معرفی و دانلود کتاب چرا او؟ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چرا او؟
off
٪۲۰
subscriptionAvailable

کتاب چرا او؟

یافتن عشق واقعی با درک تیپ‌های شخصیتی

نوع کتاب
۳.۹(از ۷ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
هلن فیشر، آناهیتا ناهید
انتشارات: 
نشر ثالث

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب چرا او؟

کتاب چرا او؟ نوشتهٔ هلن فیشر و ترجمهٔ آناهیتا ناهید است. نشر ثالث این کتاب را روانهٔ بازار کرده است؛ کتابی در باب یافتن عشق واقعی با درک تیپ‌های شخصیتی.

درباره کتاب چرا او؟

کتاب چرا او؟ کوشیده است به ما توضیح دهد چه چیزهایی باعث می‌شود عاشق فرد خاصی شویم و او را انتخاب کنیم. چرا عاشق شخص خاصی می‌شویم؟ هلن فیشر به‌عنوان نورولوژیست و پژوهشگری برجسته در حوزهٔ «عشق رمانتیک» در این کتاب به این پرسش پاسخ داده است. او در این کتاب نشان داده است که هر یک از ما به‌دلیل ترکیب ژنتیکی و نظام شیمیایی متفاوتی که در مغزمان عمل می‌کند، یکی از چهار هورمون اصلی دوپامین، سروتونین، تستوسترون و استروژن را بیشتر ترشح می‌کنیم. او چهار تیپ شخصیتیِ جست‌وجوگر، سازنده، هدایتگر و مذاکره‌کننده را نمایندهٔ سطوح بالای هر یک از این هورمون‌ها دانسته و به‌تفصیل به تبیین هر یک از این شخصیت‌ها پرداخته است. این نویسنده نشان داده است که ما به‌عنوان نمایندهٔ یکی از این تیپ‌های شخصیتی، جذب افرادی می‌شویم که مکمل ویژگی‌های پایدار شخصیتی ما باشند. کتاب حاضر، درک ما را از چرایی عاشق «او» شدن، زیرورو می‌کند و باتکیه‌بر زیست‌شناسی و شیمی به ما کمک می‌کند تا محبوب خود را بیابیم و او را بشناسیم. در این کتاب، پیش از آنکه به پاسخ پرسش «چرا او؟» دست یابیم، با پرسش «چرا من؟» مواجه خواهیم شد. تنها پس از پاسخ‌دادن به این پرسش و شناخت خودمان است که می‌توانیم دریابیم چرا عاشق افراد به‌خصوصی می‌شویم.

خواندن کتاب چرا او؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ خودشناسی و روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره هلن فیشر

هلن فیشر در ۳۱ ماه می ۱۹۴۵ به دنیا آمد. او دانشمند، محقق در زمینهٔ انسان‌شناسی و نویسنده‌ای آمریکایی است. عمدهٔ فعالیت فیشر در زمینهٔ رفتارشناسی انسان است. او محقق ارشد مؤسسهٔ کینزی در دانشگاه ایندیانا و عضو مرکز مطالعات تکاملی انسان در گروه انسان‌شناسی در دانشگاه راتگرز است. فیشر پیش از همکاری با دانشگاه راتگرز، پژوهشگر موزهٔ تاریخ طبیعی آمریکا در نیویورک بود. کتاب «چرا او؟» یکی از آثار مکتوب اوست.

بخشی از کتاب چرا او؟

«ازرا پاوند شاعر آمریکایی گفته است: «آه، احساس می‌کنم در کنارش جادو شده‌ام.» مجاورت هم در شور و اشتیاق رمانتیک در تمامی چهار گروه شخصیتی نقش دارد. در کار، سر کلاس، در باشگاه، توی محل، عاشق کسی می‌شوید که دوروبرتان باشد. در مطالعات اخیر روی صد زن و مرد جوان آمریکایی، ۶۳ نفرشان گفتند که عاشق کسی شده‌اند چون جلوی چشمشان بود.

نیروی شگرف مجاورت را در ایمیلی که اخیراً دریافت کردم به وضوح مشاهده کردم. ایمیل از طرف آقایی به نام سندی از کانادا بود. به نظرم سندی شخصیت کاشف داشت. او نوشته بود: «قبلاً فکر می‌کردم که هیچ‌گاه ازدواج نمی‌کنم. به نظر می‌آمد که دردسر زیادی داشته باشد. دوستان زیادی داشتم. اما هیچ‌وقت دلیلی نمی‌دیدم که این پیوندها را محکم‌تر کنم. تا این‌که با خانمی دوست شدم که خانه‌اش آن طرف خیابان بود و وقتی رفت و آمد می‌کردیم گپ و گفت‌های ایدئالی داشتیم. او اصلاً از جنس من نبود و هیچ‌وقت امکان نداشت در یک مهمانی طرفش بروم. اما به او علاقه‌مند شدم و آخرش عاشقش شدم. الان ۳۲ سال می‌شود که ازدواج کرده‌ایم و من هنوز عاشقش هستم. او زن گرم و دوست‌داشتنی‌ای است و مادر خوبی برای سه فرزندمان است. من خدا را شکر می‌کنم که او همسایه‌ام بود، او باعث شد من به رؤیاهایم برسم.»

داده‌ها مبیّن این واقعیتند که شما هر چه بیش‌تر با کسی سروکار داشته باشید، به نظرتان آن فرد خوش‌قیافه‌تر، جالب‌تر، باهوش‌تر و شبیه‌تر به خودتان می‌آید و بیش‌تر هم دوستشان خواهید داشت. اما به نظر می‌رسد اشتیاق به افرادی که کنارتانند تصادفی نیست. معمولاً اشخاص با علایق و پیشینهٔ یکسان، و سن و شرایط اقتصادی یکسان بیش‌تر احتمال دارد که در مکان یکسانی باشند. مطالعه تیپ‌های شخصیتی نشان می‌دهد که کاشف‌ها و مذاکره‌کننده‌ها دوست دارند که در شهرهای بزرگ زندگی کنند. سازنده‌ها اطراف شهر را ترجیح می‌دهند و مدیرها کوهستان را برمی‌گزینند.

بنابراین اگر کاشف یا سازنده‌اید اول راه بیفتید به طرف جایی که می‌خواهید زندگی کنید و بعد همسرتان را انتخاب کنید چون همسر ایدئالتان هم آن‌جا خواهد بود. اگر مدیرید جایی باید مذاکره‌کننده‌تان را پیدا کنید که زندگی در جریان است بعد می‌توانید خانواده‌تان را به بالای کوه منتقل کنید، یا اقلاً برای تعطیلات به آن‌جا ببریدشان. اگر هم مذاکره‌کننده‌ای هستید، بالای قله‌ها یا هر جای دیگری زندگی کنید و مدیرها مجبورند که به خودشان فشار بیاورند تا شما را پیدا کنند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چرا او؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:چرا او؟
عنوان دیگر:یافتن عشق واقعی با درک تیپ‌های شخصیتی
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسنده:هلن فیشر
مترجم:آناهیتا ناهید
انتشارات:نشر ثالث
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۹/۰۴/۳۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۳.۲۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۴۰۵۴۹۹۷
تعداد صفحه‌ها:۳۲۷ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۰۸۰۰ تومان
برچسب:مجموعه بهداشت و روان‌تنی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

ماریا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۲۷

من نسخه ی چاپ شده ی این کتاب رو خوندیم و خیلی دوسش داشتم.این کتاب نقش هورمون ها در نوع تیپ شخصیتی انسان ها رو و همچنین مقدار سازگاری انواع تیپ های شخصیتی رو با هم توضیح میده

۰
Sahar♡
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۲

کتاب در مورد دسته بندی اشخاص در ۴ گروه صحبت میکنه و تاثیر بیولوژی ما بر شخصیتمون و سپس در فصل ۲ تست قرار داره تا متوجه بشیم در چه گروهی قرار میگیریم و سپس در مورد هر گروه و...بیشتر

۰

بریده‌هایی از کتاب

Fatemeh
۶
کاشف‌ها کنجکاو بودن، با انگیزه و در لحظه عمل کردن را دوست دارند. سازنده‌ها محتاط، وفادار و سنتی بودن را می‌پسندند. مدیرها مصمم و منطقی بودن و درست عمل کردنشان را ترجیح می‌دهند. مذاکره‌کننده‌ها هم همدلی، نوع‌دوستی و تخیلشان را دوست دارند.
Sahar♡
۴
در حقیقت، انسان‌های ازخودمطمئن، دوستانه‌ترند، روی بازی دارند و خوشایندتر به نظر می‌رسند. پس ازخودمطمئن باشید و با وقار عمل کنید و راه بروید.
کاربر ۴۴۳۳۴۳۸
۴
«مطالعات انجام‌شده روی دوقلوها و نیز مطالعات روی فرزندخوانده‌ها، یافته‌های غافلگیرکننده‌ای را ارائه می‌دهند، مبنی بر این‌که محیط خانواده به شکل معمولش نقش بسیار اندکی در تعیین شخصیت فرد دارد.»
Eli
۳
زین پس باران را حس نخواهید کرد، زیرا هر یک سرپناهی برای دیگری خواهید بود. زین پس سرما را حس نمی‌کنید، زیرا گرمابخش یکدیگر خواهید بود. زین پس احساس تنهایی نخواهید کرد، زیرا همدمی در کنار خود دارید. اکنون به منزلگاهتان بروید و در کنار یکدیگر بخورید و بیاشامید. روزهایتان دراز باد، به درازای عمر زمین.
کاربر ۵۵۹۳۳۷۰
۲
هر چه در دوران جنینی در معرض تستوسترون بیش‌تری بوده باشید انگشت انگشترتان (انگشت چهارم) بلندتر از انگشت اشاره‌تان (انگشت دوم) خواهد بود. اما اگر در معرض استروژن بیش‌تری بوده باشید انگشت اشاره و انگشت انگشترتان برابرند یا انگشت اشاره‌تان بلندتر است.
کاربر ۴۴۳۳۴۳۸
۲
هیچ‌کس دقیقاً نمی‌داند چه تعداد از ویژگی‌های درونی انسان، موروثی است. اما مطالعات دوقلوهای همسان نشان می‌دهد که تعداد زیادی از خصلت‌ها موروثی‌اند.
کاربر ۵۵۹۳۳۷۰
۱
تستوسترون جنینی مغز را تقسیم‌بندی می‌کند. بر همین مبنا رشته‌های عصبی کوتاهی ساخته می‌شوند که قسمت‌های نزدیک به هم را به یکدیگر متصل می‌سازد، اما رشته‌های کم‌تری با طیف طولانی بخش‌های مغز را به هم وصل می‌کنند. این اتصالات مغزی مدیرهای نظام‌مند را قادر می‌سازد که تمرکز دقیقی روی موضوعات داشته باشند و
Sahar♡
۱
کاشف‌ها به بقیه کاشف‌ها جذب می‌شوند؛ یعنی آدم‌هایی با ویژگی‌های ذاتی مشابه. سازنده‌ها هم به سوی سازنده‌ها کشیده می‌شوند. اما مدیران جذب مذاکره‌کنندگان می‌شوند و مذاکره‌کنندگان هم جذب مدیران. این دو تیپ شخصیتی به سوی افرادی با شخصیت ذاتی مکملشان جذب می‌شوند. ضمناً این الگوها برای زن و مرد یکسانند. بسیاری از دانشمندان و مردم عادی فکر می‌کنند که «قطب‌های مخالف، جذب هم می‌شوند» در حالی که بعضی دیگر عقیده دارند «کبوتر با کبوتر باز با باز». در واقع هر دو الگو اتفاق می‌افتد؛ بسته به این‌که شخصیت اولیه شما چه تیپی باشد. فکر کردم بد نیست سرکی به آشپزخانه مادر طبیعت بکشم و دستورالعمل این‌که عاشق چه کسی می‌شویم را ببینم.
Sahar♡
۱
این حال هیچ‌گاه از تلاش دست بر نمی‌دارند و خیلی‌هایشان برای کسب بالاترین پاداش زندگی یعنی دانستن، دائماً در تلاشند.
Sahar♡
۱
مردها و زن‌ها تمایل دارند عاشق کسانی شوند که آن‌ها هم عاشقشان باشند.