کتاب درنایی در میان گرگ ها جون هور + دانلود نمونه رایگان

کتاب درنایی در میان گرگ ها

نویسنده:جون هور
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب درنایی در میان گرگ ها

کتاب درنایی در میان گرگ‌ها نوشته‌ی جون هور و با ترجمه‌ی مهشید سجادی و مینا ملائی، اثری داستانی با محوریت تاریخ و فرهنگ شرق آسیا است که توسط انتشارات دانش‌آفرین منتشر شده است. این رمان با الهام از وقایع تاریخی کره، به‌ویژه دوران سلطنت پادشاه یونسان، یکی از تاریک‌ترین و پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ این کشور، روایت می‌شود. نویسنده با روایتی چندلایه و شخصیت‌پردازی عمیق، داستان دختری جوان به نام ایسول را دنبال می‌کند که در جست‌وجوی خواهر گمشده‌اش، ناخواسته وارد بازی‌های قدرت، خشونت و رازهای پنهان دربار می‌شود. کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون ظلم، بقا، عشق، خیانت و امید، تصویری پرتنش و در عین حال انسانی از جامعه‌ای درگیر استبداد و بحران ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب درنایی در میان گرگ ها

درنایی در میان گرگ‌ها، رمانی تاریخی از جون هور است که با ترجمه‌ی مهشید سجادی و مینا ملائی، به فارسی برگردانده شده است. داستان در بستر کره‌ی دوران پادشاه یونسان، یکی از مستبدترین فرمانروایان تاریخ این کشور، شکل می‌گیرد. نویسنده با تکیه‌بر اسناد و روایت‌های تاریخی، فضایی تاریک و پر از خشونت را بازآفرینی کرده است؛ جایی که قدرت مطلق، فساد و بی‌رحمی، زندگی مردم را به ورطه‌ی نابودی کشانده است. روایت کتاب از زاویه‌ی دید چند شخصیت پیش می‌رود و به‌ویژه بر سرگذشت ایسول، دختری از طبقه‌ی اشراف، تمرکز دارد که پس از قتل والدینش و ربوده‌شدن خواهرش، ناچار به فرار و جست‌وجو در دل خطر می‌شود. در کنار ایسول، شخصیت‌هایی چون شاهزاده دهیون و وون‌شیک نیز هرکدام با انگیزه‌ها و زخم‌های خود، در این مسیر پرخطر حضور دارند. ساختار کتاب با فصل‌های متناوب و روایت‌های موازی، خواننده را به دل ماجراهای سیاسی، اجتماعی و عاطفی آن دوران می‌برد و تصویری چندوجهی از امید، مقاومت و آسیب‌های انسانی در برابر استبداد ترسیم می‌کند.

خلاصه داستان درنایی در میان گرگ ها

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با فرار ایسول، دختر جوانی از طبقه‌ی اشراف، آغاز می‌شود که پس از قتل والدینش به‌دست سربازان سلطنتی و ربوده‌شدن خواهرش سویون، در جست‌وجوی او راهی سفری خطرناک می‌شود. ایسول با عبور از مناطق ممنوعه و ویران‌شده، به روستایی می‌رسد که در آن با خانم یول، صاحب مسافرخانه، و وون‌شیک، مردی با گذشته‌ای مبهم، آشنا می‌شود. در همین حین، خبر قتل‌های زنجیره‌ای توسط فردی با لقب «گل بی‌نام» در سراسر کشور پیچیده است؛ قاتلی که همزمان با ظلم پادشاه، مقامات فاسد را هدف قرار می‌دهد و در میان مردم به‌عنوان نگهبان فقرا شناخته می‌شود. در سوی دیگر روایت، شاهزاده دهیون، فرزند نامشروع پادشاه سابق، درگیر بازی‌های قدرت و بی‌اعتمادی دربار است. او که همواره زیر سایه‌ی تهدید و سوءظن پادشاه یونسان زندگی می‌کند، میان وفاداری و بقا، و میل به تغییر سرنوشت خود، دست‌وپنجه نرم می‌زند. مسیر ایسول و دهیون در جنگل‌های اطراف پایتخت به‌طور تصادفی به هم گره می‌خورد؛ جایی که سوءتفاهم و خشونت، هر دو را در معرض خطر قرار می‌دهد. ایسول که زخمی و بی‌پناه است، به کمک خانم یول و وون‌شیک، تلاش می‌کند سرنخی از خواهرش و رازهای پشت پرده‌ی ربایش زنان جوان به‌دست آورد. در این میان، ایسول با واقعیت‌های تلخ جامعه‌ی خود، از جمله فساد، فقر، و بی‌عدالتی، روبه‌رو می‌شود و ناچار است برای نجات خواهرش و بقا، به معامله با قدرت و حتی تعقیب قاتل مرموز تن دهد. روایت با پیشروی در لایه‌های مختلف روابط انسانی، سیاست و خشونت، تصویری از امید و مقاومت در دل تاریکی ارائه می‌دهد، بی‌آنکه پایانی قطعی یا ساده برای سرنوشت شخصیت‌ها ترسیم کند.

چرا باید کتاب درنایی در میان گرگ ها را بخوانیم؟

درنایی در میان گرگ‌ها با ترکیب عناصر تاریخی، معمایی و روان‌شناختی، تجربه‌ای متفاوت از رمان‌های تاریخی شرق آسیا را رقم زده است. این کتاب نه‌تنها تصویری زنده و ملموس از یکی از تاریک‌ترین دوره‌های تاریخ کره ارائه می‌دهد، بلکه با شخصیت‌پردازی چندلایه و روایت‌های موازی، خواننده را به دل بحران‌های انسانی و اجتماعی می‌برد. پرداختن به موضوعاتی چون بقا، خواهرانگی، خیانت، امید و مقاومت در برابر ظلم، باعث شده است که داستان فراتر از یک روایت تاریخی صرف باشد و ابعاد انسانی و احساسی عمیقی پیدا کند. همچنین، روایت پرتنش و پرجزئیات کتاب، فضایی رازآلود و معمایی ایجاد کرده که مخاطب را تا پایان با خود همراه می‌سازد. مواجهه‌ی شخصیت‌ها با انتخاب‌های دشوار، مرزهای اخلاقی و واقعیت‌های تلخ، فرصتی برای تأمل درباره‌ی قدرت، هویت و معنای آزادی فراهم می‌کند. این اثر برای کسانی که به داستان‌های تاریخی با زمینه‌های اجتماعی و روان‌شناختی علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و تأثیرگذار خواهد بود.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان رمان‌های تاریخی، دوست‌داران فرهنگ و تاریخ شرق آسیا، کسانی که به روایت‌های معمایی و شخصیت‌محور علاقه دارند، و افرادی که دغدغه‌هایی چون بقا، عدالت، روابط خانوادگی و مقاومت در برابر ظلم را دنبال می‌کنند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب درنایی در میان گرگ ها

«هرگز از کوه ساماک گذر نکن. کلمات مادربزرگ در گوش‌هایم طنین‌انداز شده بود و خاطرهٔ هشدار او مرا وادار می‌کرد به عقب بازگردم، اما نمی‌توانستم، چون خیلی دور شده بودم. من بی‌توجه به پاهای تاول‌زده و صندل‌های غرق خونم در جنگل پیش می‌رفتم و برگ‌های سوزنی کاج صورتم را می‌خراشیدند. پاهایم بی‌حس شده بودند، چون عادت نداشتم چندین روز در دامنه‌های سنگلاخی و دره‌های کوچک و باریک پیاده‌روی کنم و از میان رودخانه‌ها‌ی خروشان بگذرم. صدای مادربزرگ دوباره پاهایم را سست کرد: «ایسول! نباید اونجا بری!» در حالی که جانگُتم را از میان شاخه‌های در هم تنیده بیرون می‌کشیدم، از مسیر باریکی پایین رفتم و جلوی برجی که مانند سنگ قبر در مرز میان جنگل و علفزار سر برآورده بود ایستادم. این کلمات روی سنگ حک شده بودند: متجاوزان اعدام خواهند شد. این قلمرو سالیان سال خانهٔ ده‌ها هزار نفر بود، تا اینکه پادشاه یونسان لعنتی همهٔ آن‌ها را بیرون انداخت و این نیمه از استان گیونگ‌گی، یعنی از شهر یونگین تا گیمپو، پوچُن و یانگ‌پیونگ را به شکارگاه‌های شخصی خودش تبدیل کرد. در حالی که وارد علفزار می‌شدم زیر لب گلایه کردم: «لعنت خدایان بهش!»