کتاب برادر من تویی
معرفی کتاب برادر من تویی
کتاب برادر من تویی اثر داوود امیریان، داستانی جذاب و خواندنی از زندگی حضرت عباس (ع) است. شجاع مردی که در واقعهی کربلا در روز عاشورا شهید شد و درخت اسلام را با خونش آبیاری کرد.
دربارهی کتاب برادر من تویی
کتاب برادر من تویی داستانی زیبا و خواندنی از زندگی حضرت عباس (ع) است. عباس بن علی بی ابیطالب که به ابوالفضل مشهور است، پنجمین پسر امام علی است. مادر او، امالبنین است. حضرت عباس (ع) در واقعهی کربلا حضور داشت و جانش را برای رساندن آبی زلال و گوارا به دیگران از دست داد. او در روز عاشورا شهید شد و مزارش در نزدیکی حرم امام حسین (ع) قرار دارد. این محل یکی از مکانهای زیارتی مسلمانان است. داوود امیریان در کتاب برادر من تویی، در قالب داستانی جذاب و خواندنی، از زندگی او گفته است. مردی شجاع و تاثیرگذار که شهادتش، جاری شدن اشکهای امام حسین را در پی داشت.
کتاب برادر من تویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید داستانی زیبا دربارهی زندگی حضرت عباس (ع) بخوانید، کتاب برادر من تویی را به شما پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب برادر من تویی
مولا علی (ع) خسته و خاکآلود سطل پر از خاک را از چاه بیرون داد. عباس که تازه دهساله شده بود، سطل سنگین خاک را گرفت و به دورتر برد. مالک اشتر به عمار یاسر اشاره کرد سکوت کند تا کارحضرت پایان پذیرد. مولا علی (ع) طناب را گرفت و پایین رفت. انتهای چاه گرفته و گرمایش خفهکننده بود. مولا علی (ع) کلنگ میزد تا به آب برسد. عمار یاسر سرش را به دهانهٔ چاه نزدیک کرد تا حضرت حرفهایش را بشنود.
- یا ابوتراب، نه من و نه صحابهای دیگر دوست نداریم کار به جنگ و خشونت کشیده شود. بارها به خلیفه اعتراض کردیم، دوستانه و برادرانه پند و اندرزش دادیم، آیا فایدهای داشت؟ ابوذر غفاری، صحابی گرانقدر رسولالله فقط به خاطر اعتراضش به ظلم و ستمی که بر مردم میرفت، به دستور خلیفه به ربذه تبعید شد و در همانجا در گمنامی وفات کرد. خدا به مالک اشتر و عبدالله بن مسعود خیر دهد که اتفاقی راهشان به آنجا افتاد و بر پیکر آن دوست وفادار نماز خواندند. عبداللهبنمسعود قاری و حافظ بینظیر قرآن کریم زیر ضربات چماق و لگد محافظان خلیفه دندههایش شکسته و خانهنشین شد. بارها خود من به دستور مستقیم خلیفه کتک خورده و مجروح شدم، چرا؟ به خاطر گفتن حقایق و اعتراض به بریز و بپاشهایی که میشد و میشود. صحابهٔ بزرگوار پیامبر (ص) و یاران وفادارش تبعید و خانهنشین شدهاند. درحالیکه خاندان ابوسفیان و معاویه حکومت میکنند و به کسی جوابگو نیستند. مروان حکم، شده وزیر و مشاور امین خلیفه و اسبش را هرطور دوست دارد، میراند. مروان است که بر آتش فتنه میدمد و اینک مردم خسته و عاصی شده و سرازیر مدینه شدهاند. گروههایی از سربازان و ارتش اسلام که وظیفهشان حفظ مرزهای عراق و مصر بوده، به مدینه آمدهاند تا تکلیفشان را با خلیفه مشخص کنند. شما بگویید ما چهکار کنیم؟
مولا علی (ع) به خاک خیس ته چاه چنگ زد. لبخند روی لبش نشست و با قدرت به کلنگزدن ادامه داد. با چند ضربهٔ دیگر جوشش آب شدت گرفت. آب تا زانوان ایشان رسید. حضرت سطل را پر از آب کرد. طناب را گرفت و خودش را بالا کشید. خسته و عرقکرده اما راضی از چاه بیرون آمد. عباس با دیدن سطل پر از آب جلو دوید. مولا علی (ع) کف دستش را کاسه کرد و در آب فرو کرد. بعد مشتش را به دهان عباس نزدیک کرد:
- بنوش پسرم. ببین چه آب زلال و تمیزی است.
عباس لبانش را به کف دست پدر چسباند و آب نوشید. مولا علی (ع) با مهر و محبت به سر عباس دست کشید و گفت:
- مشکت کجاست؟ بیاور تا پرش کنم.
عباس مشکش را آورد. امیرالمؤمنین مشک چرمی را پر از آب کرد و گفت:
- اول به دوستان تعارف کن که خیلی وقت است اینجا نشسته و خسته شدهاند.
کتاب خوب و عالی هستش ممنون بابت گذاشتن همچین کتاب هایی
اسم کتاب و اسم سر فصل هاش واقعا زیباست واقعا لذت بردم از خوندنش، خیلییی پیشنهاد میشه در کنار این کتاب، کتاب سقای آب و ادب درمورد زندگی حضرت ابوالفض(ع) هم پیشنهاد میکنم :)
محشره ای فرزندان ادم این کتابو بخونید چطور بگم که این کتاب همه اتفاقاتی ک افتاده رو میاره جلو چشم ادم تازه میفهمیم ک چه اتفاقاتی اون زمان افتاده....همیشه ارادت داشتم به قمر بنی هاشم به عباس و الان کتابی خوندم ک بیشتر
کتاب با جنگ صفین شروع میشه و بعد ازدواج امام علی با ام البنین و به دنیا اومدن عباس و دوران کودکی ... و در نهایت شهادت در روز عاشورا. اولین کتابی که از داوود امیریان خوندم سال ها قبل به
کتاب خیلی عالی بود از خواندنش پشیمان نمیشوید زندگی حضرت عباس (ع) را بسیار زیبا توصیف کرده است .
خیلی عالی بود از حضرت عباس علیه السلام هرچی بخونیم و بشنویم کمه این کتاب با روایت قشنگ، داستانی و جذابی که داره ما رو با زندگی حضرت ابالفضل علیه السلام بیشتر آشنا میکنه
خواندن اثار داوود امیریان را توصیه میکنم علی الخصوص این کتاب خاص، واقعا زیباست توصیف جناب عباس علیه السلام پسر علی امیرالمومنین، برادر حسن و حسین علیها السلام
تا روز محشر پرچمت بالاست عباس مدیون کام خشک تو دریاست عباس گرچه به ظاهر مادرت امّ البنین است. اما به باطن مادرت زهراست عباس پشت و پناه اهل بیتی یا اباالفضل دلگرم نامت زینب کبراست عباس یک رکن عاشورا اگر نام حسین است نام تو هم
عالیههه
بذاریدش تو بینهایت لطفاً