معرفی و دانلود کتاب کنار نیا مینا + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر ثالث

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کنار نیا مینا

«کنار نیا مینا» مجموعه داستان کوتاهی از محمد حسینی( -۱۳۵۰ )، نویسنده ایرانی است. در بخشی از داستان می‌خوانیم: «از روی پله دوم می‌‌بینمت. می‌‌شود برایت دست تکان بدهم. نیمرخت رو به من است. متوجه می‌‌شوی. منتظرم هستی. می‌‌شود سه پله باقی‌‌مانده را تند بیایم پایین و یکراست بیایم سراغت. بگویم: «سلام.» بگویم: «بالاخره آمدم.» روسری‌‌ات، نه از سر دلبری که از سر خستگی، کلافگی، بی‌‌حواسی، عقب نشسته است. دالبر گوشه مانتویت، کنار زانوی چپت، تایی مختصر خورده است. جعبه‌‌ای را با پا می‌‌سرانی کنار. مکث می‌کنی. به دور و بر نگاه می‌‌کنی. همکارهایت سرگرم کار خود هستند. خلوت هم که باشد باز انگار هر کسی کاری دارد. من را می‌بینی و نمی‌‌بینی. می‌‌بینی؟ نمی‌‌بینی؟ از این‌که دیده باشی و وانمود کرده باشی ندیده‌‌ای گرم می‌‌شوم. قواعد این بازی، قرن‌ها هم که بگذرد، همان است که بود».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کنار نیا مینا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کنار نیا مینا
حجم فایل کتاب:۰.۹۸ مگابایت
شابک:-۹۷۸-۹۶۴-۳۸۰-۹۵۹-۱‬‬‬
تعداد صفحه‌ها:۸۹ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۶۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.