دانلود و خرید کتاب تاریکی درون ما تریشیا لونسلر ترجمه سمر میرزاخانی نافچی

کتاب تاریکی درون ما

انتشارات:نشر افرا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تاریکی درون ما

کتاب «تاریکی درون ما» نوشتۀ تریشیا لونسلر و ترجمۀ سمر میرزاخانی نافچی است و نشر افرا آن را منتشر کرده است. اگر به داستان‌هایی با شخصیت‌های قوی زنانه، بازی‌های سیاسی، درام‌های روان‌شناختی و روابط پرتنش علاقه دارید، این کتاب انتخابی ایده‌آل برای شما خواهد بود.

درباره کتاب تاریکی درون ما

تاریکی درون ما اثری هیجان‌انگیز است که در ژانر فانتزی تاریک و درام سیاسی قرار می‌گیرد. این رمان، داستان کریسنتا استتوس را روایت می‌کند، زنی که در جامعه‌ای مردسالار زندگی می‌کند و برای حفظ قدرت و استقلال خود، مجبور است از هوش، نبوغ و مهارت‌های فریبکارانه‌اش استفاده کند.

کریسنتا زنی است که از کودکی یاد گرفته چگونه در جهانی پر از دسیسه، خیانت و بازی‌های سیاسی زنده بماند. او با پنهان‌کردن هوش و جاه‌طلبی‌اش پشت نقاب یک زن سربه‌هوا، موفق شده به مقام دوشسی برسد. حالا که شوهر پیرش در آستانهٔ مرگ است، او خود را در آستانهٔ آزادی، ثروت و قدرتی بی‌حدوحصر می‌بیند؛ اما درست در همین لحظه، یک مرد اسرارآمیز به نام ارکس دموس وارد زندگی‌اش می‌شود؛ کسی که ادعا می‌کند نوهٔ شوهر مرحوم کریسنتا است و قصد دارد ارثیه و نفوذ او را تصاحب کند.

داستان تاریکی درون ما در فضایی آکنده از توطئه‌های سیاسی و نبرد برای قدرت شکل می‌گیرد. کریسنتا نه‌تنها باید با این دشمن تازه‌وارد مقابله کند، بلکه خواهر کوچکش، آلساندرا، نیز در حال تبدیل‌شدن به ملکه است و موفقیتش سایه‌ای سنگین بر سر او انداخته است. حالا کریسنتا در محاصرهٔ دشمنان و متحدانی است که نمی‌تواند به آن‌ها اعتماد کند. برای حفظ استقلالش، مجبور است وارد بازی خطرناکی از فریب، استراتژی و معامله‌های پشت پرده شود.

تاریکی درون ما فقط یک داستان دربارهٔ قدرت‌طلبی و سیاست‌های درباری نیست، بلکه سفری روان‌شناختی به درون شخصیت کریسنتا است. او در جهانی زندگی می‌کند که وفاداری در آن مفهومی شکننده و خیانت یک واقعیت همیشگی است. او باید بین احساسات، منافع شخصی و بقا یکی را انتخاب کند، درحالی‌که همیشه باید یک‌قدم جلوتر از دشمنانش باشد. تریشیا لونسلر در کتاب تاریکی درون ما، به زیبایی مضامینی همچون قدرت، جاه‌طلبی، وفاداری و نقش زنان در دنیایی مردسالار را به تصویر می‌کشد. کریسنتا شخصیتی پیچیده و چندلایه دارد؛ او نه یک قهرمان سنتی است و نه یک ضدقهرمان بی‌رحم، بلکه زنی است که در میان تاریکی‌های درون و بیرونش، به دنبال کنترل سرنوشت خودش است.

خواندن کتاب تاریکی درون ما را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران رمان‌های خارجی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تاریکی درون ما

«شوهرم به مردن رضایت نمی‌دهد. مانند همسری فرمان‌بردار کنار تختش نشسته‌ام و نفس‌هایی را که به‌سختی از سینه‌اش خارج می‌شوند، تماشا می‌کنم و در دلم دعا می‌کنم که این یکی آخرین نفسش باشد.»