کتاب روزنامهفروش
خواندن نظراتمعرفی کتاب روزنامهفروش
یکی از سختترین چیزها در زندگی آن است که حرفی در دلت باشد و نتوانی آن را به زبان بیاوری.
«روزنامه فروش» داستانی نوجوانانه درباره یک پسربچه یازده ساله دچار لکنت از وینس واتر است.
ویکتور ولمر پسربچهای است که در پرتاب توپ نظیر ندارد اما در حرف زدن بسیار ناتوان است و حتی اسم خودش را نمیتواند به راحتی و بدون لکنت بگوید. بنابراین وقتی برای یک ماه مسئولیت روزنامه فروشی دوستش را به عهده میگیرد تا او به دیدن پدربزرگ و مادربزرگش برود، میداند که در ارتباط برقرا کردن با مشتریها قطعا دچار مشکل خواهدشد. اما او نمیداند که همین دردسر بزرگ تجربهای خواهد شد که زندگیاش را دگرگون کند.
این اثر تاکنون جوایز بسیاری به دست آورده است که مدال نیوبری ۲۰۱۴، جایزه انجمن کتابداران آمریکا و جایزه بنیاد لکنت آمریکا از آن جملهاند.
جنگ چکاوک ها
جنگ چهارشنبههاگری دی اشمیت
معمولی، مثل بقیهباربارا دی
تمامی گروه های سنی میتونن بخونن . محشرهـــ
سرگرم کنندست🥂
کتاب رو دوست داشتم، خیلیییی ...ظاهرا برای نوجوانان بود ولی واقعا به درد هر سنی میخورد. هرچند آخرش همه سوالهارو جواب نداده بود. ماجرای پسری که لکنت زبان داره، شاید سرگذشت نویسنده باشه. ممکنه ما لکنت نداشته باشیم، اما هرکدوممون مشکلی داریم و
خیلی خیل قشنگ بود قشنگ ترین کتابی بود که تا حالا خونده بودم 🤗🤗🤗 اگر نخونید از دستش دادید 👍👍👍👍 حرف نداشت عاشقش شدم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
محشر و فوق العاده
جالبه؛ من این کتاب رو از طاقچه خریدم و رفتم توی فیدیبو نظر گذاشتم☺ اینم از مزایای دو زنه ببخشید دو اَپه بودنه از شوخی گذشته،داستانی نوجوانانه و قشنگه؛یه جورایی ناتور دشت مودبانه تری هست.سیر رشد فردی یک نوجوان لکنتی رو