کتاب گربه سیاه
معرفی کتاب گربه سیاه
ادگار النپو(۱۸۴۹-۱۸۰۹)، نویسنده امریکایی است.
«گربه سیاه» داستان کوتاهی است که مفهوم گناه در تفکر النپو را به نمایش میگذارد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«احساسی که نسبت به مورلا داشتم، محبتی عمیق و بسیار عجیب بود. وقتی چندسال قبل تصادفا با او آشنا شدم، از همان اولین دیدار، شعلهای بر جانم افتاد که خود او هرگز به وجودش پی نبرد. این شعله به هیچ وجه از عشق و شهوت نبود و این عقیده که هرگز نمیتوانم به ماهیت غیرعادی این حس پی ببرم یا از شدتش کم کنم، مرا دچار عذابی تلخ میکرد. ولی سرانجام هر دو نسبت به ماهیت احساساتمان متقاعد شدیم و سرنوشت ما را با هم یکی کرد و ازدواج کردیم. این موضوع برایم هوس نبود و به عشق هم چندان فکری نمیکردم. مورلا از جامعه گریزان بود و تمام وقتش صرف من میشد و همین موضوع مرا خوشبخت کرده بود. این که آدم شگفت زده باشد خودش به نوعی خوشبختی است و مگر نه این که در خواب و رویا بودن، سعادت است؟
دانستهها و اطلاعات مورلا تمامی نداشت و استعدادهایش، که امیدوارم بتوانم بیانشان کنم، از نوع عادی نبود و قدرت روحی او حد و مرزی نداشت. من این موضوع را به خوبی متوجه شده بودم و بارها خود را شاگرد و پیرو رفتار او احساس میکردم.
به زودی فهمیدم که مورلا به دلیل تحصیلاتش در پرسبورگ علاقه زیادی به خواندن نوشتههای عارفانهای دارد که معمولاً از میان نویسندگان برجسته و نامی انتخابشان میکرد. نمیتوانستم علت علاقه زیاد او را درک کنم، فقط میتوانم بگویم که اگر با گذشت زمان من هم به این کتابها علاقمند شدم، این موضوع بر اثر نفوذعادت و تقلید من از کارهای او بود. در تمام این دنباله روی ها، اگر اشتباه نکنم عقل من دخالتی نداشت.»
داستان تاریک و عجیب و مریضی بود مهم ترین نتیجش این بود که از آدمی که حیوان آزاری میکنه باید ترسید قابل توجه بعضی از افرادی که همچین کاری رو افتخار میدونن
شامل داستانهای: گربهی سیاه قلب رازگو پرترهی بیضوی چاه و پاندول حقیقت قضیهی آقای والدمار خاطرات آقای آگوست بدلو مورلا دستنوشتهی پیداشده در بطری سقوط در گرداب بالستروم متزن گرشتاین
اوه،" ادگار آلن پو" ،ترس خون هاش بیان💀😊
من نسخه ی چاپی رو خریدم و مطالعش کردم . چند داستان کوتاه که از همه بهتر داستان های گربه سیاه،قلب رازگو،چاه و آونگ و حقیقت آقای والدمار .یک نوع ملودرام وحشت و خیلی جذاب و حیرت انگیز!
سلام می خواستم بدونم پولی که بابت این کتاب یا کتاب های از این دست که در سایت های خارجی هم رایگانه گرفته میشه بابت چیه؟ با تشکر
اشتباه تایپی زیاد داره
عالی بود
داستانای اخرش گنگ بود جذابیت نداشت
چندی قبل در قسمت کتاب گویا به طور رایگان قرار داشت. ظاهرا کنون دیگر نیست! به هر حال برای بنده که از کودکی بدون هیچ پیش زمینه ای از گربه سیاه واهمه داشتم و از او دوری می کردم کمی
خوب بود.