معرفی و دانلود کتاب از سکوت به سکوت + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر چشمه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از سکوت به سکوت

هانری مشونیک، شاعر، زبان‌شناس، مترجم و مدرس دانشگاه در سال ۱۹۳۲ در پاریس از خانواده‌ای مهاجر از روسیه متولد شد. اولین شعرهایش در سال ۱۹۶۲ در مجله‌ی اروپا منتشر شدند به نام شعرهای الجزایر. مطالعه‌ی زبان او را به سمت ترجمه‌هایی از انجیل کشاند و در دو کتاب اولش به نام پنج طومار و برای بوطیقا، به بررسی و کار بر روی مسئله‌ی وزن، تئوری کلی زبان و فن شعر پرداخت و از آن به بعد به عنوان مترجم و تئوریسین زبان، دیدگاه‌ها و نظریات خود را در مقالات بسیاری بر روی شعر و زبان ارائه کرد. اولین کتاب شعرش به نام ضرب‌المثل‌های اهدایی برنده‌ی جایزه‌ی ماکس ژاکوب در سال ۱۹۷۲ شد و همچنین در سال‌های بعد جوایز ادبی دیگری را دریافت کرد، از جمله جایزه‌ی مالارمه برای کتاب شعر مسافران صدا و جایزه‌ی ادبیات فرانسه‌زبان ژان آرپ. او در سال ۲۰۰۹ در پاریس درگذشت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از سکوت به سکوت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:از سکوت به سکوت

مسیح
۱۳۹۷/۰۹/۲۰

چشم می بندم / برای ندیدن خودم

۱۴۰۱/۰۶/۳۱

(۶-۳۳-[۱۴۳]) بیان موضوعات و مفاهیم مشابه در قالب شعرهای جداگانه اونم به صورت پشت سر هم، یه کم توو ذوق میزنه، بعضی از شعرهاش قشنگه ولی ترجمش زیاد خوب نیست.

|ݐ.الف
۱۴۰۰/۰۲/۰۹

لطیف ، ناب ، ساده ... چقدر ارتباط برقرار کردم باهاش حتما بخونید تجربه‌ی جالبی میشه💁🏻‍♀

محمدرضا
۱۴۰۳/۱۲/۰۶

مختصر و مفید

ایمان
۱۴۰۳/۱۱/۰۹

این شعرها چقدر من رو یاد سبک شعرهای بیژن جلالی خودمون می اندازه.

بریده‌هایی از کتاب

نبض زندگی‌ام پُرشتاب‌تر از من می‌زند
Arezuwishi
فریاد می‌زنم و این تویی که بیرون می‌زنی از فریادم
jonathan
به خلسه می‌روم زندگی را می‌خوابم لای کلماتم برای نزدیک‌تر بودن به تو برای بهتر شنیدنم در تو زمان نیز می‌خوابد در من ذره‌ذره روز می‌شوم
ریحانه
من نیستم تو نیستی زندگی‌ست که راه می‌رود در من در تو