کتاب دکتر جکیل و آقای هاید
انتشارات:
بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب دکتر جکیل و آقای هاید
رابرت لویی استیونسن، شاعر و نویسنده اسکاتلندی، در سال ۱۸۵۰ به دنیا آمد. اگرچه هیچگاه از سلامت کامل برخوردار نبود، اما زندگی او مملو از سفر و ماجراجویی بود.
در سال ۱۸۷۹ به آمریکا مهاجرت کرد و در آنجا داستان «جزیرهٔ گنج» را نوشت که شهرت بسیاری برایش به ارمغان آورد. او طی ده سال اقامت در این کشور، چندین کتاب منتشر کرد که معروفترینِ آنها همین کتاب «دکتر جکیل و آقای هاید» است. استیونسن در سال ۱۸۸۸ به جزیرهٔ ساموا در اقیانوس آرام رفت و تا پایان عمر در آنجا ماند. او در سال ۱۸۹۴ بهخاطر ابتلا به بیماری سل درگذشت.
میگویند استیونسن پس از دیدن خوابی هولناک به فکر نوشتن «دکتر جکیل و آقای هاید» افتاد. داستان درباره یک وکیل انگلیسی است که اتفاقات عجیب میان دوست قدیمیاش، دکتر جکیل و انسان شیطانصفتی به اسم ادوارد هاید را بررسی میکند. در سرتاسر رمان با تصاویری از شهری مهآلود، شخصیتهای مرموز و رخدادهای کابوسواری روبهرو هستیم که تا پایان همراه ما است.:
«شب زمستانی سردی بود و همهجا را سکوت فراگرفته بود.
ناگهان صدای حرف زدن شنید و دو نفر را دید: یکی مردی کوچکاندام بود که به سرعت از طرف مقابل بهسوی او میآمد؛ دیگری دختری ده یازده ساله که با تمام توان در پیادهرو میدوید. ریچارد با خود فکر کرد در این ساعت شب، این بچه در خیابان چه میکند.
دهانش را باز کرد تا چیزی بگوید ولی دیگر دیر شده بود. دخترک و مرد در گوشهای از خیابان به هم برخورد کردند و دخترک نقش زمین شد. مرد، دختربچه را لگد کرد و درحالیکه دخترک جیغ میکشید، به راه خود ادامه داد.
صحنهٔ ترسناکی بود: تنها یک شیطان میتوانست چنین کاری بکند؛ یک هیولا!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دکتر جکیل و آقای هاید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دکتر جکیل و آقای هاید |
احضار روحمیخائیل بولگاکف
بلیت بخت آزماییژول ورن
خانه اشباحچارلز دیکنز
تصویر دوریان گریاسکار وایلد
دکتر جکیل و آقای هاید![]()
رابرت لوییس استیونسن
دکتر جیکل و آقای هایدرابرتلوئیس استیونسون
اولالارابرتلوئیس استیونسون
دکتر جکیل و آقای هاید و دو داستان دیگررابرتلوئیس استیونسون
بهانه ای برای بیکارهارابرتلوئیس استیونسون

قصه رو برای پسرام خوندم که خیلی خوششون اومد. کارم دراومد. حالا باید مدام براشون قصه بخونم.😄 البته خودم دوست دارم کتاب اصلی رو بخونم. فکر میکنم این کتاب برای مخاطب نوجوان کمی تغییر کرده.
ترجمه خیلی روان بود و تصویرسازی نویسنده خوب بود. با توجه به کم حجم بودن برای یکی دو ساعت استراحت مطاله اش خالی از لطف نیست. اگر کتاب نیمه تاریک وجود دبی فورد رو مطالعه کرده باشید متوجه میشید آقای هاید...بیشتر
کتاب خب کتاب کلاسیکی بود و البته که داستان پردازی خیلی پشت سر هم بود..کتاب متفاوتی هست و آدم رو جذب میکنه که فیلم های برگرفته ازش رو تماشا بکنه☻
داستان درمورد شخصیت دکتر جکیل هست که چرا واقعا همه ی اموالش رو بخشیده به یه فرد لاابالی و کاملا شروری به نام آقای هاید؟ و وصیت نامه اش رو هم داده به دست وکیلش آقای آترسون. اتفاقا برای آقای آترسون...بیشتر
کتاب فوق العاده بود، حتما پیشنهاد میکنم بخونید... این رمان با قلم یک نویسنده اسکاتلندی خیلی برام زیبا و جالب بود... وقتی تصمیم گرفتم این کتابو بخونم که متوجه شدم این کتاب یکی از «۳۰ کتاب رمان خارجی» پیشنهاد شده از...بیشتر
واقعا جذاب و هیجانی بود من متن کوتاه شده اش رو خوندم و خیلی خیلی دلم می خواد کاملش رو بخونم😅
کتاب بینظیری هستش ، یکم غیر قابل پیشبینی و هیجانی.
بهترین کتابی ک خوندم
به نظر من خیلی قشنگ بود
عالیه
اگه بخوام صادق باشم این کتاب ارزش یه بار خوندن رو داره نه بیشتر. فضاسازی و شخصیت پردازی هاش رو حداقل من دوست نداشتم. زیاد روشون کار نکرده بود.
داستان پرکشش و تعلیق بود که بدون زمین گذاشتن کتاب تمومش کردم. وقتی به یک چهارم کتاب رسیده بودم از یه دیالوگ عجیب شک کردم که موضوع در مورد چیه و وقتی کتاب نصف شده بود کاملا برام روشن شد ولی...بیشتر
فوق العاده بود... به این فکر می کنم اگر دو بعد بنده هم از هم جدا میشد اون بعد شرورم چه قد و قامتی داشت؟!
کتاب کمی معمایی بود ،تورو وادار میکرد تا صفحه های بعدیشم دنبال کنی . 🙂
خیلی جذاب بود یه داستان جنایی کلاسیک بود که واقعا جذاب بود و پیام نویسنده اینکه هرانسانی وجودش از دوبخش شر و خیر درست شده رو دوست داشتم