کتاب فصل فیروزه
معرفی کتاب فصل فیروزه
«فصل فیروزه» رمانی مذهبی از نویسنده معاصر، محبوبه زارع است.
«سیندخت حریر روی صورتش را کنار زد و با ابروان در هم گرهشده، به مرد چشم دوخت:
- برای سمندم هم کجاوهای داری؟ اگر او را هم در کجاوهای جای دهی، همچون زنان دیگر زیر سایهبان خواهم رفت. هرچند این یک قافلهٔ خانوادگی است و من را شوقی برای ورود به حریم دیگران نیست.
مرد شگفتزده از او دور شد. از خیرهسری دختر در همین یکی دو روز همسفری، چیزهایی شنیده بود اما اینک به چشم خود میدید که او بهراستی مردی است مقاوم در هیئت یک دختر ماهرو! شنیده بود که این دختر عجم که قبیلهٔ مولا خلیل به اسم شاهزاده میشناسندش، بازماندهٔ کاروان شبیخونزدهای است. زخمهای بازویش همچنان روی پیراهن حریر، با پارچهای کتانی بسته شده بود و مرد به چشم خود میدید که با این وجود، دختر چگونه مردانه اسب میراند و گاه تیری در چله کمان نهاده و دل به شکاری میسپارد.»
خیلی کتاب خوبی بود. سال 96که از طرف دانشگاه می رفتیم مشهد ،استادمون به ما گفت که قبل رفتن به مشهد در مورد کرامات امام رضا (ع) مطالعه ای کنید اونوقت زیارت شما با سال های قبل متفاوت خواهد بود و
فصل فیروزه ، داستانی عاشقانه است با محوریت حضرت معصومه (علیها السلام). سیندخت، دختری زرتشتی اهل یزد است. پدر تاجر دارد که با او و کاروان تجاریاش به نقاط مختلف خلافت عباسی در سیروسفر هستند. ثمره این سیروسفر، آشنایی او
سوژه به نظرم خوب بود، ولی پتانسیل اینو داشت که بیشتر از این درباره اش نوشته بشه. شخصیت پردازی هم چندان قوی نبود و خلاصه به نظرم جای کار داشت. از نظر اطلاعات تاریخی و مذهبی کتاب خوبی بود. اگه رویای
کتاب داستانی زیبا داشت و اما یک موضوع مهم که داخل کتاب به درستی توصیف نشده بود پیروان دین زرتشت آتش پرست نیستند بلکه آتش رو نمادی از پاکی و مقدس میدونن و در اصل در دین زرتشت به پرستش
خیلی خواندنی بود اگر از رویای نیمه شب خوشتون اومده از این کتاب هم خوشتون میاد
از خوندنش لذت بردم؛ارامش بخشه!
کوتاه اما دوست داشتنی... به جانم نشست...✌️
این کتاب یکی از بهترین کتابهایی است تا به حال خوانده ام داستان این کتاب و عشق به حضرت معصومه طوری در اعماق دلم جا گرفت که در پایان کتاب اشک در چشمانم حلقه زد از نویسنده محترم متشکرم.
خیلی عالی بود. یه روزه خوندم. دلم هوای زیارت حضرت معصومه کرده. السلام علیک یا فاطمه ی معصومه
کتاب برای من سیر مشخص و روانی نداشت. اصلا معلوم نشد چطور این دختر از دین خود مشتاق و علاقه مند به حضرت معصومه سلام الله علیها شد. خیلی جای کار و پرداخت داشت. داستان آن برای من گنگ و