کتاب عشق نامرئی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب عشق نامرئی
«عشق نامرئی» مجموعه داستانی از «اریک امانوئل اشمیت» فیلسوف، نویسنده و نمایشنامهنویس فرانسوی است، که آثارش به ۴۳ زبان منتشر شده و نمایشنامههای او در بیش از ۵۰ کشور روی صحنه رفتهاست.
زاویهی نگاه خاص اشمیت، پرداخت ماهرانه و غافلگیریهای قصه، مثل همیشه خواندن این کتاب را لذتبخش میکند.
هر کدام از داستانهای این مجموعه، به ظاهر از چیز دیگری میگویند، اما مخاطب با خواندن آنها آنچه در عمق داستان پنهان است را کشف میکند؛ آنچه قهرمانان را به تقدیرهای متفاوتی میکشاند؛ عشق را، که باید اشتیاقش را داشت، در طلبش بود و از آن دفاع کرد.
سومویی که نمی توانست گنده شود
کودتایرواند آبراهامیان
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
کتاب متشکل از 4 داستان کوتاهه. مثل سایر آثار اشمیت داستان پردازی خوبی داشت. عنصر غافل گیری هم جزء جدا نشدنی کارهای اشمیته. ترجمه روان و خوب بود. داستان سگ واقعا عالی و پر از احساسات عمیق انسانی بود.از خوندنش
با توجه به حجم کمش، تصورم این بود که یک شبه تمومش میکنم، اما کشش زیادی نداشت و حدودا چهار، پنج روز طول کشید تموم کنم اونم فقط به این خاطر که حس بد ناشی از نصفه رها کردن یک
خیلی عالی و جذابه .ترجمه فوق العادست .قبلا هم از این دو مترجم کتاب استاد و خدمتکار رو خونده بودم ، احساس می کنم سبک مورد علاقم در رمان ها به سبک مورد علاقه ی این دو مترجم عزیز نزدیکه. پیشگفتار
از بین کارهایی که از اشمیت خواندم، این یکی را کمتر از بقیه دوست داشتم. شاید چون در واقع داستان آدمهای واقعی بود، در حالی که بقیه مثل مهمانسرای دو دنیا، در ذهن من داستانهایی سوررئال از فضاها و آدمهایی
چند داستان کوتاه که همه ضعیف بودند... بجز داستان سگ که متوسط رو به بالا بود.
کتاب فوق العاده بود، داستان ها جذاب و ترجمه عالی.🤗 فقط کاش داستان اول حذف نشده بود... و اینکه یادداشت های نویسنده در پایان کتاب، به درک بهتر داستان ها کمک بسزایی میکنه👌
داستانهای جالب و غافلگیر کننده امانوئل اشمیت. در کل برای سرگرمی کتاب خوبی بود و نکات جالبی داشت اگه میرین سراغش بهتون پیشنهاد میکنم قسمت خاطرات نویسنده رو حتما بخونین برای من ب شخصه جالب تر از محتوای داستان ها
خوب بود💚