معرفی و دانلود کتاب فارغ‌التحصیلی جیک مون pdf + خلاصه رایگان

کتاب فارغ‌التحصیلی جیک مون

۴.۰(از ۵۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فارغ‌التحصیلی جیک مون

کتاب فارغ‌التحصیلی جیک مون نوشته باربارا پارک و با ترجمه شقایق قندهاری توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه نوجوان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب فارغ‌التحصیلی جیک مون

این کتاب یک رمان نوججوان است که در ۱۱۶ صفحه منتشر شده است. جیک راوی نوجوان کتاب تجربیات خودش را از زندگی روزمره و اتفاقات عجیب اطرافش با خواننده به اشتراک می‌گذارد. او از مادربزرگ و همکلاسی و خانواده‌اش خاطرات طنز تعریف می‌کند.

خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فارغ‌التحصیلی جیک مون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فارغ‌التحصیلی جیک مون
حجم فایل کتاب:۱.۱۸ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۰۱۰۴۳۱۳
تعداد صفحه‌ها:۱۱۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۷۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، باشگاه کتاب‌خوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

سقف پاره کن!
۱۴۰۰/۰۱/۲۶

یک کتاب بینظیر که مشکل خیلی از نوجوون هارو نشون می‌داد. بسیار جذاب و پر کشش و خالی از اضافه گویی. متن روان و اینکه راوی داستان خودش شخصیت اصلی داستان بود باعث می‌شد باهاش راحت ارتباط گرفت. پیشنهاد می‌کنم.

zazi
۱۳۹۸/۱۲/۲۴

کتاب بسیار خوبی بود، دغدغه نوجوان ها رو از زبان خودشان گفته بود به علاوه طنزش متن رو شیرین و خواندنی کرده بود

LORD
۱۳۹۸/۱۲/۱۷

کتاب خوبی بود ترجمه اش یکم رو مخ بود

(:Ne´gar:)
۱۴۰۰/۰۳/۲۰

به صورت ای بوک نیست و خوندن رو سخت میکنه . ولی داستان جالب و تاثیرگذاری بود . ارزشش رو داشت خلاصه.

h.s.y
۱۳۹۹/۰۴/۲۲

جالب بود....

فلاتر شای
۱۳۹۹/۰۲/۲۳

قشنگ بود آدم کیف میکنه وقتی می خونش💖

shadi
۱۳۹۹/۰۷/۲۷

ترجمه خیلی روان و متن قشنگی داشت واقعا تصور میکردم ک داره چی میگه انقد ترجمش عالی بود ک واقعا ی جاهایی خندم میگرفت مخصوصا از کارای خانوم راسل.

بوک تاب
۱۴۰۱/۰۱/۰۵

این کتاب رو بخونید و حال و هوای جیک رو درک کنید، اگر کسی را با این مشکلات در اطرافتون دیدید فقط درکشون کنید و نخواهید عوضشون کنید....بعضی وقتها عکس العمل مردم دیوانه کننده است، شما لازم نیست مردم را...بیشتر

۱۳۹۹/۰۲/۲۰

بسیار عالی ❤❤

mansam
۱۳۹۹/۰۲/۰۸

کتاب پر احساسی بود که قلب و ذهن آدم را در بر میگرفت و با آنها بازی میکرد

مریم شاد
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

کتابی که به سادگی و روانی از تجربه زندگی با افراد عزیزی میگوید که دچار اختلالاتی هستند

soroosh
۱۳۹۹/۰۱/۰۸

یک کتاب کاملا جذاب و احساساتی

AMIR.M
۱۳۹۸/۱۲/۲۲

بسیار عالی

Masoom
۱۴۰۴/۱۰/۲۵

چقدر قشنگ بود،با قلب آدم بازی میکرد،عاشق قلم روان این نویسنده ام،دومین گتابشه که وقتی شروع به خوندن میکنم یک نفس تا آخرش میخونم.

۱۴۰۴/۰۱/۱۰

ماجرای پسر و پدربزرگی که در کنار هم زندگی می‌کنن و کلی تجربه‌های قشنگ با هم دارند. اسکلی پدربزرگ جیک، بهش جسارات آزمون و خطا کردن می‌ده و تو کارهای مختلف هواش رو داره ولی از یه جایی کم‌کم آلزایمر...بیشتر