دانلود و خرید کتاب صوتی غریبه
معرفی کتاب صوتی غریبه
کتاب صوتی غریبه نوشتهٔ جی. دی. سلینجر و ترجمهٔ کیومرث پارسای است. حامی قنبرزاده گویندگی این کتاب مجموعه داستان کوتاه صوتی را انجام داده و انتشارات ماه آوا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی غریبه
کتاب صوتی غریبه دربردارندهٔ ۱۷ داستان کوتاه نوشتهٔ جی. دی. سلینجر است. نویسنده در این داستانهای کوتاه به وضعیت اجتماعی آمریکا اشاره کرده است.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
شنیدن کتاب صوتی غریبه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی آمریکا و علاقهمندان به قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
درباره جی. دی. سلینجر
جروم دیوید سلینجر در یکم ژانویه ۱۹۱۹ میلادی در منهتن نیویورک به دنیا آمد و در ۲۷ ژانویه سال ۲۰۱۰ میلادی در حالیکه ۹۱سال داشت، به علت کهولت سن در شهر کوچک کورنیش در نیوهمپشایر درگذشت. پدر او یهودی و مادرش مسیحی بود. سلینجر در سال ۱۹۳۸ میلادی وارد دانشگاه شد، اما تحصیلات دانشگاهی را نیمهتمام رها کرد. او رمان «ناطور دشت« (ناتور دشت) را به شکل دنبالهدار در روزنامهی نیویورکر در آمریکا منتشر کرد و سپس در سال ۱۹۵۱ میلادی در آمریکا و انگلیس به چاپ رساند. سلینجر محبوبیت و شهرت خود را مدیون این رمان است. ناطور دشت یکی از کتابهای درسی اکثر مدارس و دانشگاههای آمریکا است. با این حال این رمان در دههٔ ۱۹۹۰ میلادی در برخی از مناطق آمریکا با عنوان کتابی نامناسب و غیراخلاقی شمرده میشد و در فهرست کتابهای ممنوعهی دههی نود میلادی که از سوی انجمن کتابخانههای آمریکا منتشر شد، قرار گرفت. از دیگر آثار مطرح ا. میتوان به «فرانی و زویی»، «یک روز خوش برای موزماهی»، «تیرهای سقف را بالا بگذار: نجاران» اشاره کرد. سلینجر در سالهای پایانی عمرش، کنج عزلت گزید و از جامعه گوشهگیری نمود.
بخشی از کتاب صوتی غریبه
«میخواستم به زن بگویم دیگر به من زنگ نزند، ولی نمیتوانستم با صاحب آن صدا نامهربان باشم. هرگز نمیتوانستم. سرانجام مجبور شدم ارتباط را قطع کنم، زیرا سرگروهبان منتظر بود سخنرانی کوتاهی راجعبه اهمیت جدی بودن در مواجهه با زنان بکند. همهی مدت آموزش مقدماتی چشم به لارور دوخته بودم. هیچ موضوعی نمیتوانست روحیهی او را تخریب کند یا بالا ببرد. در یادگیری رژه و جمع کردن بستر هیچ مشکلی نداشت. لارور سرباز بسیار خوبی بود. میخواستم سایر ویژگیهای او را نیز ببینم.»
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
تشکراهالی طاقچه ماشالله حالا فقط پسرهای ودختران پول پرست بی فکر تن به ناملایمات روحی وگول زدن جنس مخالف تن ب بیماری وافسردگی میدن وگرنه همه. درحال رشد روحی وجسمی هستند