کتاب معرفی و نقد کاخ آشر؛ آثار کلاسیک جهان ۱۹
معرفی کتاب معرفی و نقد کاخ آشر؛ آثار کلاسیک جهان ۱۹
معرفی و نقد کاخ آشر، کتاب نوزدهم از مجموعه ادبیات کلاسیک جهان انتشارات امیرکبیر است.
کتابهای مجموعه آثار کلاسیک جهان، ۲۲ داستان برگزیده از کتاب مشهور سیری در بزرگترین کتابهای جهان ترجمه حسن شهباز هستند.
درباره کتاب معرفی و نقد کاخ آشر
حسن شهباز در این کتاب علاوه بر پرداختن به زندگی ادگار الن پو، یکی از تاثیرگذارترین داستانهای او، ویرانی کاخ آشر را معرفی و نقد کرده است.
جملاتی از کتاب معرفی و نقد کاخ آشر؛ آثار کلاسیک جهان ۱۹
خوانندهای که این داستان را میخواند، از نخستین جمله تا پایان، خویشتن را در فضایی ترسناک و غمآلود میبیند و یکلحظه مجال اینکه از این محیط انباشته از خوف بیرون آید ندارد. حوادث گاهی به نقطهٔ اوج میرسد اما اتفاق نمیافتد تا اینکه در سطور آخر حکایت معلوم میشود آن سانحه چیست و در این خانه چه میبایستی اتفاق بیفتد. انتخاب واژهها و ترکیب جملهها و گزینش سبک خاص نویسندگی نیز در این نقشآفرینی اثر بسیار گذاشته است
درباره ادگار آلن پو
ادگار فرزند خانوادهای هنری بود و پدر و مادرش هنرپیشه بودند. او در ۱۹ ژانویه ۱۸۰۹ متولد شد به دلیل مرگ زودهنگام پدر و مادر، ادگار تحت سرپرستی خانواده دیگری قرار گرفت. او در لندن به مدرسه رفت و از همان نوجوانی طبع شعریاش شکوفا شد. او زندگی دلچسبی نداشت و مورد علاقه ناپدریاش نبود. احساس تنهایی و رمیدگی میکرد و این موضوع او را خانه فراری کرده بود تا اینکه ناپدری او را مجبور به رفتن به دانشگاه جنگ کرد اما حضورش در این دانشگاه هم چندان خوشایند نبود؛ چون مدام از دستورات سرپیچی میکرد تا این که از دانشگاه اخراج شد.
ادگار آلن پو در ۱۸ سالگی اولین مجموعه شعرش را منتشر کرد و دو سال بعد هم یک مجموعه دیگر، این دو مجموعه هیچیک توجه کسی را برنیانگیخت و سودی مادی یا معنوی برای وی نداشت. پس از این بود که در فراخوانی برای داستان کوتانویسی جایزه بهترین را بدست آورد و همین موفقیت راه همکاریاش با مطبوعات را باز کرد. پو انسانی سرکش بود و به مشروب و مواد معتاد شد. هر چه هم مینوشت نشان از وحشت و مرگ و ناکامی داشت اما نویسندهای موفق بود؛ مینوشید و آثار تازه خلق میکرد.
ادگار الن پو با این که به همسرش علاقه داشت با زنی شاعر، رابطه عاشقانه برقرار کرد و همسر رنجور و کم سن وسالش با آگاهی از رسواییهای آنها کمکم رنجورتر شد و به کام مرگ رفت و تنها دو سال بعد از او، ادگار هم در چهل سالگی، پس از تجربه چند رابطه نافرجام و زودگذر دیگر، شبی در جشن تولد یکی از نزدیکانش، به دلیل نوشیدن بیش از حد مشروب و مصرف مواد دچار ایست قلبی شد و درگذشت.
درباره حسن شهباز
حسن شهباز از اوایل دهه ۳۰ وارد دنیای نویسندگی شد که حاصل تلاش او در بیش از نیم قرن، دهها کتاب و مقاله بود.
برخی از مهمترین آثار شهباز عبارتند از:
* پژوهشی در داستان کمدی انسانی و زندگانینامه بالزاک (ترجمه و نگارش)
* فاوست و زندگانینامه گوته (ترجمه و نگارش)
* کاندید و مروری بر زندگانینامه ولتر (ترجمه و نگارش)
* سیری در بزرگترین آثار ادبیات جهان (نگارش)
* ربهکا (ترجمه)
* بربادرفته (ترجمه)
* افسانههای اپرا (ترجمه)
* هوسهای امپراطور (کجا میروی؟) (ترجمه)
بسیاری از منتقدان نثر زیبای حسن شهباز را یکی از شیواترین جلوههای ادبیات معاصر ایران میدانند.
حجم
۶۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۷۲ صفحه
حجم
۶۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۷۲ صفحه
نظرات کاربران
لطفا خود داستان "زوال خاندان آشر" رو هم بذارید! هیچ جا پیدا نمیکنم! اگه کسی هم میدونه از کجا میشه این کتاب رو تهیه کرد، لطفا بگه!