دانلود و خرید کتاب نجیب بنی امیه علیرضا خواستار

کتاب نجیب بنی امیه

امتیاز:
۴.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نجیب بنی امیه

رمان نجیب بنی امیه نوشتهٔ علیرضا خواستار به شرح داستان‌هایی در دوران بنی‌امیه و برخی شخصیت‌های تأثیرگذار آن دوران می‌پردازد. با تمرکز بر روابط خانوادگی و محیط تاریخی، این اثر در دل جامعهٔ مکه و زندگی شخصیت‌های نامدار آن زمان جریان دارد.

درباره کتاب نجیب بنی امیه

کتاب نجیب بنی امیه نوشتهٔ علیرضا خواستار، روایتی است از تاریخ و زندگی در دوران بنی‌امیه، به‌ویژه از نگاه شخصیت‌های اصلی این دوره که در محیطی پر از رقابت، قدرت‌طلبی و نقش‌آفرینی سیاسی زندگی می‌کردند. داستان این کتاب در فضایی تاریخی و پرتنش جریان دارد و از زبان خالد، یکی از شخصیت‌های اصلی، روایت می‌شود که با معاویه، پسر ابوسفیان و هند، در تعامل است.

در فصل اول، ماجرا با بازیگوشی و رقابت کودکانه خالد و معاویه آغاز می‌شود. درحالی‌که خالد به‌سختی تلاش می‌کند از نردبانی بالا برود، معاویه با چابکی بیشتری این کار را انجام می‌دهد و نشانه‌ای از آینده‌ای پر از رقابت و کشمکش میان این دو شخصیت ترسیم می‌شود. فضای داستان نشان‌دهنده رقابت‌های داخلی خانواده‌های قدرتمند بنی‌امیه و تأثیر این رقابت‌ها بر روابط خانوادگی و سیاسی آنان است.

در این میان، شخصیت‌های تاریخی مثل ابوسفیان و هند نیز نقش مهمی در روایت دارند و از طریق تعاملات و برخوردهای آنان، کتاب به زوایای پنهان زندگی اجتماعی و سیاسی این دوره می‌پردازد. کشمکش‌های داخلی، جنگ‌های قدرت و رقابت میان اعضای خانواده‌های اموی بخش مهمی از محتوای این اثر را تشکیل می‌دهد و خواننده را با عمق تحولات سیاسی و اجتماعی آن دوره آشنا می‌کند.

کتاب نجیب بنی امیه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ اسلام، به‌ویژه کسانی که به دوران بنی‌امیه و نقش شخصیت‌های تاریخی آن زمان علاقه دارند، مناسب است. همچنین خوانندگان علاقه‌مند به داستان‌های تاریخی و اجتماعی با محوریت روابط خانوادگی و رقابت‌های قدرت می‌توانند از مطالعه این اثر لذت ببرند.

۱۴۰۳/۰۵/۱۹

این کتاب درباره خالد بن سعید هست که به نجیب بنی امیه مشهوره و این لقب رو بهش دادن و طبق این کتاب پنجمین نفری هستن که به اسلام ایمان اوردن . ایشون از قبیله ی بی امیه بودن و

- بیشتر
«هیچ یادم نمی‌رود شبی از شب‌ها خدیجه وحشت‌زده بر من وارد شد و چون علت را جویا شدم، فرمود: "شب گذشته در خواب دیدم خورشید مکه به صورت انسانی از آسمان هبوط کرده و وارد خانهٔ من شده. سپس تمامی قریش دسته‌دسته و فوج‌فوج برای عرض تبریک و شادباش به دیدارم آمدند."
عاطفه سادات
بی‌شک وسعت قلب او به‌اندازهٔ کل شهر بود یا بهتر است بگویم کل حجاز. در حالی که خون خون ما را می‌خورد و شمشیر می‌زدی، دمی از ما جاری نمی‌شد، محمد قومش را دعای خیر می‌کرد و علی آمین آن را می‌گفت!
Melika.maleki
زمزمه‌وار و شرمگین پرسیدم: «آیا امویان نیز می‌توانند اسلام بیاورند؟ خدای تو ایمان مرا می‌پذیرد؟»
Melika.maleki
محمد سلام داد و نمازش به پایان رسید. سپس به‌طرف من چرخید و فرمود: «تو اولین نگارندهٔ بسم الله الرحمن الرحیم نزد خداوند و جبرائیل امین می‌باشی.»
Melika.maleki
به قول پدرم، حکایت بنی‌امیه و بنی‌هاشم، حکایت دوقلوی به‌هم‌چسبیده‌ای بود که تنها خون، آن‌ها را از هم جدا کرد!
parishan

۷۰%