیر شورویکریس میلر
مالزی؛ مردی سرکش در زمانهی آشوبجواد قربانی آتانی
دولت و جامعه در گذار چین به دموکراسیشیائوجین گوئو
نظم و زوال سیاسیفرانسیس فوکویاما
درس هایی برای دنیای پساکرونافرید زکریا
سلطان جدید (اردوغان و بحران ترکیه مدرن)سونر کاگابتای
سفرهای هنری کسینجر به چینهنری کسینجر
ماکس وبر و جامعهشناسی اقتصادیریچارد سوئدبرگ
حجم
۳۰۱٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
حجم
۳۰۱٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
قیمت:
۱۰۳,۰۰۰
۷۲,۱۰۰۳۰%
تومان
نظرات کاربران
کتاب جالبی است اما نویسنده آن در بیان قدرت آمریکا و توان آن در غلبه بر مشکلاتی که با آن روبرو است ، کمی راه اغراق می رود.