کتاب زیبای رانده شده
خواندن نظراتمعرفی کتاب زیبای رانده شده
«زیبای رانده شده» رمانی برای نوجوان نوشته سید سعید هاشمی، شاعر و نویسنده کتابهای کودک و نوجوان است. این اثر درباره زندگی برادر امام هادی(ع)، موسی مبرقع است که برای زیارت مزار عمهاش، حضرت معصومه (س) به شهر قم میآید.
موسی بن محمد الجواد (ع) (۲۱۴-۲۹۶ هـ. ق)، فرزند امام جواد(ع) و برادر کوچکتر امام هادی(ع) است. او در چهل سالگی از مدینه به قم مهاجرت کرد و تا پایان عمر ساکن این شهر بود. وی در دوران حیات در قم مورد تکریم بزرگان و مردم شهر بود و پس از درگذشتش عباس بن عمرو غنوی، حاکم قم بر پیکر وی نماز خواند. مدفن این بزرگوار در قم است و به دلیل این که چهرهاش را میپوشانید، مبرقع نام گرفته است.
«نزدیک مغرب بود که کاروان به حوالی قم رسید. هوای قم گرم بود؛ اما نه به گرمی کوفه و بغداد و مدینه. از همان دور میشد سرسبزی باغهای اطراف قم را دید. قبلاً شنیده بود که قم شهری سرسبز است اما تابستانهای گرمی دارد؛ اما وقتی نسیم لطیف قم به صورتش دست کشید، تفاوت هوای قم را با هوای کوفه که سالها در آنجا زندگی کرده بود، احساس کرد.
جلویشان کاروانسرای بزرگ و زیبایی نمایان شد. کاروانسالار به زبان فارسی فریاد زد: در همین کاروانسرا اتراق میکنیم.
مسافران نفسی از روی راحتی کشیدند. از صبح زود که چشم از خواب باز کرده بودند تا حالا داشتند یکریز حرکت میکردند. تکانهای اسبها و شترها، دلورودهٔ زنها و بچهها را حسابی تکانده بود. تعدادی از بچهها در آغوش مادرانشان خوابیده بودند.
چندلحظه بعد، فضای کاروانسرا پر از صدای زنگولهٔ شترها و سُم اسبها شد.
اسبها و شترها بارهایشان که خالی شد، با خیال راحت و دل خوش رفتند سراغ علوفهای که دستیاران کاروانسالار برایشان آماده کرده بودند.
کاوه به آقاموسی گفت: اجازه بدهید اسبتان را ببرم تیمار کنم.
نیازی نیست. من نمیخواهم در اینجا بمانم. میخواهم همین الآن وارد شهر شوم.»
خنجر سپید شب
بکهنرگس مقصودی
ماه خاتونمجید پورولی کلشتری
شهری پر از مهربانی و مبارزهداوود امیریان
۱۱,۲۵۰۷۰%
رمان خوبی بود ترکیبی از چند داستان بود هربار حال هواتو عوض می کرد و به یه جا دیگه میبرد
عالی بود به نظرم اگر کسی این کتاب را بخواند به خوبی آشنا با زندگی اهل بیت میشود
درباره ی فرزند امام جواد (ع) هست که به موسی مبرقع معروف هستن من به شخصه خیلی خوشم اومد و به دیگران توصیه ش میکنم اینکه چند تا روایت هم توش بود و آدم رو از مدینه به قم و بعد
وای وای وای این کتاب محشره😍😍😍شب و روز برای من نذاشته بود نصفه شب بیدار میموندم تا کله سحر اینو میخوندم😅😍 واقعا پیشنهاد میکنم بخونینش نه تنها قشنگه و به دل میشینه بلکه کللللی اطلاعات آدم رو بالا میبره!!!حسابی توصیه میکنم👌
روایت ساده اما جذاب
کتاب بسیاااااار جذاب، با متنی امروزی، دقیق و شیوا که بسیااااار زیبا زندگی امامان آخرمان را که بعضا بسیار کم از آنها می دانیم را برایمان به زیبایی و با زبان خودمانی برایمان شرح می دهد... شک ندارم عاشق شخصیت
واقعا خیلی خوب بود ولی پایانش خیلی باز بود از نویسنده ی محترم درخواست می کنم زودتر جلد دو کتاب رو منتشر کنن
این کتاب را به تمامی دوستداران رمان و داستان، پیشنهاد میکنم. متن بسیار روان، داستان و شخصیت داستانی بسیار جذاب و پر کشش، در هم آمیختگی کتاب با حقیقت و احتیاط نویسنده در نقل حدیث و گفتار ائمه، از ویژگیهای
عالییی بود؛ بعد خوندنش خیلی حس خوبی گرفتم، تا حالا اصلا نمیدونستم یه همچین شخصی ام هست
کتاب خیلی خوبی بود و سرگرم کننده و اموزنده