کتاب دکتر جکیل و آقای هاید
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب دکتر جکیل و آقای هاید
رابرت لویی استیونسن، شاعر و نویسنده اسکاتلندی، در سال ۱۸۵۰ به دنیا آمد. اگرچه هیچگاه از سلامت کامل برخوردار نبود، اما زندگی او مملو از سفر و ماجراجویی بود.
در سال ۱۸۷۹ به آمریکا مهاجرت کرد و در آنجا داستان «جزیرهٔ گنج» را نوشت که شهرت بسیاری برایش به ارمغان آورد. او طی ده سال اقامت در این کشور، چندین کتاب منتشر کرد که معروفترینِ آنها همین کتاب «دکتر جکیل و آقای هاید» است. استیونسن در سال ۱۸۸۸ به جزیرهٔ ساموا در اقیانوس آرام رفت و تا پایان عمر در آنجا ماند. او در سال ۱۸۹۴ بهخاطر ابتلا به بیماری سل درگذشت.
میگویند استیونسن پس از دیدن خوابی هولناک به فکر نوشتن «دکتر جکیل و آقای هاید» افتاد. داستان درباره یک وکیل انگلیسی است که اتفاقات عجیب میان دوست قدیمیاش، دکتر جکیل و انسان شیطانصفتی به اسم ادوارد هاید را بررسی میکند. در سرتاسر رمان با تصاویری از شهری مهآلود، شخصیتهای مرموز و رخدادهای کابوسواری روبهرو هستیم که تا پایان همراه ما است.:
«شب زمستانی سردی بود و همهجا را سکوت فراگرفته بود.
ناگهان صدای حرف زدن شنید و دو نفر را دید: یکی مردی کوچکاندام بود که به سرعت از طرف مقابل بهسوی او میآمد؛ دیگری دختری ده یازده ساله که با تمام توان در پیادهرو میدوید. ریچارد با خود فکر کرد در این ساعت شب، این بچه در خیابان چه میکند.
دهانش را باز کرد تا چیزی بگوید ولی دیگر دیر شده بود. دخترک و مرد در گوشهای از خیابان به هم برخورد کردند و دخترک نقش زمین شد. مرد، دختربچه را لگد کرد و درحالیکه دخترک جیغ میکشید، به راه خود ادامه داد.
صحنهٔ ترسناکی بود: تنها یک شیطان میتوانست چنین کاری بکند؛ یک هیولا!»
ژرمینال
مورد غیرعادی آقای جکیل و آقای هایدرابرتلوئیس استیونسون
جزیرهی گنجرابرتلوئیس استیونسون
بهانه ای برای بیکارهارابرتلوئیس استیونسون
دکتر جکیل و آقای هایدرابرتلوئیس استیونسون
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
تاریخ نگار زواللودویگ فون میزس
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
قصه رو برای پسرام خوندم که خیلی خوششون اومد. کارم دراومد. حالا باید مدام براشون قصه بخونم.😄 البته خودم دوست دارم کتاب اصلی رو بخونم. فکر میکنم این کتاب برای مخاطب نوجوان کمی تغییر کرده.
ترجمه خیلی روان بود و تصویرسازی نویسنده خوب بود. با توجه به کم حجم بودن برای یکی دو ساعت استراحت مطاله اش خالی از لطف نیست. اگر کتاب نیمه تاریک وجود دبی فورد رو مطالعه کرده باشید متوجه میشید آقای هاید
کتاب خب کتاب کلاسیکی بود و البته که داستان پردازی خیلی پشت سر هم بود..کتاب متفاوتی هست و آدم رو جذب میکنه که فیلم های برگرفته ازش رو تماشا بکنه☻
کتاب فوق العاده بود، حتما پیشنهاد میکنم بخونید... این رمان با قلم یک نویسنده اسکاتلندی خیلی برام زیبا و جالب بود... وقتی تصمیم گرفتم این کتابو بخونم که متوجه شدم این کتاب یکی از «۳۰ کتاب رمان خارجی» پیشنهاد شده از
واقعا جذاب و هیجانی بود من متن کوتاه شده اش رو خوندم و خیلی خیلی دلم می خواد کاملش رو بخونم😅
داستان درمورد شخصیت دکتر جکیل هست که چرا واقعا همه ی اموالش رو بخشیده به یه فرد لاابالی و کاملا شروری به نام آقای هاید؟ و وصیت نامه اش رو هم داده به دست وکیلش آقای آترسون. اتفاقا برای آقای آترسون
تقابل خیر و شر گناه و ثواب روحی ملکوتی و روحی جهنمی
کتاب بینظیری هستش ، یکم غیر قابل پیشبینی و هیجانی.
بهترین کتابی ک خوندم
به نظر من خیلی قشنگ بود