معرفی و دانلود کتاب دهانم قشنگ و چشمانم سبز (مجموعه داستان) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دهانم قشنگ و چشمانم سبز (مجموعه داستان)subscriptionAvailable

کتاب دهانم قشنگ و چشمانم سبز (مجموعه داستان)

۳.۹ امتیاز(از ۱۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دهانم قشنگ و چشمانم سبز (مجموعه داستان)

جِروم دیوید سلینجر (۲۰۱۰-۱۹۱۹)، نویسنده تأثیرگذار امریکایی است. «دهانم قشنگ و چشمانم سبز» یکی از داستان‌های کتاب مجموعه «نه داستان» سلینجر است که در ایران به نام «دلتنگی‌های نقاش خیابان چهل و هشتم» منتشر شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دهانم قشنگ و چشمانم سبز (مجموعه داستان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدهانم قشنگ و چشمانم سبز (مجموعه داستان)
موضوعداستان کوتاه، داستان خارجی

روح الله
۱۳۹۴/۰۳/۰۷

خیلی کتاب خوب و قشنگیه

۱۴۰۴/۰۹/۲۰

خیلی لذت بردم. به ویژه از دو داستان "دهانم قشنگ چشمانم سبز" و "موز ماهی".

melina
۱۳۹۷/۰۳/۰۲

خسته کننده بود توضیحات بی مورد داشت و لحنشم مثل لحن پر شور ناطوردشت نبود

cima
۱۳۹۶/۰۳/۱۳

اولین کتابی بود که از سلینجر میخوندم خوشم نیومد

بریده‌هایی از کتاب

fuzzy
تنها عیبی که هنرمند شدن می‌تواند برای شما داشته باشد، این است که همیشه نوعی غم را در وجودتان حس می‌کنید.
نازبانو
«ای پدرها و ای معلم‌ها، وقتی به جهنم فکر می‌کنم، می‌فهمم که جهنم هیچ چیز نیست به جز عدم وجود عشق در زندگی.»
Autumn
او فقط یک بار حاضر به مصاحبه با خبرنگاران شد و فقط سه جمله به یکی از خبرنگاران نیویورک تایمز گفت: «من نوشتن را دوست دارم. من عاشق نوشتن هستم. اما فقط برای خودم و برای رضایت خودم.ـ»
fuzzy
این فکر از ذهنم گذشت که زندگی آینده من چه خواهد شد؟ آیا به غیر از این است که سال‌ها باید سرگردان در کوره راه‌های وحشت آور این دنیا بدون اینکه به جایی برسم، بدوم؟
fuzzy
هر روز صبح، مرد خندان از گوشه تنهاییش که تمامی نداشت به جنگل متراکم و انبوهی که نزدیک مخفی گاه دزدان بود، می‌رفت و در آنجا ضمن اینکه نقابش را برمی‌داشت همنشین سگها، موش‌های سفید، عقاب ها، شیرها، مارها و گرگ‌ها می‌شد و با آن‌ها درد و دل می‌کرد. او برای آنها وحشتناک و زشت نبود.
fuzzy
از آنجا که همیشه واقعیت با رویا تفاوت اساسی دارد و خوشبختی و شادی دو موضوع کاملاً متفاوت با هم هستند (چون خوشبختی جامد است و شادی مایع) همه چیز همیشه آنطور که آدم‌ها پیش بینیش می‌کنند از آب در نمی‌آید. به همین دلیل شادی من زیاد نتوانست درون ظرف خودش باقی بماند و شروع به نشت کردن کرد
dosbsks
او همینکه خواست به خاطر عدم وجود صندلی در اتاق از من عذرخواهی کند، به سرعت به او گفتم که خیلی هم خوب است. (آنقدر از پیدا کردن این شغل سرمست بودم که گفتم اصلاً صندلی چیز خوبی نیست و جزو چیزهای نفرت انگیزی است که به هیچ وجه از آن خوشم نمی‌آید. باور کنید اگر در آن لحظه به من می‌گفت که در هر بیست و چهار ساعت، دو بار کل اتاق را به اندازه پانزده سانتیمتر آب می‌گیرد، باز قبول می‌کردم و می‌گفتم من پادردی دارم که فقط در مکان‌های خیس معالجه می‌شود.
fuzzy
«اون گربه یه جاسوس بود. یه جاسوس کثیف آلمانی. تو باید اونو می‌کشتی. اگه نمی‌کشتیش اون تو رو می‌کشت. اون آلمانی لعنتی فقط تغییر لباس داده بود وگرنه خودش بود. اینکار تو شایسته...»
fuzzy
و اون شعر لعنتی ـ شعری که بعد از اولین ملاقاتمان برایش فرستادم: رنگم سرخ و سفید ـ ـ ـ دهانم قشنگ و چشم‌هایم سبز ... آه! که چقدر این شعر زیباست. این شعر، شعریه که همیشه اون رو به یاد من میاره. بله. اینو می‌دونم که چشماش سبز نیست و همرنگ گوش ماهیاس ولی نمی‌دونم چرا این شعر، اونو به یادم ـ آه. این حرفا مخمو داغون میکنه