کتاب راه باریک آزادی
معرفی کتاب راه باریک آزادی
کتاب راه باریک آزادی نوشته جیمزا ا. رابینسون و دارون عجم اوغلو است که سید علیرضا بهشتی شیرازی و جعفر خیرخواهان آن را ترجمه کردهاند. این کتاب اثر دیگری است از نویسندگان کتاب چرا ملتها شکست میخورند.
درباره کتاب راه باریک آزادی
آزادی مبتنی بر توازن متزلزل میان حکومت و جامعه، میان فرادستان اقتصادی، سیاسی، و اجتماعی و شهروندان عادی، میان نهادها و هنجارهاست. همانطور که غالبا در تاریخ روی میدهد همین که یک سمت توازن بیش از اندازه نیرومند شود آزادی از بین میرود. آزادی نیاز به هوشمندی جامعه دارد. اما نیازمند است که نهادهای حکومتی پیوسته خود را به روز کنند تا به چالشهایی بپردازند که میتوانند زمینه آزادی را از بین ببرند. این کتاب سعی دارد با نگاهی جامع و کاربردی به این مسائل بپردازد.
خواندن کتاب راه باریک آزادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندا به علوم سیاسی و جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب راه باریک آزادی
رای بسیاری از ما که در امنیت و آسایش به سر میبریم لاگوس دههٔ ۱۹۹۰ شاید یک استثنا به نظر بیاید. اما اینطور نیست. در بخش اعظم تاریخ بشر ناامنی و سلطه، واقعیات زندگی بودهاند. در بخش اعظم تاریخ، حتی پس از پیدایش کشاورزی و زندگی یکجانشینی درحدود ده هزار سال پیش، انسانها در جوامع «بیحکومت» به سر میبردند. برخی از این جوامع به معدود گروههای شکارچی-خوشهچین بهجا مانده در مناطق دورافتادهٔ آمازون و آفریقا که گاه «جوامع کوچک مقیاس» نیز نامیده میشوند شباهت داشتند. اما دیگران بسیار بزرگترند. ازجملهٔ آنها پشتونها هستند، یک گروه قومی حدوداً ۵۰ میلیون نفرهٔ عمدتاً ساکن در مناطق جنوب و شرق افغانستان و شمال غربی پاکستان، که به کشاورزی و گلهداری اشتغال دارند. شواهد باستانشناسی و مردمشناسی حکایت از آن میکنند که بسیاری از این جوامع گرفتار وضعیتی حتی دلخراشتر از حال و روز ساکنان لاگوس در دههٔ ۱۹۹۰ بودهاند.
اقایان عجم اغلو و جیمز رابینسون با کتاب “چرا ملت ها شکست میخورند” دست به کار بزرگی کردند و از نظر بنده جزو بهترینا و دانشمندان در علوم اجتماعی هستند ، این کتاب جدید شون ما رو به سفر به
امیدوارم با توجه به معرفی این کتاب توسط عزیززززان، کادر خوب طاقچه، این کتابو توی بی نهایت بذارن♥
کسانی که کتاب «چرا ملتها شکست میخورند» رو خونده باشند سبک این کتاب هم آشنا خواهند بود چون دقیقا از همون دو نویسنده است. این کتاب یک نظریه در مورد رابطه دولت و ملت و وضعیت بهینه این دو از
تصویر بسیار قابل تاملی از چگونگی باقی ماندن یک جامعه در دالان آزادی. خواندن آن برای از دست ندادن امید تغییر در کشور توصیه میشود!!
بعد از اینکه کتاب توسط فرهاد میثمی معرفی شد، قیمت از ۹۰ تومان به ۱۴۰ افرایش یافت! طاقچه از شما بعیده
البته کسی که کتاب اول این نویسندگان را مطالعه کرده باشد مطالب این کتاب شاید تکراری و خسته کننده بیاید. نویسندگان با استناد به مصداقهای تاریخی و به طور تجربی به مطالعه جوامع و حکومت ها در ادوار مختلف تاریخ
سلام لطفا این کتاب رو به طاقچه بی نهایت اضافه کنید
لطفا در طاقچه بی نهایت قرار بدین کتاب را
به نظر من باید در آینده به عنوان یک کتاب مرجع تدریس بشه
خواهشاً به بی نهایت اضافه کنید...🙏🙏🙏 برای جامعه الان ایران لازم هستش که به بی نهایت اضافه بشه تا افراد بیشتری شانس خواندنش رو داشته باشند.