معرفی و دانلود کتاب جانشین + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نگاه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جانشین

کتاب حاضر، نمایشنامه‌ای فارسی است که در آن نویسنده با قریحه‌ای طبیعی به تصویر کردن فضاهای شگفت و جنبه‌های سیاه و هول‌آور زندگی روستاییان و زاغه‌نشینان و نشان دادن فقر و اضطراب و خرافات مردمان اعماق و توده‌های دست‌نخورده می‌پردازد. در بخشی از نمایشنامه می‌خوانیم: «مرد اول، مرد دوم و مرد سوم جلوی در نیمه‌باز تاریک‌خانه ایستاده‌اند و به‌شدت می‌خندند، در خود می‌پیچند و دور خود می‌چرخند. از شدت خنده نفسشان بند می‌آید، آرام می‌گیرند، نفس تازه می‌کنند. شلیک خنده دیگری راه می‌افتد. به شانه همدیگر می‌زنند، همدیگر را هل می‌دهند، می‌خندند و دوباره می‌خندند. مرد اول خنده‌های عصبی دارد، روی زمین می‌غلتد». غلام‌حسین ساعدی در (۱۳۱۴) در تبریز دیده به جهان گشود ، او با نام مستعار گوهر مراد بیشتر آثار نمایشی خود را به چاپ سپرد. در دانشگاه ‌های تبریز و تهران پزشکی و روان‌پزشکی خواند. با درک خاصی از شخصیت‌های روان‌پریش و آشفته ذهن و کشف دردها و آسیب‌های روانی آنان، توانست به خوبی از این کارکترها در داستانهای خود بهره‌گیرد. فضای داستانها و نمایشنامه‌هایش آکنده از درهم آمیختگی کابوس و واقعیت است که فضایی وهمناک به آثارش می‌دهد. اولین مجموعه داستانش در (۱۳۲۹) به نام شب نشینی باشکوه منتشر شد. در مجموعه داستان به هم پیوسته عزاداران بیل (۱۳۴۲)، توپ و ترس و لرز (۱۳۴۶) از بدویت جغرافیایی برای ترسیم فضایی شگفتی آفرین و ترسناک به خوبی بهره می‌جوید. ساعدی در ۱۳۶۴ در فرانسه در گذشت و در جوار صادق هدایت به خاک سپرده شد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جانشین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جانشین

۱۳۹۹/۰۶/۰۷

اگر به شکل یه داستان نوشته می شد، بهتر بود. ایده ی نمایشنامه قابا تأمل بود

بریده‌هایی از کتاب

علی دائمی
اون وقتام آدمو می‌گرفتن، حالام می‌گیرن! اون وقتام خفه می‌کردن، حالام می‌کن! اون وقتام زور در کار بود، حالام هست! مرد دوم: اون وقتا به‌خاطر یه چیز دیگه بود، حالا به‌خاطر چیز دیگه‌س. مرد اول: خفه کردن، خفه کردنه!
علی دائمی
مرد دوم: فرق مغز انسان و مغز گوسفند چیست؟ مرد سوم: مغز گوسفند را می‌شورن، تمیز می‌کنن، آرد می‌زنن، نمک فلفل می‌زنن، روغن می‌زنن، می‌پزن، می‌کوبن و می‌خورن. مرد دوم: و مغز انسان؟ مرد سوم: مغز انسان، خب معلومه، مغز انسانو دور می‌ریزن.
سپیده اسکندری
: شعور که نداری این چیزارو بفهمی. مرد سوم: بی‌شعوری بهتر از نداشتن جهان‌بینیه. مرد دوم: داشتن جهان‌بینی شعور لازم داره.
کتاب‌ها مرا صدا می‌زنند...
مرد دوم: گرسنه شه؟ مرد سوم: خیال نمی‌کنم، یک عمر تمام خون مردمو خورده.
zahra
گرسنه‌ها نباید بنالند. اگر پول ندارند، در عوض مشت دارند،