دانلود و خرید کتاب جنس اول هلن فیشر ترجمه نغمه صفاریان‌پور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب جنس اول

کتاب جنس اول

معرفی کتاب جنس اول

کتاب جنس اول نوشتهٔ هلن فیشر و ترجمهٔ نغمه صفاریان پور است. نشر نو این کتاب را روانهٔ بازار کرده است؛ کتابی در باب توانایی‌های زنان برای دگرگونی جهان.

درباره کتاب جنس اول

نویسنده پرسیده است که زنان و مردان از چه لحاظ با هم متفاوتند؟ دلیل به‌وجودآمدن تفاوت‌های میان این دو جنس چه بوده است؟ خصوصیات زنانه و منحصربه‌فرد زنان چگونه جهان را دگرگون خواهد کرد؟ کتاب جنس اول (توانایی‌های زنان برای دگرگونی جهان) که ۱۱ فصل دارد، گفته است همچنان که زنان در سراسر جهان بیشتر و بیشتر وارد بازار کار می‌شوند، در بخش‌های مختلف اجتماع قابلیت‌های ذاتیشان را به کار می‌گیرند و به‌طرزی چشمگیر و بنیادین بر جنبه‌های مختلف قرن ۲۱ از قبیل تجارت، مسائل جنسی و زندگی خانوادگی تأثیر می‌گذارند؛ حتی خواهند توانست در برخی از شاخه‌های اقتصادی به اقتداری کامل دست یابند و به‌عنوان جنس اول وارد عمل شوند. چرا؟ نویسنده گفته است که روند کنونی تحولات ایجادشده در تجارت، ارتباطات، آموزش، حقوق، درمان، دولت، بخش‌های غیرانتفاعی که مجموعاً تحت‌عنوان جامعهٔ مدنی شناخته می‌شود، نمایانگر این موضوع هستند که در آینده، جهان به قابلیت‌های ذهنی زنان نیازمند است.

خواندن کتاب جنس اول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد توانایی‌های زنان برای دگرگونی جهان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره هلن فیشر

هلن فیشر در ۳۱ ماه می ۱۹۴۵ به دنیا آمد. او دانشمند، محقق در زمینهٔ انسان‌شناسی و نویسنده‌ای آمریکایی است. عمدهٔ فعالیت فیشر در زمینهٔ رفتارشناسی انسان است. او محقق ارشد مؤسسهٔ کینزی در دانشگاه ایندیانا و عضو مرکز مطالعات تکاملی انسان در گروه انسان‌شناسی در دانشگاه راتگرز است. فیشر پیش از همکاری با دانشگاه راتگرز، پژوهشگر موزهٔ تاریخ طبیعی آمریکا در نیویورک بود. کتاب «چرا او؟» یکی از آثار مکتوب اوست.

بخشی از کتاب جنس اول

«به قول رالف والدو امرسون، «بهترین ثروت دنیا سلامتی است.» در طول تاریخ به ثبت رسیده بشر، زنان بارها و بارها این هدیه مقدس را به بسیاری از دردمندان جهان هدیه کرده‌اند. طی قرنها زنان با جوشانده‌ها، معجونها، و ضمادهای خود و با کارهایی از قبیل جا انداختن استخوانها، ماساژ ماهیچه‌ها، شستشوی زخمهای عمیق، تجویز داروهای محرک و آرامبخش، و دادن رژیمهای غذایی ـو کلا به مدد شناخت خود از دنیای طبیعی ـبه مداوای دوستان و خویشاوندان پرداخته‌اند.

طی سالهای بسیار، جامعه غربی این استعداد زنانه در درمان بیماریها را نادیده یا دست‌کم گرفته است. امّا امروزه زنان تقریبآ در تمام بخشهای خدمات درمانی رفته‌رفته حضوری پررنگ و قدرتمند می‌یابند و با ورود خود به این عرصه، ویژگیهای ذاتی شگرفی را همراه می‌آورند؛ ویژگیهایی چون نشان دادن احساسات، همدردی، استعداد غریزی خوراک دادن و پروردن، و توانایی خاص و زنانه‌ای که در به کار بردن ماهرانه اشیاء کوچکی چون چاقوی جراحی دارند.

در ارتباط با علم پزشکی گرایشاتی چند رواج یافته که سبب حضور و تأثیر پررنگ‌تر زنان خواهد شد. به‌تدریج بر تعداد بیمارانی که مشتاقند با تکنولوژی و دستگاههای پیچیده پزشکی تحت مداوا قرار نگیرند، افزوده می‌شود؛ آنها به دنبال شیوه‌های درمانی قدیمیی هستند که در آنها متخصصان با دلسوزی و مهربانی به حرف بیماران گوش می‌دهند ـیعنی همان نقطه قوتی که از ازل به زنان اعطا شده است. عده فزاینده‌ای از مردم نیز خواهان آن هستند که از درمانهای سنتی تکمیلی و روشهای پزشکی پیشگیرانه و شیوه‌های دیگر درمانی برخوردار شوند ـیعنی شاخه‌هایی از علم پزشکی که قرنها حیطه فعالیت زنان بوده است. علاوه بر این موارد، آن دسته از جمعیت کشور که به‌تدریج پا به سن می‌گذارند، به گسترش خدمات درمانی گوناگون ـاز مراکز مددکاری برای کهنسالان بیمار گرفته تا مراکز درمانی خاص میانسالان نیازمندند. این‌گونه خدمات درمانی به مهارت زنان در برخورد و ارتباط برقرار کردن با مردم و مداوای بالینی آنها نیازمند خواهد بود.

مردان در مشاغل مختلف درمانی، نقشی بی‌اندازه مهم و فعال داشته‌اند و در آینده نیز همچنان این نقش را حفظ خواهند کرد. آنها برای درمان بیماریهای صعب‌العلاج تجهیزات بسیار مهمی تدارک دیده‌اند و در معالجه این‌گونه بیماریها آنها را به کار می‌گیرند. بیمارستانهای زیادی را تأسیس و اداره کرده‌اند. و میلیونها تن از مردم جهان را از درد و عذاب طاقت‌فرسا رهانیده‌اند.

امّا زنان در عصر حاضر نگرش و روشهای نوینی را با علم پزشکی درآمیخته‌اند. در مقایسه با مردان، زنان وقت بیشتری را با بیماران صرف می‌کنند. بیش از همکاران مردشان به کارهای گروهی تمایل نشان می‌دهند. احتمال بیشتری وجود دارد که در مراحل درمان، تمامی بیماری و حواشی مربوط به آن را مداوا کنند تا این که صرفآ در پی رفع علائم بیماری برآیند. و زنان بیش از مردان مایلند شیوه سنتی درمان را با دیگر روشهای درمانی یا معالجات «تکمیلی» درهم آمیزند.

در فصلی که پیش رو دارید به این موضوع می‌پردازم که تداوم ورود زنان به مشاغل پزشکی چگونه به شکلی بنیادین به برداشت غربی ما از درمان و مراحل درمان غنا خواهد بخشید.»

کتاب 1984
۱۳۹۹/۰۶/۱۰

کتاب "جنس اول" یک رمان نیست که سرگرمتون کنه. این کتاب مثل یک مولتی ویتامین برای مغزه... مثل یک آپدیت برای سیستم مغز عمل میکنه. مثل همون کتاباییه که با خوندنش میتونید حین بحث کردن، منطقی صحبت کنید. تمام تفاوت های

- بیشتر
Havisht
۱۳۹۹/۰۳/۱۸

مثل همیشه اول از واژه «تکامل» ایراد میگیرم، از واژه «فرگشت» استفاده کنیم. یعنی این ویراستارها و انتشارات درمورد واژگزینی و انتقاد، کاملا متعصب و نقدناپذیرند. این کتاب صرفا اطلاعاتی خوبی درمورد زنان و‌چگونه با تفاوت های علمی که با مردان

- بیشتر
صبح
۱۳۹۸/۰۲/۲۹

از همان نمونه کتاب معلومه که نتایج بعضی تحقیقات علمی ارائه شده اند که خیلی خوبه ولی تحلیل و تفسیر این نتایج، جانب دارانه هستند (همان طور که از اسم کتاب، جانبداری معلوم است: جنس اول!) نتیجتا کتاب «شبه علمی»

- بیشتر
bookworm
۱۳۹۹/۱۱/۲۷

خیلی عالی بود از هر نظر. واقعا بدرد معلوماتتون میخوره. فارغ از جنسیت حتما بخونیدش چون در مورد هر دو جنس توضیح داده. واقعا کاربردی و کاش بجای اینهمه کتابی که هیچوقت بدردم نخورد این کتابو همون اول خونده بودم.

- بیشتر
Zoe
۱۳۹۷/۰۷/۲۸

هنوز نخریدمش.ولی همین مقدار نمونه کتاب مشخص هست.کتاب خیلی خوبیه در ارتباط با شناخت جایگاه زنان، وتفکرات رایج والبته اشتباه درباره زنان... واقعا کتاب خوبیه...

روزبه
۱۴۰۰/۰۹/۱۸

عالی نیست ولی ارزش خوندن رو داره


۱۴۰۰/۱۱/۲۲

خب من این کتاب رو نخوندم،ولی اسمش منو یاد یک بخشی از کتاب نظام حقوق زن در اسلام شهید مطهری انداخت؛ شاید کمک‌ کنه به خواننده های کتاب «از این عجیب‌تر اینکه برخی از غربیان اخیراً با یک گردش صدوهشتاد

- بیشتر
«زیباترین جنبه هویت مردانه مردان، بخش زنانه وجود آنها است؛ کما اینکه زیباترین وجه شخصیتی زنانه هر زن بخش مردانه وجود او است.» هیچ انسانی را نمی‌توان یافت که صد در صد مرد یا صد در صد زن باشد.
Amirali Varzandeh
زنانِ سراسر جهان به‌تدریج در حال کسب مجدد قدرت اقتصادیی هستند که قرنها پیش در اختیار آنان بود.
سیّد جواد
«زن» جنس اصلی و اولیه است ـبه بیانی دیگر جنس اول است. باید مواد شیمیایی خاصی به ترکیب هورمونی او اضافه گردد تا تبدیل به یک مرد شود. از همین رو است که جنس اول از لحاظ ژنتیکی، یعنی «زن»، در بسیاری از جنبه‌های اقتصادی و اجتماعی نیز در جایگاه اول، ایفای نقش خواهد کرد.
sheida
«هیچ یک از کشورها در مسیر رسیدن به برابری حقوق زنان و مردان گامی به عقب برنداشته است.»
sheida
تمام انسانها از بدو تولد، دارای جریانهای الکتریکیی در مغز هستند
سیّد جواد
«زن، از شکم مادر، زن متولد نمی‌شود بلکه تحت شرایط اجتماعی و اقتصادی است که به زن تبدیل می‌گردد.»
Amirali Varzandeh
ژاپن برخی از محدودیتهای کاری گذشته را که در مورد زنان اعمال می‌شد ـاز جمله محدودیت در اضافه‌کار و کارهای شبانه ـاز میان برداشته است. در نتیجه، زنان ژاپنی شاغل در حال حاضر ۳۵ درصد از نیروی کار ژاپن را تشکیل می‌دهند. در قطر که یکی از سخت‌گیرترین کشورهای جهان محسوب می‌شود، زنان به تازگی مشاغلی را بیرون از خانه برعهده گرفته‌اند. حتی در جنگلهای مناطق کوهستانی گینه نو هم زنان به قصد ورود به بازار کارِ دنیای معاصر با رسومات قدیمی به مقابله برخاسته‌اند.
Havisht
قشر پرفرانتال به بخش پیشین (قدّامی) قشر مخ ـلایه بیرونی مغز ـگفته می‌شود. این بخش درست پشت ابروها واقع است و تقریبآ یک چهارم یا یک سوم قشر مخ را تشکیل می‌دهد. در مقایسه با مغز شامپانزه‌ها، این بخش در انسان از ساختار و عملکرد بسیار پیشرفته‌تری برخوردار است؛
سیّد جواد
وینستون چرچیل (Winston Churchill) گفته است که یک کتاب ابتدا به شکل یک اسباب‌بازی ذهن نویسنده‌اش را به خود مشغول می‌کند، سپس تبدیل به معشوقی دلنشین می‌شود و دست آخر چون حکمرانی ستمگر تمام ذهن خالقش را به تسخیر درمی‌آورد.
Amirali Varzandeh
قرار بوده تواناییها و استعدادهای زن و مرد از هر لحاظ با هم برابر باشد پس دلیل آفرینش هردوی آنها چه بود.
Amirali Varzandeh

حجم

۵۴۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۲۲ صفحه

حجم

۵۴۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۲۲ صفحه

قیمت:
۱۶۱,۰۰۰
تومان